![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:55 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
QUOTE (הרמי @ Dec 10 2007, 02:53 AM)
בעיקר בפלאפון שלך... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:56 AM
|
||
![]() אני סבתא זקנה-צעירה-מאגניבה-מודרנית! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נכון!
בפלפון שלי אין שום תמונות שלי מהמפגש! אבל מה עם התמונות הקבוצתיות? והציטוט עם הפלפון קרה שניה לפני תמונה קבוצתית.. ![]() -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
אנו מאחלות לך ליומולדתך ה15 (קטנטנה3>) שתזכי לאושר כושר בריאות יושר אהבה ואייפון 4 ^_^ שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה (אייפון+ מחשב נייד) שתפיקי את המיטב מתוכנותייך הרבות ( חיבוק ב2 שקלD:) שתדעי תמיד למצוא את הטוב בכל דבר (אם האייפון יתקלקל, לפחות תוכלי להשוויץ שיש לך בכלל אחד כזה) שתדעי תמיד שיש לך למי לפנות בעת צרה (חוץ מבבוקר שאנחנו ישנות><) שתמיד אבל תמיד תיהיה שמחה (פה אין הערה, תיהי תמיד שמחה:O) ותמיד תמיד תמיד תמיד תמיד (החלק הכי חשוב בברכה) תדעי כמה שהחברות שלך מושלמות! ואוהבות אותך כזה בין היתר... בהמון המון המון חיבה++++++++++ מימיצ' ורונצ' שאוהבת אותך מפה ועד כוכב בלופלנדD: אני אוהבת אותכן המוווון33333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:57 AM
|
||
![]() אם אהבת לא שכחת אם שכחת לא אהבת! ![]() ![]() ![]() |
אנשים הרסתם לי את המצלמה [סתםםם] היא לא עובדת...!!!
-------------------- ![]() הילה | 14 וחצי | משועוממת גאה XD תמצאו אותי הרבה - ^^ באיסי - 466957006 במסן- hilaa14@hotmail.com השוקסס שלי :] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:57 AM
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וכולם הציפו אותי בפלאפון!
-------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 02:59 AM
|
||
![]() אני סבתא זקנה-צעירה-מאגניבה-מודרנית! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם רצו להצטלם איתך ליאל! אבל אין לי תמונה שלך בפלא.. /=
ואין שום תמונות שלי! )= הילה תעלי את כל התמונות! -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
אנו מאחלות לך ליומולדתך ה15 (קטנטנה3>) שתזכי לאושר כושר בריאות יושר אהבה ואייפון 4 ^_^ שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה (אייפון+ מחשב נייד) שתפיקי את המיטב מתוכנותייך הרבות ( חיבוק ב2 שקלD:) שתדעי תמיד למצוא את הטוב בכל דבר (אם האייפון יתקלקל, לפחות תוכלי להשוויץ שיש לך בכלל אחד כזה) שתדעי תמיד שיש לך למי לפנות בעת צרה (חוץ מבבוקר שאנחנו ישנות><) שתמיד אבל תמיד תיהיה שמחה (פה אין הערה, תיהי תמיד שמחה:O) ותמיד תמיד תמיד תמיד תמיד (החלק הכי חשוב בברכה) תדעי כמה שהחברות שלך מושלמות! ואוהבות אותך כזה בין היתר... בהמון המון המון חיבה++++++++++ מימיצ' ורונצ' שאוהבת אותך מפה ועד כוכב בלופלנדD: אני אוהבת אותכן המוווון33333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא להעלות תמונות שלי!
כולם לדבר על נגה! -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הילה אמרה שהמצלמה שלה לא עובדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
נאממ יש לי פול תמונות אני ישלח לליאל =]
-------------------- ![]() הילה | 14 וחצי | משועוממת גאה XD תמצאו אותי הרבה - ^^ באיסי - 466957006 במסן- hilaa14@hotmail.com השוקסס שלי :] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:00 AM
|
||
שלחי מהר!
באלי לראות את כל התמונות שלי! (: במיוחד אלה שאני דוחפת את פאדמה ![]() -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:01 AM
|
||
נמנמ ... מי אמרה לי שהיא צריכה חרמשים???
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:02 AM
|
||
![]() But why is the rum gone?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח נגה למה לא ענית לי ב50 נסיונות שלי להתקשר אליך ?
(מאיה שיגעה אותי היא רצתה שנעלה אליכם ונעלמתם כל פעם מחדש >.< התוכלו לומר לי איפה הייתם בכל היום הזה ?) ועוד שאלה מי צילם אותנו במצלמה שלו כשנגה צילמה אותנו בשלי ? >.< -------------------- " in the end we're pretty much the same ,we're just living in different lies "
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:02 AM
|
||
היינו בקומה מינוס שלוש..
אל תשאלי אותי למה -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:03 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה היה זה עם ה-L בכינוי שלו >.< -------------------- לשעבר ..Bellatrix.. ^^
בטאית רשמית, מעצבת, אוכלת מוות, חברה במועדון הסלג-סלבז, סופרת ופאנפיקאית צעירה, ראש סלית'רין לשעבר, וסלית'רינית גאה. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:03 AM
|
||||
כעע מי בקש חרמשים?! -------------------- ![]() הילה | 14 וחצי | משועוממת גאה XD תמצאו אותי הרבה - ^^ באיסי - 466957006 במסן- hilaa14@hotmail.com השוקסס שלי :] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:04 AM
|
||
חח שמעו קטע...
שהיינו במינוס שלוש מישהי התקשרה אליי ואמרה לי שהיא מהפורטל אז אמרתי לה לבוא למינוס שלוש ואני אפילו לא יודע מי זאתתת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |