![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 34 35 [36] 37 38 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 21:09 PM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח בטח... ורק ניר רצה חרמשים..חח...
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 21:10 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי לא? ![]() -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 21:11 PM
|
||||||
לא... התכוונתי שכולם ניסו להוריד אותי והוא אמר שאם אמות שהוא יקבל את החרמשים, ואז אמרתי לו את הסיסמא שלי כדי שהוא יקח, וסתם זרקתי מס' חח... -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 21:12 PM
|
||
![]() 3> Rome-For a tasty future ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיכל,תעשי את זה כל יום
![]() או שאת כבר עושה את זה כל יום ?! ורק אני ומיקי ועוד 2 שאני לא זוכר את השם(סליחה) נשארנו ואני כל פעם רצתי לצומת ספרים או סטימצקי כדי לקנות את הספר השביעי אבל זה יקר!!!!! -------------------- ניר|| בן 15.5
![]() Before the World was created,The Word already exsited. The Word was the source of life, and this life brought light to mankind. The light shines in the darkness, and the darkness has never put it out. GANTZ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 21:13 PM
|
||||||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד! ![]() -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 21:13 PM
|
||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
גם להכיר אותך היה מוזר. דימיינתי אותך לגמרי שונה. אני עדיין מנהל מצויין נכון?! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 21:14 PM
|
||||||
מה לקפוץ מביניינים? זה כבר קטנטן עלי...
לא הבנת, אני רק מגיעה חצי אני לא מכירה ליאל באה עלי ואומרת תכירי רועי, לא הבנתי למי היא מתכוונת וק אחר כך הבנתי לקח לי זמםן סורי... ^^" וברור שאתה מנהל מתצוין!!!! מה הקשר? יש לך כבר רעיון? -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 21:15 PM
|
||
![]() 3> Rome-For a tasty future ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם להצתרף למשרד הקסמים
![]() מה באמת כתבת שמה על הדבר הכי משוגע שעשית? -------------------- ניר|| בן 15.5
![]() Before the World was created,The Word already exsited. The Word was the source of life, and this life brought light to mankind. The light shines in the darkness, and the darkness has never put it out. GANTZ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 21:16 PM
|
||||||
ת'אמת לא זוכרת... עריכה: הלכתי עכשיומלבדוק את זה, וייש שם רמזים לזה קבלו ציטוט:
חח... -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 21:22 PM
|
||||||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא . אני הייתי זאת שסיפרה לך על ניסיון ההתאבדות שלי בזמן שתפסת את היד... -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 21:23 PM
|
||
![]() Live Together Die Alone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אלוההה על מה מדברים<?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 21:24 PM
|
||||
איזה יד? מה? אהה... כן זה... היה... תמיד אני מזדה אם הכאב, באמא שלי כאב לי היד באותו זמן!!! איה!!! אבל יש לי צלקת מגניבה, לא? מי ראה? חח...
אחרי שהלכת, נשארנו שם כמה חבר'ה, ואני טיפה ניסיתי לאתאבד, בקטנה (: -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 21:26 PM
|
||||||
איזה הלכתי אניא הלכתי אחרון ![]() ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 21:26 PM
|
||||
רועי כבר עניתי לך...
בתיו, אני לא זוכרת מי היה שם ^^" אז זה היה אתה, אני, ניר, מיקי, ירדן, מי עוד? -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 21:28 PM
|
||
אבל המפגש היה כיף אבל כאילו די סתם.. בהתחלה כולם הולכים מכות וצועקים
![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |