![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 9 2007, 23:36 PM
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אסף,
מי שלא בא לא מגיב, כמו פעם שעברה. אתה לא מבין מה היה , ולכן לא תגיב -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2007, 23:37 PM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאל, תעשי רשימה של מי שהיה בתגובה הראשית, שנדע...
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2007, 23:40 PM
|
||
מי שהיה יודע ><
-------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 9 2007, 23:41 PM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תתמודדי. O_O -------------------- ![]() By Gryffindor the bravest were prized far beyond the rest --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 9 2007, 23:42 PM
|
||
אבל זה כמו סתם להספאים, לא?
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:03 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
היי!
הייתי במפגש. אמנם לא עשינו משהו מיוחד, אבל היה כיף להכיר את כולם. ליאל, יום יבוא ומיקי ירים את הרגל יותר גבוה ממך!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:04 AM
|
||
יום יבוא,
בנתיים הוא לא >< -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:05 AM
|
||||
מה?! -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:06 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מה מה?!
הייתי במפגש. את לא היית מתי שהם עשו תחרות הרמת רגליים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:07 AM
|
||||
לא שאלתי אם היית.... שאלתי מה זאת אומרת, כי ברור לי שהרוב היה כשלא הייתי... יותאר נכון השאלה היא למה?! למה הם עשו תחרות הרמת רגליים, אין להם משהו יותר טוב לעשות?! -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:08 AM
|
||
זה היה רק אני ומיקי
ואני ניצחתי, מן הסתם וגם הגלגלון שלי יותר טוב! ואני אוהבת קירות >< [והמבין יבין ![]() ואני יודעת שפגאטטט, ![]() רועי, השפגאט שלי ישר? ![]() -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:09 AM
|
||||
יש לך גמישות יתר?! כשהייתי קטנה היה לי, ואמ.. אני בטוחה ב100% שהיה לי שפאגט יותר גדול, כי זה היה דבר לא הגיוני רפואי... אבל מה שנשאר זה רק הידיים ![]() נעמה את פה! הצלחת להתחבר!! ודיברתי איתך (: איך בצילומים? לנעמה אישור מיוחד להגיב, היא היתה איתנו ברוחה ודיברה איתנו בפלא! -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:10 AM
|
||
אבל אני יכולה ע=כ=ש=י=ו, ועוד עם ג'ינס ><
-------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:12 AM
|
||
יפה!!! אבל תצמידי מרפקים מאוחרי הגב, תעבירי את כל הגוף דרך הידיים, תוציאי ותחזירי את העצם באמה, את זה את לא יכולה אה?! חח סתם...
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:12 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הווו, היה כ"כ כיף!
נמ, יש לי כמה ציטוטים: דנה- "נגה, חיבבבוווווקקקק!" 7 פעמים. אני- "איפה עירית?! לא זזים מהקולנוע עד שעירית באה!" *מעיפים אותנו מהקולנוע* כולם- "אז מי את?" אני- "בלה בלק, נגה" כולם- "אה, לא מכיר/ה" הילה, בפעם האלף- "מי רוצה לסיים את העוגה? נו, נשאר עוד עוגה!" -------------------- ![]() נגה | ח' | מישהי [: "THERE'S AN END TO MY HORIZON" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |