![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:12 AM
|
||||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
אי אייט יו!!!! נשארו 2 דקות ואז תביעה, אם הרבה חרמשים והזהרה!!! על עוגמת נפש ): -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() You know you love me. XOXO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() זה כמו שאני ישנה את הכינוי-- ל... "חולצת וולדי ששכחתי ברוב פיגורי" ![]() ואז יראו את זה? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי היה לקרן אליפות כדורעף... ולשני לא היה איך לבוא לבד.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:13 AM
|
||
ערוך:
הצלת את עצמך... -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:13 AM
|
||
![]() נממ... פשוט תומר?! ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה ממש ממש ממש כיף!
-------------------- ![]() אני: תומר|14|כפר סבא|הכפר הירוק ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:14 AM
|
||
![]() You know you love me. XOXO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() לשנות את הכינוי ל--אני סתומה גאה? שכחתי את חולצתי... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק עכשיו הגעתי הבייתה! ( היה לי יום עמוס)
למה בכל שלוש התמונות שפורסמו שלי אני נראת זוועה? ואף אחד לא ציטט שצעקתי "הצילו יש לו סכין!!! מישו !!!" ואכן אני סתומה... אני אורי ואדר מצאנו אותכם רק באחד .... הלכנו לאיבוד ![]() ולמה הסבב שמות וקבווצת משתמש נגמר אחרי רק חצי מעגל? *אני מופיעה כאן רק עכשיו וחופרת לכולם בשכל...* -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
חח איזה פחד...
|
|
|
||
אני לא מצליחה להכנס לצ'אט ): מה ה'אירוע המיוחד פרטים בצ'אט'?! אני רוצה לדעת!!!
![]() -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חבל שלא היו הרבה פעיליות באירוע........
הרוב היה צילומים ודיבורים............ ואוכל........ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:15 AM
|
||||
זה גם משהו... -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:15 AM
|
||
משעמם ליייייייייייייי
למישהו בא לפתוח איתי שירשור? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:16 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני אפתח איתך שירשור!!!!!!!
|
|
|
||
למה אתה לא בצ'אט פשוט?
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באמת שאנחנו חבורה של סתומים...
ומה שמתם למאבטחים בשתייה שאחרי כל הרעש והיה הרבה הם לא ירדו לגרש אותנו? -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |