![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:33 AM
|
||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא?=O אולי פיצה? ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:34 AM
|
||||||||||||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
The free pizza boy! yeahhh!! ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:36 AM
|
||||||||||||||
אז סיכמנו ![]() ולמה שרון לא באה? ![]() מתי המפגש הבא? D= -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:37 AM
|
||||||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם פורטל נסגר אני לא יודעת מה קורה לי. את ראית איך הגבתי שדן העז לומר לידי שעוד חודשיים אין פורטל -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהא שמנו לב... התחלתם ריב צעקותתתתתתתתת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזאת תומרת עוד חודשיים אין פרוטל?
מה הכוונה בכך? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:38 AM
|
||||||||||||||||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח בפסח או משהו ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||||||||
![]() Father Black ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם הפורטל יסגר תעשי מפגש פליטים ותודיעי לי במסנג'ר >_< אני מבטיח פעם הבאה להגיע ![]() -------------------- יוחאי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
פורטל לא ייסגר כל עוד אני כאן!!
-------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:39 AM
|
||
![]() 3> Rome-For a tasty future ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאל איך ההקדשה של יון?
ופורטל לא נסגר!!!! זה רק אם תומר יחליט...נראה לי..מיקי אמר לי -------------------- ניר|| בן 15.5
![]() Before the World was created,The Word already exsited. The Word was the source of life, and this life brought light to mankind. The light shines in the darkness, and the darkness has never put it out. GANTZ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:39 AM
|
||||||||||||||||||
תעשו מפגש פורים=} -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:40 AM
|
||
אם פורטל ייסגר, אם תומר יעיז,
אני באה אליו [לקנדה] ומרביצה לו ! שלא יעיז , <אהמתומראזהרהאהמ> -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() Father Black ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןן (אני מגיב רק דברים שלא קשורים למפגש עצמו כי אני רוצה לבוא לבא ואתם כבר מתכננים אותו כאן) -------------------- יוחאי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי אבל ליאל איך הפרוטל יסגר? ולמה האמת הןוא לא יסגר אחרי מה שאמרת היום באירוע! ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:41 AM
|
||||||
כן כי אז תשמעו בעיתון על ילד ישראלי שנרצח בקנדה >< ומי שלא הבין, תומר. אם הוא יעז לחשוב על זה >< -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |