![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 30 2017, 18:39 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
העלמת חפצים מתמונה מדריך היי כולם! בלינקייה לא ראיתי מדריך להעלמת חפצים או גופים מתמונה, וממש התפלאתי כי זה ממש פשוט והתוצאה מדהימה, לכן כל מעצב מתחיל או אפילו מתקדם חייב לדעת איך עושים זאת. במדריך אתן רק שלוש שיטות בסיסיות וקלות להעלמת החפצים, אך יש עוד המון דרכים ושיטות מוכרות. תהנו! דרך מספר 1: הדרך הכי קלה להעלים חפץ או גוף מתמונה כלשהי, מניסיון. תחילה, עליכם לשכפל את התמונה שפתחתם בפוטושופ. לאחר מכן עליכם להיות על השכבה העליונה ולסמן עם כלי הלאסו את החפץ שתרצו להעלים בתמונה - שימו לב שכלל לא צריך לדייק בסימון שלכם, אפילו חובה לא לדייק. ![]() כמו שאתם רואים, אני בחרתי להעלים את שני רוכבי האופניים שרכבו והפריעו לתמונה להיות מושלמת. סימנתי אותם בכלי הלאסו ![]() לאחר שסימנתם את החפץ או הגוף, לחצו על התמונה עם הכפתור הימני בעכבר ולחצו על Fill. יפתח לכם חלון, ולאחר שתוודאו שהUse הוא על Content-Aware לחצו על OK. ו.. זה הכל! הפוטושופ אוטומטית העלים לכם את החפץ שסימנתם וסידר את התמונה בצורה כזו שנראה כאילו החפץ לא הונח שם מעולם. זוהי התוצאה שקיבלתי: ![]() דרך מספר 2: דרך הרבה יותר קלה, הכי קלה (אני יודע שאני כותב את זה על כל דרך אבל זה פשוט נכון ><) להעלים חפץ בקלות ובמהירות. מתאים יותר לחפצים קטנים ולתיקון דברים כאלו ואחרים. כדי להעלים את החפץ בדרך זו נשתמש בכלי ![]() בעזרת כלי זה נוכל לתקן ולהעלים חפצים וגופים בקלות ובמהירות! פשוט שכפלו את התמונה, לחצו עם העכבר על מה שאתם רוצים להעלים, סמנו אותו ועזבו את העכבר - החפץ ייעלם! כדי להגדיל ולהקטין את קוטר העיגול תוכלו לעשות זאת בעזרת הסוגריים במקלדת או ללחוץ בחץ כאן ![]() ![]() בתמונה זו רציתי להוציא את ה"פלולה" של מירי מסיקה, אז סימנתי אותה עם הכלי. כאשר מסמנים עם הכלי הסימון נצבע בשחור ומה שסימנו נעלם לאחר מכן. התמונה לאחר המחיקה: ![]() דרך מספר 3: בדרך זו נשתמש בכלי החותמת ![]() דרך זו היא קצת יותר קשה מהדרכים הקודמות ודורשת טיפה יותר זמן ויותר מאמץ מסויים, לכן היא מתאימה יותר להעלמת חפצים או גופים גדולים שאתם רוצים שיראו תוצאה יפה ומדוייקת יותר. כדי להשתמש בכלי שכפלו את התמונה שלכם ולחצו על הכלי. לחצו במקלדת על מקש הAlt שבצד שמאל. כרגע תראו שבמקום העכבר במחשב תראו סוג של מטרה. לחצו על מקום מסויים בתמונה שלכם שתרצו להעתיק אותו, ואז עזבו את הAlt ולחצו על החפץ. מה שעשיתם פה זה בעצם כיסיתם את החפץ שאתם רוצים להעלים על ידי העתקת והדבקת הרקע שמסביב לחפץ על החפץ עצמו, ואז נוצר האפקט שהוא ייעלם. תוכלו ללחוץ שוב על אותו המקש ועל מקומות מסויימים בחפץ כדי ליצור את התוצאה הרצויה. כמו כן, תוכלו להגדיל ולהקטין את גודל הקוטר של עיגול הסימון כמו בדרך הקודמת. למשל יש לי את התמונה היפה הזו: ![]() ואני רוצה להעלים את הכדור האמצעי, אז פשוט אני לוחץ על החותמת, לוחץ במקלדת על Alt ולוחץ על הרקע שמסביב לכדור, משחרר את המקש ולוחץ על מקומות מסויימים על הכדור, והוא פשוט ייעלם! ![]() מקווה שעזרתי ![]() -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |