![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 14 15 [16] 17 18 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:17 AM
|
||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלחתי לך פאדמה...
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:18 AM
|
||
![]() אם אהבת לא שכחת אם שכחת לא אהבת! ![]() ![]() ![]() |
תמונה שלי עם העוגה- [שאנשים קיבלו בפרצוף... וכאלהע שלא קיבלו...]
http://www.siz.co.il/up/myy2ylzzltnm.jpg -------------------- ![]() הילה | 14 וחצי | משועוממת גאה XD תמצאו אותי הרבה - ^^ באיסי - 466957006 במסן- hilaa14@hotmail.com השוקסס שלי :] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, שמתי לב... תודה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() אני סבתא זקנה-צעירה-מאגניבה-מודרנית! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז את התמונה שאני דוחפת את העוגה לפה שלך..
ונכון תמונות מדהימות? -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
אנו מאחלות לך ליומולדתך ה15 (קטנטנה3>) שתזכי לאושר כושר בריאות יושר אהבה ואייפון 4 ^_^ שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה (אייפון+ מחשב נייד) שתפיקי את המיטב מתוכנותייך הרבות ( חיבוק ב2 שקלD:) שתדעי תמיד למצוא את הטוב בכל דבר (אם האייפון יתקלקל, לפחות תוכלי להשוויץ שיש לך בכלל אחד כזה) שתדעי תמיד שיש לך למי לפנות בעת צרה (חוץ מבבוקר שאנחנו ישנות><) שתמיד אבל תמיד תיהיה שמחה (פה אין הערה, תיהי תמיד שמחה:O) ותמיד תמיד תמיד תמיד תמיד (החלק הכי חשוב בברכה) תדעי כמה שהחברות שלך מושלמות! ואוהבות אותך כזה בין היתר... בהמון המון המון חיבה++++++++++ מימיצ' ורונצ' שאוהבת אותך מפה ועד כוכב בלופלנדD: אני אוהבת אותכן המוווון33333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
ליעד, אתה לא שוכח אותי!!!
גם אני רוצה 100 אלף חרמשים!!!!! ואני צריך לדבר איתך על איזה רעיון שיש לי במסנג'ר. אז תתחבר אם אתה מנותק!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:19 AM
|
||||||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבקשה. והילה -- -לא חרשת את העוגה הזאת כבר??!?!?!?!? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:19 AM
|
||
טיפשה שירה, טיפשה!!!
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:20 AM
|
||
תמונה של מיקי ואוריה-
http://www.siz.co.il/up/zkwzzgy5m2qy.jpg -------------------- ![]() הילה | 14 וחצי | משועוממת גאה XD תמצאו אותי הרבה - ^^ באיסי - 466957006 במסן- hilaa14@hotmail.com השוקסס שלי :] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() But why is the rum gone?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש את שתי התמונות מהבוקר >.< -------------------- " in the end we're pretty much the same ,we're just living in different lies "
|||||
|
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכי מצחיק , החירפון שלי "פורטל ייסגר" [ והוא לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!]
דן : "פורטל ייסגר עוד חודשיים" אני : " לא הוא לא!!!!!!!!!!!!! הוא ל=א ! לא!!!!!!!!! לא כל עוד אני כאן!" אני שוב : "לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא" אני לדפי "דפי!!!!!!!!!! פורטל לא ייסגר! לאאאאאאאאאאאאאא!" -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אני סבתא זקנה-צעירה-מאגניבה-מודרנית! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל בסוף העוגה נגמרה..
בזכותי.. אתם הצעתם, מקסימום דחפתם ליד. אני ידעתי מה צריך לעשות... לדחוף את זה לפה! כל הקטע עם פורטל ייסגר היה מצחיק.. ![]() כי כל פעם מישהו אחר אמר את זה וכל פעם מישהו אחר התנגד.. ![]() -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
אנו מאחלות לך ליומולדתך ה15 (קטנטנה3>) שתזכי לאושר כושר בריאות יושר אהבה ואייפון 4 ^_^ שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה (אייפון+ מחשב נייד) שתפיקי את המיטב מתוכנותייך הרבות ( חיבוק ב2 שקלD:) שתדעי תמיד למצוא את הטוב בכל דבר (אם האייפון יתקלקל, לפחות תוכלי להשוויץ שיש לך בכלל אחד כזה) שתדעי תמיד שיש לך למי לפנות בעת צרה (חוץ מבבוקר שאנחנו ישנות><) שתמיד אבל תמיד תיהיה שמחה (פה אין הערה, תיהי תמיד שמחה:O) ותמיד תמיד תמיד תמיד תמיד (החלק הכי חשוב בברכה) תדעי כמה שהחברות שלך מושלמות! ואוהבות אותך כזה בין היתר... בהמון המון המון חיבה++++++++++ מימיצ' ורונצ' שאוהבת אותך מפה ועד כוכב בלופלנדD: אני אוהבת אותכן המוווון33333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:23 AM
|
||||
כן, לפה, אבל לא לשלך, דחפת את העוגה לפה שלי!!!!!!!!!!!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
נראה לי בסוף השרת יקרוס מהאשכול הזה!
דפי, אולי תפתחי אשכול דיבורים?! (סתםםםםםם כיף פה!) וליעד, תתחבר למסנג'ר!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
כן.. נכון.. ![]() -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:24 AM
|
||||||||
היא לא היתה טעימה?!ואני עדיין שונאת אותך!!!!! ![]() עוד תמונות- [צונזר, היה כאן את ליאל ודפי] http://www.siz.co.il/up/m4jnqwyqm2nw.jpg http://www.siz.co.il/up/mzzmkyj2rtdi.jpg http://www.siz.co.il/up/n0zmdvmhdgtk.jpg http://www.siz.co.il/up/zzuzzy0myjwg.jpg עים אילון התקוע... http://www.siz.co.il/up/nlbrxnodiewj.jpg בלי אילון התקוע... עפתי =]]] בייי -------------------- ![]() הילה | 14 וחצי | משועוממת גאה XD תמצאו אותי הרבה - ^^ באיסי - 466957006 במסן- hilaa14@hotmail.com השוקסס שלי :] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |