![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:47 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היו יותר מדי שאמרו, תלוי על מי אתה מדבר ![]() -------------------- ![]() נגה | ח' | מישהי [: "THERE'S AN END TO MY HORIZON" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:47 AM
|
||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חעחעחע כע של הרמי
-------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:48 AM
|
||
![]() Father Black ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני דביל, אבל בטח לא התכוונת אלי.
-------------------- יוחאי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:50 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עפתי להתכונן לליאל, ביי!
-------------------- ![]() נגה | ח' | מישהי [: "THERE'S AN END TO MY HORIZON" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:50 AM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה שאתה מודה, אבל לא כבר אמרו שאסור לך להגיב?
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:51 AM
|
||||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואתה גאה בזה כי? -------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
כן, אבל משעמם לי ![]() -------------------- יוחאי
|||
|
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
יוחאי לא היית, לא להגיב. אתה לא יודע על מה אנחנו מדברים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:52 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מה הקטע? =\=\=\=\=\ הייתי שם ליד הקולנוע ראיתי מלא ילדים קטנים כל עזריאלי היה מפוצץץץץ אנשים היה תור למדרגות הנעות!!! [בשעה 12:30 בערך קצת לפני] ואז נסענו לסנטר שגם שם היה דיי הרבה אנשים והתבלבלנו באוטובוסים ויצא שתילנו בכל ת"א =\
-------------------- ![]() תודה לEdward Black וללונה על החתימות. [אחת מהחתימות נפלה ואני לא זוכר מי הכין לי את זאת]. ToMerB --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי כולם פשוט יודעים את זה, אז אין לו כ"כ איך להסתיר את זה :S -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
עפתי להדליק נרות
כבר חוזר! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:53 AM
|
||||||||
![]() god I'm bored אם תבטיחו להתנהג יפה אני אפתח נו"ד O.O -------------------- יוחאי
|||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:54 AM
|
||||||||||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוחע! 'ני לא צריכה להתנהג יפה כיא ני יכולה לפתוח נו"ד בעצמי ![]() ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:55 AM
|
||
קולולו
סתיו הומו אימו!!! -------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:56 AM
|
||||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא בכלל לא פה, ומה עשה לכם?! -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |