![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:25 AM
|
||||||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא על עמצמי!!! טוב... אמ.. גם... ^^" -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:25 AM
|
||||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצטערת על חוסר האינטילגנציה - אבל- מה זה שירשור ![]() -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:26 AM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלא תעזי!!! אני שולחת לך השגחה!!! החיים יפים! אל תתאבדי!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:26 AM
|
||||||
שירשור, משחק תפקידים לרוב ב2, בלי מארגן משחק, אלה עצמאי... -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:27 AM
|
||||||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את בפורטל ואת לא יודעת מה זה שירשור??? יש פה פורום שלם לשירשורים ואנשים פה לא יודעים מה זה שירשור?!?!?! לומשנה... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||
החיים יפים, תלוי למי... :/ -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עאלק החיים יפים- אני מבינה ששכחתי לספר לכם את דעותי על ה'חיים' -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:28 AM
|
||||||||||||
רוצה לעשות התאבדות קבוצתית? -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() Remember Remember The Fifth Of November ![]() ![]() ![]() ![]() |
גרר! נשמע שהיה ממש כיף! באסה שלא באתי...
-------------------- Time take a cigarette...
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם לך!!! את סתם רוצה להתאבד, זה לא שהחיים רעים אלייך!!! אם את מתאבדת אז אני רוצחת אותך!!! ( שיו, משפט אינטילגנטי...)
אוף!!!!!!!!!!!!! את לא תורמת לניסיון לגרום לה לא להתאבד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:29 AM
|
||||||||||||||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט תפתחו בלוג בישרא וכבר זה כמו התאבדות... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:29 AM
|
||||||||||||||
![]() -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:31 AM
|
||||||||||||||||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו, קריפינס. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:32 AM
|
||||||||||||||||||
גאון... אני רוצחת אותי... סתם סתם (או אולי לא?)...
[QUOTE]כולם עושים את זה... אני רווצה מקורי! יש לך דינאמיט? [QUOTE] יותר מגניפ לירות לעצמך בראש, אבל זה קבוצתי אז... אני ארה בך ואת בי, טוב? -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 04:32 AM
|
||||||||||||||||||||
אבל דינאמיט משאיר ריסוס מגניב של דם על הקיר !!! ![]() -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |