![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 32 33 [34] 35 36 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 19:58 PM
|
||||||||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחום פוזה פוזה נחום הימו[הומו+אימו] דמבלדור! -------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 19:58 PM
|
||||||||||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 20:00 PM
|
||||||||||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הקשר של זה לשיחה שניהלנו על בריחתינו מבית המשוגעים? -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 20:02 PM
|
||||||||||||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם רציתי להבהיר משו.. -------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 20:09 PM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום, חזרתי, יש תמונות חדשות?
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 20:11 PM
|
||
![]() אני סבתא זקנה-צעירה-מאגניבה-מודרנית! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא..
הם לא מוסיפים כלום.. ואני רוצה לראות את התמונה שאני רודפת אחרי פאדמה! -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
אנו מאחלות לך ליומולדתך ה15 (קטנטנה3>) שתזכי לאושר כושר בריאות יושר אהבה ואייפון 4 ^_^ שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה (אייפון+ מחשב נייד) שתפיקי את המיטב מתוכנותייך הרבות ( חיבוק ב2 שקלD:) שתדעי תמיד למצוא את הטוב בכל דבר (אם האייפון יתקלקל, לפחות תוכלי להשוויץ שיש לך בכלל אחד כזה) שתדעי תמיד שיש לך למי לפנות בעת צרה (חוץ מבבוקר שאנחנו ישנות><) שתמיד אבל תמיד תיהיה שמחה (פה אין הערה, תיהי תמיד שמחה:O) ותמיד תמיד תמיד תמיד תמיד (החלק הכי חשוב בברכה) תדעי כמה שהחברות שלך מושלמות! ואוהבות אותך כזה בין היתר... בהמון המון המון חיבה++++++++++ מימיצ' ורונצ' שאוהבת אותך מפה ועד כוכב בלופלנדD: אני אוהבת אותכן המוווון33333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 20:11 PM
|
||
ההימו לא רוצה להעלות!!
בערב הזבל אומר!!!!!!!!!!!!! אחו&*#@&# -------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 20:12 PM
|
||
![]() אני סבתא זקנה-צעירה-מאגניבה-מודרנית! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה?
-------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
אנו מאחלות לך ליומולדתך ה15 (קטנטנה3>) שתזכי לאושר כושר בריאות יושר אהבה ואייפון 4 ^_^ שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה (אייפון+ מחשב נייד) שתפיקי את המיטב מתוכנותייך הרבות ( חיבוק ב2 שקלD:) שתדעי תמיד למצוא את הטוב בכל דבר (אם האייפון יתקלקל, לפחות תוכלי להשוויץ שיש לך בכלל אחד כזה) שתדעי תמיד שיש לך למי לפנות בעת צרה (חוץ מבבוקר שאנחנו ישנות><) שתמיד אבל תמיד תיהיה שמחה (פה אין הערה, תיהי תמיד שמחה:O) ותמיד תמיד תמיד תמיד תמיד (החלק הכי חשוב בברכה) תדעי כמה שהחברות שלך מושלמות! ואוהבות אותך כזה בין היתר... בהמון המון המון חיבה++++++++++ מימיצ' ורונצ' שאוהבת אותך מפה ועד כוכב בלופלנדD: אני אוהבת אותכן המוווון33333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 20:17 PM
|
||||
![]() 3> Rome-For a tasty future ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גמלי ^^ ושוב פעם אני וליאל בקושי דיברנו ![]() -------------------- ניר|| בן 15.5
![]() Before the World was created,The Word already exsited. The Word was the source of life, and this life brought light to mankind. The light shines in the darkness, and the darkness has never put it out. GANTZ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 20:19 PM
|
||
אני וכל העולם בקושי דיברנו... דיברתי עם 6-7 אנשים ראיתי את האחרים והם הלכו חצי שעה אחרי שהגעתי /:
בא לי עוד מפגש!!!!!!!!!! -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 20:22 PM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמעתם שפירסמו בעיתון כתבה על הבריחה שלנו מבית המשוגעים?
חייבים למצוא מקום מחבוא -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 20:24 PM
|
||
שי ושלך? אני לא נכנסתי לבית משוגעים, סתם דיבור על התאבדות... באימת מה נסגר אם זה?
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 20:47 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני החלטתי שברחתם מבית משוגעים
![]() רגע... מי ישבה על המעקה? -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 20:49 PM
|
||
אממ... ^^" אני...
מה הקשר... כולה ישבתי באמת... -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 20:50 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולה ישבת?! אם אני הייתי במפגש היית עושה לי התקף לב! אפילו להוריד אותך הייתי מפחדת>< -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |