![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 19:13 PM
|
||||
![]() You know you love me. XOXO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי צילמו במצלמה של הילה לא של דפי ![]() ו... אתה יודע איפה אני גרה? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 19:15 PM
|
||||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XDDD בטח כולם שם חשבו שכולכם עשיתם בריחה המונית מבית משוגעים ![]() -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 19:27 PM
|
||||||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עדיין לא עם הדגשה של המילה עדיין... חח אתמול בלילה עשינו מכירה פומבית על השם של העיר שאת גרה בה... יוחאי הציע לתת אינסוף חרמשים למי שיגלה לו.... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 19:33 PM
|
||||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצעה מאוד מתפה אני חייבת לציין.. אבל אני בעצמי לא יודעת(או לא זוכרת) -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 19:34 PM
|
||||||||||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה רק חשבו? מה לא קראת עיתון שלשום? אפילו מוטטנו סוהר אחד... חבל הם על בטוח ינעלו אותו בתא בגלל שהוא אפשר לנו לברוח..... מסכן... ![]() -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 19:35 PM
|
||||||||||
![]() אני סבתא זקנה-צעירה-מאגניבה-מודרנית! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה! אני לא עצלנית! אתם כמה רצתי אתמול? כשדאגי רדף אחריי, שאני רדפתי אחריי פאדמה -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
אנו מאחלות לך ליומולדתך ה15 (קטנטנה3>) שתזכי לאושר כושר בריאות יושר אהבה ואייפון 4 ^_^ שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה (אייפון+ מחשב נייד) שתפיקי את המיטב מתוכנותייך הרבות ( חיבוק ב2 שקלD:) שתדעי תמיד למצוא את הטוב בכל דבר (אם האייפון יתקלקל, לפחות תוכלי להשוויץ שיש לך בכלל אחד כזה) שתדעי תמיד שיש לך למי לפנות בעת צרה (חוץ מבבוקר שאנחנו ישנות><) שתמיד אבל תמיד תיהיה שמחה (פה אין הערה, תיהי תמיד שמחה:O) ותמיד תמיד תמיד תמיד תמיד (החלק הכי חשוב בברכה) תדעי כמה שהחברות שלך מושלמות! ואוהבות אותך כזה בין היתר... בהמון המון המון חיבה++++++++++ מימיצ' ורונצ' שאוהבת אותך מפה ועד כוכב בלופלנדD: אני אוהבת אותכן המוווון33333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 19:37 PM
|
||||||||||||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי גם דיברו על זה בחדשות... ואני חושבת שראיתי איזה כתבה באינטרנט... -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 19:37 PM
|
||||||||||||||
![]() אני סבתא זקנה-צעירה-מאגניבה-מודרנית! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
אנו מאחלות לך ליומולדתך ה15 (קטנטנה3>) שתזכי לאושר כושר בריאות יושר אהבה ואייפון 4 ^_^ שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה (אייפון+ מחשב נייד) שתפיקי את המיטב מתוכנותייך הרבות ( חיבוק ב2 שקלD:) שתדעי תמיד למצוא את הטוב בכל דבר (אם האייפון יתקלקל, לפחות תוכלי להשוויץ שיש לך בכלל אחד כזה) שתדעי תמיד שיש לך למי לפנות בעת צרה (חוץ מבבוקר שאנחנו ישנות><) שתמיד אבל תמיד תיהיה שמחה (פה אין הערה, תיהי תמיד שמחה:O) ותמיד תמיד תמיד תמיד תמיד (החלק הכי חשוב בברכה) תדעי כמה שהחברות שלך מושלמות! ואוהבות אותך כזה בין היתר... בהמון המון המון חיבה++++++++++ מימיצ' ורונצ' שאוהבת אותך מפה ועד כוכב בלופלנדD: אני אוהבת אותכן המוווון33333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 19:39 PM
|
||||||||||||||||
כתבו שנמלטת לרחוב עם עוגה ביד, ואיימת על אנשים שתדקרי אותם איתה... -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 19:39 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו, איזה מצחיק היה הקטע ששירה וירדן גילגלו עיניים ביחד
![]() -------------------- ![]() נגה | ח' | מישהי [: "THERE'S AN END TO MY HORIZON" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 19:40 PM
|
||||
תיזהרו משירה היא מסוכנת!!! ![]() הא מסוגלת לדקור.... ![]() היא דקרה אות עם ארנק!! ![]() -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 19:41 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידו התמונ ות שצילמנו באירוע אצל מי התמונות?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 19:42 PM
|
||||||||||||||||||
לא! זה לא שווה לדקור עם עוגה! הכי שווה זה עם מפתח ולכן פתחתי אגודה אדי"ב- אגודת דוקי ירדן במפתח! ונגה - את מתכוונת שפזלנו? ירדון, את צודקת, תיזהרו ממני ![]() -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 19:45 PM
|
||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
=.="
באלי עוד מפגש P: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 19:46 PM
|
||||
גמלי.. ![]() -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |