![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:29 AM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן שישמרו! מה אני עז?! (ואוי למי שיגיד כן! ממממ<כמו עז>...חח..) סתם...חח...
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:31 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ודפי, כמעט לכולם- "לא אומרים פורטל, אומרים פורטל!"
-------------------- ![]() נגה | ח' | מישהי [: "THERE'S AN END TO MY HORIZON" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() 3> Rome-For a tasty future ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני ומיקי נשארנו אחרונים בעזריאלי עד 17:00 !!!! אבל היה כיף!!!!! ליאל איך החתימה של יון ? ![]() -------------------- ניר|| בן 15.5
![]() Before the World was created,The Word already exsited. The Word was the source of life, and this life brought light to mankind. The light shines in the darkness, and the darkness has never put it out. GANTZ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש עוד תמונות?[כל התמונות שלי נראות ככה *מצונזר ע"י]
-------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:32 AM
|
||||
יפה האחרונים התחילו לחזור... נשארתיי איתכם בהתחלה, והתעצבנתם על זה שקצת אהמ... היו לי נטיות אובדניות אפשר לומר... -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:33 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש עוד תמונות אצל ליאור במצלמה, הצלטמנו עם כמה בהתחלה. נחכה שהיא תתחבר. >.< -------------------- לשעבר ..Bellatrix.. ^^
בטאית רשמית, מעצבת, אוכלת מוות, חברה במועדון הסלג-סלבז, סופרת ופאנפיקאית צעירה, ראש סלית'רין לשעבר, וסלית'רינית גאה. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:33 AM
|
||
![]() 3> Rome-For a tasty future ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיכל, היה לך כיף להפחיד את כולם ?
-------------------- ניר|| בן 15.5
![]() Before the World was created,The Word already exsited. The Word was the source of life, and this life brought light to mankind. The light shines in the darkness, and the darkness has never put it out. GANTZ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:34 AM
|
||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משעמם....
חח ציטוט שלי "סתיו הומו!! נחום פוזה!! הומו פוזה בואו נצא לטייל בקניון!" -------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:36 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
וכולכם חשבתם שקוראים לי פאדמה, כמו פאטמה!!!
יא מרגיזים ![]() שיו אני מזה לא קשורה הא? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
לא הבנתי מה מפחיד, אותי זה לא הפחיד אז אתכם?! חוץ מזה שהאפשרות לקפוץ מאוד קרצה לי... -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אני- *מסתכלת על עירית שעה*
"דפי, בואי איתי לשאול אם זאת עירית!" *באות* "היי, מפורטל?" עירית- "כן" אני- "עירית?" עירית-"נגה?" -------------------- ![]() נגה | ח' | מישהי [: "THERE'S AN END TO MY HORIZON" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:38 AM
|
||
סתיו הומו!!! נאחום פוזה!! סתיו אימו והומו!!
-------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:42 AM
|
||
סושי בחינם!
היה כ"כ טעים נחום, תודה. -------------------- ![]() נגה | ח' | מישהי [: "THERE'S AN END TO MY HORIZON" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:46 AM
|
||
הדיביל כאן?? הוונא בי כאן?? ההומו כאן?? האימו כאן?
מי כאן? -------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:47 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שכחתם את הצ'יטוט הכי הכי!:
"ש-ק--ט!!!!!!!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |