![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:12 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא גבוה, אבל זה עדיין מסוכן!!!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:13 AM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחח...
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:13 AM
|
||
![]() 3> Rome-For a tasty future ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא נלחצתי P:
שאלתי את מיכל אם יקרה לה משהו אני אקבל את כל החרמשים שלה ![]() -------------------- ניר|| בן 15.5
![]() Before the World was created,The Word already exsited. The Word was the source of life, and this life brought light to mankind. The light shines in the darkness, and the darkness has never put it out. GANTZ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:15 AM
|
||||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
זרקתי לך מס' אין לי מושג מאיפה ואתה חשבת שזו הסיסמא שלי.. שני אולי אני אשכר בהם, ואל תשאל איך... 553846 אני משארת שטעיתי... -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:22 AM
|
||
![]() אבל בקושי עשינו משהו ומקדולנס היה מפוצץ ): -------------------- ניר|| בן 15.5
![]() Before the World was created,The Word already exsited. The Word was the source of life, and this life brought light to mankind. The light shines in the darkness, and the darkness has never put it out. GANTZ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:25 AM
|
||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל הכי מעצבן זה שיצאנו (נמנמ... שוב) עם פורום ישרא באותו יום...
ליאל אם פעם הבאה את קובעת בתאריך של ישרא אני יקיים את הנטיות של מיכל... להתאבדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:26 AM
|
||||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה, וליאל, באיזשהו שלב פורטל יסגר!!!! ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
Oo
גם תעשו מדבקות יפות בפעם הבאה(לא שהם לא היו) ![]() -------------------- ניר|| בן 15.5
|
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש הכי מעצבן אותי באירוע היה שכולם רצו לקרוא בספר ולא היה לי הזדמנות לצלם עוד את כולם.......
לא נורא......... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:28 AM
|
||||||
![]() Father Black ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגלל זה אמרתי לנגה שבפסח נעשה מפגש פליטי HPortal -------------------- יוחאי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:28 AM
|
||
רק עכשיו באתי הביתה=|
היה כיףD= -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:30 AM
|
||||
הו, The free sushi boy! נמ. מצטערת שלא החזרתי לך ת'כסף, שכחתי ^^" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח מה שבאתי להגיד... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
כן. ![]() פעם הבאה בשר=D -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:32 AM
|
||||||||
The free meat boy? O: It can't be! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |