![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 03:59 AM
|
||||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח שהייתי@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:01 AM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא היה הוא היה... הוא גם אמר לי שהוא חשוב שאני מספימה ): נעלבתי!!! אני חוזרת, פעם אחת לא הספאמתי!! אף פעם!!!!!
ליעד זה היה לשם ההדגשה, שוב!!! ארר.. למה בכלל שינית שוב כינוי, ליעד-GOD שוב ליעד ושוב GOD?! -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:03 AM
|
||
מיכל אני ישנה בישבילך עוד רגע תיראי את הכינוי החדש שלי...
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:04 AM
|
||
עריכה:
אררררררררררררררררררררררררררררררררררר............ -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:04 AM
|
||||
![]() You know you love me. XOXO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. אהמ אהמ נשארתי עם העוגה!!!!!!!!!!!!!! (היא הייתה טעימה? ![]() ![]() ![]() 2. כן היא התחרפנה!!! גדול! אז אני ודפי החלטנו לפתוח אגודת נורמאליות ![]() 3. זה לא אשמתי--עכשיו ראיתי שהיא על הספר השביעי של הארי פוטר שלי... ![]() 4. פעילות? הפעילות הייתה החיבוקים של דנה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:05 AM
|
||
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
גדול לא? אני נשאר עם זה שבוע לפחותתתתת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
ושוב- מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אררררררררררררר אתה לא משנה תוך חצי שעה תצפה לתביעה... חח... ברצינות.. :/ ירד ל5 דקות!!!!!!!!! -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
גדול לא? אני נשאר עם זה שבוע לפחותתתתת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:06 AM
|
||
אני עורך דין של עצמיייייי
טוב לפחות ננצל את החצי שעה הזאת אה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:07 AM
|
||
![]() You know you love me. XOXO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיקי בלק חופרת את השכל?
![]() ענק!!!! ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:08 AM
|
||
ירד ל5 דקות!!!
מעכשיו! -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:08 AM
|
||||
הוא נראה לי הלך לשנות ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:10 AM
|
||
חסר לו שלא!
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:10 AM
|
||
למה נראה לכם??
זה אחלה כינוי.. הכי מגניב שאתה נכנס לדף הראשי של הפורומים אתה רואה -- פורום גרפיקה - מנוהל ע"י מיקי בלק חופרת ת'שכללללללללל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:11 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל האירוע חשבתי שינוי כינוי ובסוף עשיתי עכשיו קל ליזכור.........
מילא למה שני לא הגיע לאירוע? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |