![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 33 34 [35] 36 37 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 20:51 PM
|
||||
![]() 3> Rome-For a tasty future ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב בסופו של דבר דיברת עם איזה 5 ילדים בסוף על המעקה ![]() ובכלל ..למי שלא היה במפגש מותר להגיב פה ![]() -------------------- ניר|| בן 15.5
![]() Before the World was created,The Word already exsited. The Word was the source of life, and this life brought light to mankind. The light shines in the darkness, and the darkness has never put it out. GANTZ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 20:52 PM
|
||
![]() Live Together Die Alone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההה!!! מה קורה? פה!! יש גם אנימה גירל וגם בוי??!!?מוזר ומיקי החתימה שעשית לך ממש יפה.. חח אני אוהב אותה
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 20:53 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הייתי אנימה גירל ראשונה בפורום אחר! ניר העתיק ממני>< -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
אני הייתי במפגש !!!! לא אמה!!!
זה עם השיער הארוך ![]() -------------------- ניר|| בן 15.5
![]() Before the World was created,The Word already exsited. The Word was the source of life, and this life brought light to mankind. The light shines in the darkness, and the darkness has never put it out. GANTZ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם הם פחדו להוריד אואתי... אבל ברצינות יותר פחדתי ליפול אחורה (כלומר את המטר) מאשר קדימה (מישהוא זוכר איזה גובה?) אז הם ניסו להפיל אותי, ואמ... מישהוא ירד למטע חח... ואמ... מתחת למעקה יש מין ברזל כזה שזה יותר נמוך אז ירדתי לשבת אליו כי הם דחפו אותי /: חח... ניר, נכון בסוף דיברנו אבל זה עדיין היה קצת... וסתיו גמני אוהבת את החתימה היא ממש יפה (: -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 20:55 PM
|
||||||||
אם היית נופלת קדימה היית שוברת רגל או שתיים ![]() אם היית נופלת אחורה היית נופלת על השפיץ הזה >< -------------------- ניר|| בן 15.5
|||||||
|
|
||
ושוברת את הגב...
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
לצערי לא הייתי במפגש ![]() -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 20:56 PM
|
||
למה?
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 20:58 PM
|
||
דפי אמרה לי שמי שלא היה במפגש שלא יגיב!
באלי עוד מפגש D: -------------------- ניר|| בן 15.5
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 20:59 PM
|
||
גמלי!!!
אמרו לי במפגש שיש לי סיכויים לגגלובאל!!! (: יש!! -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 21:02 PM
|
||
*האמ רמז ל...*
![]() ואי נזכרתי!! הקטע עם העוגה ![]() -------------------- ניר|| בן 15.5
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 21:04 PM
|
||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואחרי שמיקי הלכה אני ישבתי על המעקה (פשוט קודם היה תפוס
![]() -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 21:07 PM
|
||||
באמת? לא ההיית מאלה שאמרו שיש לי נטיעות התאבדודיות?!המאהמ!!! רועי, אתה יודע שלקח לי זמן להבין שאתה זה אתה למרות ההיכרות? זה היה מוזר... -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 21:09 PM
|
||||||
![]() זה היה רק תירוץ להוריד אותך ממנו... חחח... ![]() -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |