![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:13 AM
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא פייירר ><
-------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:14 AM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא השארתם לי עוגה?!
אוריה, מזל טוב!!!! ![]() -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:15 AM
|
||
![]() היה טעיםםםםםםםםםםם -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:16 AM
|
||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוחאחאחאחאחא!
תתכוננו לתמונות מביכות ביותר של.. של.. של.. של כולם!! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:17 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא שלי! P: שלא תעזו לפרסם תמונות שלי! -------------------- ![]() נגה | ח' | מישהי [: "THERE'S AN END TO MY HORIZON" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:18 AM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלי אין לי בעיה שתפרסמו!!!
במפגש הזה באמת הבנתי שמכירים אותי בפורום... איזה מוזר /: -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:18 AM
|
||||
![]() Come To The Dark Side... We Have Cookies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הווווו באמת חיכית רק לי ? ![]() חחח נחמד לדעת >< ואכן, גם אותי דנה חיבקה D: -------------------- עירית|17|מנהלת פורום מוזיקה לשעבר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:21 AM
|
||
![]() עירית , חיכנו לך שעות ![]() ופגשנו את ליאור! וקיבלתי פוסטר [ לני *בוכה* ] -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:21 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
חח נשמע שהיה נורא כיף
![]() חבל שלא באתי -------------------- ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:22 AM
|
||||
![]() Come To The Dark Side... We Have Cookies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שעות? ![]() עמדתי ליד הקולנוע ב- 12, וחיפשתי מישהו מוכר, ראיתי את נוגה, אבל לא הייתי בטוחה שזו היא, אז סתם עמדתי שם וחיכיתי שמישהו יקרא לי ![]() -------------------- עירית|17|מנהלת פורום מוזיקה לשעבר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
ליאל, כן השפאגט שלך ישר.
ופעם הבאה תסדרי את השיער במיוחד! (הודעה פרטית). ומיקי באת באיחור! (כמוני). בסה''כ היה ממש כיף. תגידי ליאל, את לא יודעת לחשוב מה לקנות??? משולש פיצה עלוב אחד ב12 שקל?!?!?! wtf!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וקרענו לליאל ת'פוסטר.
![]() -------------------- ![]() נגה | ח' | מישהי [: "THERE'S AN END TO MY HORIZON" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:25 AM
|
||
ולני הדביקה לי אותו =]
-------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:26 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
הלוו?!?!
מישהו התייחס לתגובה שלי?!: ליאל, כן השפאגט שלך ישר. ופעם הבאה תסדרי את השיער במיוחד! (הודעה פרטית). ומיקי באת באיחור! (כמוני). בסה''כ היה ממש כיף. תגידי ליאל, את לא יודעת לחשוב מה לקנות??? משולש פיצה עלוב אחד ב12 שקל?!?!?! wtf!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:28 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
את יכולה להעלות את התמונה? היה כיף?
-------------------- ![]() קרדיט ענק לנעמה (: על החתימה והסמל! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אווףף!!! משעמם!! אני תמיד עונה בפרטי :] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |