![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:05 AM
|
||
![]() אני סבתא זקנה-צעירה-מאגניבה-מודרנית! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל היה ממש כיף!
ואכלנו פיצה (= וצילמתי את דניאלה איזה אלף פעם. ומיכל הפחידה אותי.. היא רצתה לקפוץ! ![]() -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
אנו מאחלות לך ליומולדתך ה15 (קטנטנה3>) שתזכי לאושר כושר בריאות יושר אהבה ואייפון 4 ^_^ שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה (אייפון+ מחשב נייד) שתפיקי את המיטב מתוכנותייך הרבות ( חיבוק ב2 שקלD:) שתדעי תמיד למצוא את הטוב בכל דבר (אם האייפון יתקלקל, לפחות תוכלי להשוויץ שיש לך בכלל אחד כזה) שתדעי תמיד שיש לך למי לפנות בעת צרה (חוץ מבבוקר שאנחנו ישנות><) שתמיד אבל תמיד תיהיה שמחה (פה אין הערה, תיהי תמיד שמחה:O) ותמיד תמיד תמיד תמיד תמיד (החלק הכי חשוב בברכה) תדעי כמה שהחברות שלך מושלמות! ואוהבות אותך כזה בין היתר... בהמון המון המון חיבה++++++++++ מימיצ' ורונצ' שאוהבת אותך מפה ועד כוכב בלופלנדD: אני אוהבת אותכן המוווון33333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:05 AM
|
||
![]() אם אהבת לא שכחת אם שכחת לא אהבת! ![]() ![]() ![]() |
ליעד אני הולכת להרוג אותך!!! אתה הייתה הגמד לי!!! חצוףףףף
-------------------- ![]() הילה | 14 וחצי | משועוממת גאה XD תמצאו אותי הרבה - ^^ באיסי - 466957006 במסן- hilaa14@hotmail.com השוקסס שלי :] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:06 AM
|
||
![]() אני סבתא זקנה-צעירה-מאגניבה-מודרנית! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא היה לי גמד
![]() -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
אנו מאחלות לך ליומולדתך ה15 (קטנטנה3>) שתזכי לאושר כושר בריאות יושר אהבה ואייפון 4 ^_^ שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה (אייפון+ מחשב נייד) שתפיקי את המיטב מתוכנותייך הרבות ( חיבוק ב2 שקלD:) שתדעי תמיד למצוא את הטוב בכל דבר (אם האייפון יתקלקל, לפחות תוכלי להשוויץ שיש לך בכלל אחד כזה) שתדעי תמיד שיש לך למי לפנות בעת צרה (חוץ מבבוקר שאנחנו ישנות><) שתמיד אבל תמיד תיהיה שמחה (פה אין הערה, תיהי תמיד שמחה:O) ותמיד תמיד תמיד תמיד תמיד (החלק הכי חשוב בברכה) תדעי כמה שהחברות שלך מושלמות! ואוהבות אותך כזה בין היתר... בהמון המון המון חיבה++++++++++ מימיצ' ורונצ' שאוהבת אותך מפה ועד כוכב בלופלנדD: אני אוהבת אותכן המוווון33333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:07 AM
|
||||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח היית אומרת לי הייתי קונה לך משהו שמה... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:08 AM
|
||
מתי מעלים תמונות שלי?
-------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:09 AM
|
||||
![]() Come To The Dark Side... We Have Cookies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחח גמאני הסתכלתי עלייך כל רגע, ואני כזה עושה לחברה שלי 'זו נגה? לא.. כן?" ![]() -------------------- עירית|17|מנהלת פורום מוזיקה לשעבר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד לא מפרסם תמונות שלי !
-------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:10 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל יש לי תמונה איתך ואני רוצה לפרסם אותה >.< -------------------- לשעבר ..Bellatrix.. ^^
בטאית רשמית, מעצבת, אוכלת מוות, חברה במועדון הסלג-סלבז, סופרת ופאנפיקאית צעירה, ראש סלית'רין לשעבר, וסלית'רינית גאה. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
רוןנה נזכרה להגיד לי ברכבת!!!! כי אני השקעתי!!! אני קניתי לדנה ספר זה לא פייר ![]() תמונה ראשונה שעוז אילון שירה וירדן פוזלים =] ![]() http://img388.imageshack.us/img388/50/p1010110jw6.jpg -------------------- ![]() הילה | 14 וחצי | משועוממת גאה XD תמצאו אותי הרבה - ^^ באיסי - 466957006 במסן- hilaa14@hotmail.com השוקסס שלי :] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:12 AM
|
||
סוף סוף תמונה שלי!
איזו תמונה יפה.. -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:13 AM
|
||||||
חח אני, וזה היה בצחוק!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:14 AM
|
||
אולי תשימו את התמונה שאני דוחפת את פאדמה?
-------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:15 AM
|
||||||||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשלח לך עוד דקה איזה מאה אלף לוידע.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
שירה יש עוד תמנונות שלך 'סתכלו-
[צונזר על ידי ליאל] אני שירה ליאל וירדן {ליאל זה בשבילך =]]} http://www.siz.co.il/my.php?file=tj4zjongm1ye.jpg אוריה ושירה בפוזה =] http://www.siz.co.il/up/xyuz0fglydzo.jpg תמונה של כולם [בערך...] -------------------- ![]() הילה | 14 וחצי | משועוממת גאה XD תמצאו אותי הרבה - ^^ באיסי - 466957006 במסן- hilaa14@hotmail.com השוקסס שלי :] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
שירה: טיפשה...טיפשה... טיפשה! ואל תשימו ת'תמונה שהיא דוחפת אותי!!! אה, שירה, ואת גם מרושעת. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |