![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:57 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה מפגש זה היה
די חמוד רק שאין סיכוי ואבוא עוד למפגשים בגלל האימא המעצבנת שלי....... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הומו לא כקללה הומו כאחד שאוהב בנים =O והוא מדבר כמו הומו, ופשוט הוא הומו!! וגם אימו הוא חותך וורידים =O אימו ![]() -------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה?
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:58 AM
|
||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה למה??
הוא אימו !! זה למה... ואני כותבת לו את זה עד אור הבוקר ![]() -------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:59 AM
|
||||
אני לא אשאל... ועוד אחד אם נטיות התאבדודיות?! וולקם טו דה קלאב!!! -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:59 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע מי אימו שהתכוונת דנה?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:00 AM
|
||||||
גם לי יש נטיות, אבל אף פעם לא חתכתי את עצמי וירד דם... וזיו, זה סתיו ההומו והאימו! סתיו = הומו+אימו *בריבוע-חמש שקל -------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:03 AM
|
||||||||
אני כן! ניר יכול להעיד (ואגב תגיב כבר שנה אתה מסתכל על האשכול!) שיש לי צלקת לאורך היד משכתחתי את עצמי... -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:05 AM
|
||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא מספיק לך לנסות לקפוף מהמעקה? גם לחתוך וורידים? צריך לשים לך השגחה צמודה... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:06 AM
|
||||||||||||
אה.. נכון את גם נשארת... אבל לא ראית את הצלקת? חח... יעזור עם אני אגיד: "זאת היתה תאונה..."? -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:07 AM
|
||||||||||||||
לא ראיתי אותה... עיוורת שכמותי... ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:08 AM
|
||
![]() 3> Rome-For a tasty future ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() נכון .. אתם לא רוצים מה מיכל עשתה *בוכה* כואב הלב -------------------- ניר|| בן 15.5
![]() Before the World was created,The Word already exsited. The Word was the source of life, and this life brought light to mankind. The light shines in the darkness, and the darkness has never put it out. GANTZ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:09 AM
|
||||
ישבתי כולה... מי ישמע באמת..חח.. ד"א יש למישהו עוד תמונות? -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:10 AM
|
||||||
נכון רק ישבת, על המעקה בעזריאלי!!!!!!!!! את לא יודעת כמה אני נלחצתי כשראיתי שאת יושבת שם!!! ת'אמת, את יודעת, כי ביקשתי ממך לרדת... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:12 AM
|
||||||||
לא כל כך גבוהה.. אני חושבת.. -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |