![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:36 AM
|
||||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו שוב (כמו שקורא לי 10 פעמים כל יום בימים האחרונים, אארררררר...) האינטרנט שלי קרס ): כן באתי באיחור, אז? דאגתי לחדר שלי... גם אתה באת באיחור? מתי? -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:37 AM
|
||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח הכי מצחיק שהילה כל שניה הציעה לכולם לאכול מהעוגה...חח
היה ממש נחמד למרות שלדעתי במפגש הקודם היה יותר טוב.. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:37 AM
|
||
נעמה (אנסטסיה) מבקשת, כי לה אסור להגיב, שתעלו תמונות כי היא בקרוב תצתרך ללכת... והיא רוצה לראות!
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:42 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני באתי בערך בעשרה לאחת.
וכן, הילית, פעם הבאה להביא יותר עוגות!! ליעד, תתקשר אלי למספר שהתקשרתי אליך. הגעת הביתה מוקדם. אני אצל סבתא וסבא שלי. 2 מטר מעזריאלי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:43 AM
|
||
כיף לך... אני אחרתי בשעתיים, ארררר... ושעה אחר כך כוחלם הלכו! ארר..
איפה כל אלה שנשארתי איתם?! -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:44 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מיקי, איזה 5 נשארו בקניון אחרי (כולל מיקי)
בטח הם כבר בחזרה הביתה. פספסתי את איגי. רציתי לראות אותו אבל הוא יצא לפני להצגה בקאמרי. "גפן בלאדי". --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:44 AM
|
||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוספתי תמונות!
רוצו להודעה הראשית! ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:45 AM
|
||
הוא היה?! לא ראיתי... ואמ... אתה היית מאלה שנשארו, אני כבר לאזוכרת...
ואני אתאבדתי...כמעט... -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:46 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עד שגזרתי את 80 החתיכות הפיציות ההן (אהמדפיוליאלאהמ),
לא עשינו הגרלה ![]() עוד ציטוט- דפי ואני- "קומה מינוס שלוש! כל הפורטל למינוס שלוש! מינוס ש-ל-ו-ש! שלווווששששש!! מינוס שלושששש!" -------------------- ![]() נגה | ח' | מישהי [: "THERE'S AN END TO MY HORIZON" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:48 AM
|
||
אין תמונה שלי.... :בוכהההההההההה:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:49 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
ליעד, אתה מתקשר כמו שביקשתי ממך??? (לפלאפון שהתקשרתי אליך)
וכנס למייל. ותתקשר!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:49 AM
|
||||
בינתיים אין גם שלי ): -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:51 AM
|
||
חח מיקי את באת בסוף אז לא הצתלמת הרבה...
הילה צילמה אותי מיליון וחצי פעם... רועי--- שלח לי שוב תמספר בפרטי או שתתחבר למסן... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
גם לא שלי!!
איפה התמונה של כולם ביחד ![]() והתמונות לא עולות לי. עולה ריבוע ע ם איקס. אני אנסה שוב. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
הגעתי בסוף אבל צילמו אותי! -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |