![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 11 12 [13] 14 15 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:41 AM
|
||||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין קשר אם תומר יחליט... מה שמיקי אמר זה שתומר בגלל שהוא משתמש מס' 1 הוא היחיד שיכול לסגור את האתר ... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:41 AM
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הילה פה,
תמונותתתתתתתתתתתתתת -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:42 AM
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי עם הוא ירצח זה היה ממש נוח מכדי שלא יסגור את הפרוטל! מצדיע לך ליאל! ![]() רגע ומה עם אסף? הוא עוזב בסוף את הפרוטל או לא? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:43 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הכינוי של דנה?
היא באה למפגש, ואין לי מושג מי היא>.< -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() 3> Rome-For a tasty future ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיקי אמר לי שרק הבעלים,אלה שיצרו את הפורום יכולים לסגור את הפורום..
בפעם הבאה שאני באנגליה אני אקנה שרביטים שיהיה לי יותר מלני!XD -------------------- ניר|| בן 15.5
![]() Before the World was created,The Word already exsited. The Word was the source of life, and this life brought light to mankind. The light shines in the darkness, and the darkness has never put it out. GANTZ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תפחדו, המלצה שלי! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין אפשר לכתוב ציטוטים?
יש לי משו שאמרתי לפחות 500 פעמים!!! אפשר לומר? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
לא צריך להצדיע לי זה רק אזהרה לדן מה יקרה גם לו! >< אגב מיקי אנחנו רוצים לדעת למה רשמת לדן צ'ק ![]() -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:45 AM
|
||||||||||||
הוא קנה ממנו שרת לפורום החדש שלו... עד 100 ג'יגה תעבורה@@@@@@@!!!!!!! ועוד השרת בלינוקס... דן עשה לו הנחה.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:49 AM
|
||||
![]() מה שפשוט, פשוט לא יהיה ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסקנה: לעולם על תתערב עם מתעמלת שאתה מרים את הרגל יותר גבוה ממנה.. ![]() איזה באסה שלא באתיי!!! [אבל קניתי פלאפון חדש.. P: סוני אריקסון Z610i !!! ורוד... P: חיחי] פעם הבאה, יש מצב שהמפגש לא יהיה בעזריאלי...? פליזזז?! -------------------- החתימה בשיפוצים ^^
MSN:shooshit08@walla.com --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:49 AM
|
||
מיקי אתה חייב לדן תודה
![]() דן בא >< דפי נבהלה , דן : "מי כאן מנהל?" אני : "אה, אני ודפי" מיקי בא : "אני הולך לחפש את דן" אני : "דן מגיע?!?" מיקי "כן" אני : "דפי!!!!!!! דן מגיע!!!!!!!!!!!!!!!!" דפי : "מהההההההההההההההההההמ?!?!?" חצי פורום : "מי זה דן? מהההה דן מגיע!!!" אני ודפי "המתכנת של האתר" רונה "אה זה שפרש?" אני "כן, והוא לא פרש!" דפי "נכון!" נגה "מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה?" ![]() דן, אין לאף אחד שום דבר נגדך, אבל אתה נחשב חשוב לני כאן ^^ -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:51 AM
|
||
חחח דן אחלה גבר אני הולך אליו עוד כמה ימים לקנות עוד שרת של לינוקס..
יותר קטן מיזה של מיקי אבל נו טוב... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:52 AM
|
||
![]() אם אהבת לא שכחת אם שכחת לא אהבת! ![]() ![]() ![]() |
היי הרגע חזרתי!!! ואמילי באה אחר כך... אבל היה כיףף ועוד מעט יהיו תמונות..[עוד]
-------------------- ![]() הילה | 14 וחצי | משועוממת גאה XD תמצאו אותי הרבה - ^^ באיסי - 466957006 במסן- hilaa14@hotmail.com השוקסס שלי :] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:53 AM
|
||
![]() אני סבתא זקנה-צעירה-מאגניבה-מודרנית! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה שהגבתי מאוחר..
אבל למה אין שום תמונות שלי?!!? אני הצטלמתי הרבה! -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
אנו מאחלות לך ליומולדתך ה15 (קטנטנה3>) שתזכי לאושר כושר בריאות יושר אהבה ואייפון 4 ^_^ שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה (אייפון+ מחשב נייד) שתפיקי את המיטב מתוכנותייך הרבות ( חיבוק ב2 שקלD:) שתדעי תמיד למצוא את הטוב בכל דבר (אם האייפון יתקלקל, לפחות תוכלי להשוויץ שיש לך בכלל אחד כזה) שתדעי תמיד שיש לך למי לפנות בעת צרה (חוץ מבבוקר שאנחנו ישנות><) שתמיד אבל תמיד תיהיה שמחה (פה אין הערה, תיהי תמיד שמחה:O) ותמיד תמיד תמיד תמיד תמיד (החלק הכי חשוב בברכה) תדעי כמה שהחברות שלך מושלמות! ואוהבות אותך כזה בין היתר... בהמון המון המון חיבה++++++++++ מימיצ' ורונצ' שאוהבת אותך מפה ועד כוכב בלופלנדD: אני אוהבת אותכן המוווון33333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:55 AM
|
||||
![]() אם אהבת לא שכחת אם שכחת לא אהבת! ![]() ![]() ![]() |
לי יש תמונות שלך.. אני עוד מעט שולחת לליאל =] -------------------- ![]() הילה | 14 וחצי | משועוממת גאה XD תמצאו אותי הרבה - ^^ באיסי - 466957006 במסן- hilaa14@hotmail.com השוקסס שלי :] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |