![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:40 AM
|
||||||
![]() You know you love me. XOXO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() תוד ה ליאל ![]() לספר לכולם פאדיחות שלך? ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:40 AM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירה, את פשוט 'טומטמת 'טומטמת 'טומטמת!!!!!!!!!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:42 AM
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי פאדיחות!
"לא סוגרים את פורטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() You know you love me. XOXO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוצאת את המילים מהפה שלי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתי עכשיו, קראתי הכל... כל התמונות שלי גרועות לאלה!!! ):
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() אני סבתא זקנה-צעירה-מאגניבה-מודרנית! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פוקה פוקה פוקה! והיי דניאלה! ולגבי העוגה בכפייה, אם עוגה טעימה מה זה משנה אם דחפו אותה לפה שלך כשאת צוחקת? ורונה- ![]() מיקי- התמונות שלך יפות.. -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
אנו מאחלות לך ליומולדתך ה15 (קטנטנה3>) שתזכי לאושר כושר בריאות יושר אהבה ואייפון 4 ^_^ שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה (אייפון+ מחשב נייד) שתפיקי את המיטב מתוכנותייך הרבות ( חיבוק ב2 שקלD:) שתדעי תמיד למצוא את הטוב בכל דבר (אם האייפון יתקלקל, לפחות תוכלי להשוויץ שיש לך בכלל אחד כזה) שתדעי תמיד שיש לך למי לפנות בעת צרה (חוץ מבבוקר שאנחנו ישנות><) שתמיד אבל תמיד תיהיה שמחה (פה אין הערה, תיהי תמיד שמחה:O) ותמיד תמיד תמיד תמיד תמיד (החלק הכי חשוב בברכה) תדעי כמה שהחברות שלך מושלמות! ואוהבות אותך כזה בין היתר... בהמון המון המון חיבה++++++++++ מימיצ' ורונצ' שאוהבת אותך מפה ועד כוכב בלופלנדD: אני אוהבת אותכן המוווון33333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:43 AM
|
||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדכנו תמונות?
-------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:44 AM
|
||||
יש לך ויש לך ![]() איזה קטעים ששכחתי את החולצה של וולדי!!!! ושנשפך לי החבילה של הבלונים!!!! לא כתבת את זה!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
ממתי? יש עוד שלא בתגובה הראשית אבל צריך לעבור את כל העמ'... -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי לאכול בכפייה זה הורס את הכיף בלאכול!!!!!!! וגם, כבר אכלתי שתי פרוסות לפני... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:45 AM
|
||||||||||||
נאמ.. לא! כל התמונות שלי מכוערות ^^" -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:45 AM
|
||
![]() אני סבתא זקנה-צעירה-מאגניבה-מודרנית! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבלונים משום מה התפוצצו לאחר שלוש דקות.
גמדונים קטנים באו ופיצצו אותם. גמדונים = כל מי שהיה במפגש -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
אנו מאחלות לך ליומולדתך ה15 (קטנטנה3>) שתזכי לאושר כושר בריאות יושר אהבה ואייפון 4 ^_^ שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה (אייפון+ מחשב נייד) שתפיקי את המיטב מתוכנותייך הרבות ( חיבוק ב2 שקלD:) שתדעי תמיד למצוא את הטוב בכל דבר (אם האייפון יתקלקל, לפחות תוכלי להשוויץ שיש לך בכלל אחד כזה) שתדעי תמיד שיש לך למי לפנות בעת צרה (חוץ מבבוקר שאנחנו ישנות><) שתמיד אבל תמיד תיהיה שמחה (פה אין הערה, תיהי תמיד שמחה:O) ותמיד תמיד תמיד תמיד תמיד (החלק הכי חשוב בברכה) תדעי כמה שהחברות שלך מושלמות! ואוהבות אותך כזה בין היתר... בהמון המון המון חיבה++++++++++ מימיצ' ורונצ' שאוהבת אותך מפה ועד כוכב בלופלנדD: אני אוהבת אותכן המוווון33333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:46 AM
|
||||||||||||
מה עשיתי --הפעם?-- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולכם יצאתם שקסים אני יצאתי שרק><"
-------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||
'הוצאת לי את המילים מהפה' מזכיר לך משהו? ![]() -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
|||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |