![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:56 AM
|
||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעעעע. תמונות זוועתיות אה?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:56 AM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמה הינו במפגש? לא הספקתי לראות...
באתי בהתחלה אם אמא שלי שבאה לעשות שופינג באזריעלי ורצתה לראות מי אללה האנשים שאיתם אני מתכתבת ובאתר כל היום, אז היא קצת נבהלה כשאני באה מתקרבת לחלון ופתאום ליאל צועקת מיכלללל הגעת, גם אותי זה הבהיל /: כשהיא לקחה אותי חזרה היא קצת אמרה שיש לנו םפה חבר'ה משוגעים, אני לא יודעת אם זה קשור... חח... -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:57 AM
|
||
![]() Come To The Dark Side... We Have Cookies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי לא :|
התמונה שאני 'בורחת' מהמצלמה פשוט איומה, תורידו אותה ! ![]() -------------------- עירית|17|מנהלת פורום מוזיקה לשעבר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:58 AM
|
||||
בוחאחאחאחאחאאחאחחאחא! טוב, אבל תשמחי שאת בורחת מהמצלמה, ולא הצלחתי לצלם אותך D: חעחע סתם. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:58 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
O:
לא כתבתם שפגשתם אותנו! תתביישו לכם ^^ -------------------- לשעבר ..Bellatrix.. ^^
בטאית רשמית, מעצבת, אוכלת מוות, חברה במועדון הסלג-סלבז, סופרת ופאנפיקאית צעירה, ראש סלית'רין לשעבר, וסלית'רינית גאה. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 00:59 AM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא קשור עליך, דפי צלמת נוראית...
חח.. סתם סתם בצחוק!!! לא יצאו תמונות כאלו גרועות, דווקא פסדר גמור, והן היחידות שיש בינתיים /: -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:00 AM
|
||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלום חבורת תינוקות!!!
אוך למה אני ג'ירפה נחום פה??? חעחעחעחעחחע OMGGG יש תמונות? -------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:01 AM
|
||||
כע. יש גם הרבה תמונות שלך ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:02 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
יש תמונות בהודעה הראשית.
עלו לי התמונות!! ולמה חבורת תינוקות?! מה עשינו?!?! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:04 AM
|
||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא כתוב =O
עריכה: כולם נמוכים ואני נראית אימא שלכם ><" ואממ 2 תמנות מכועורות זה גם משו? -------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:05 AM
|
||||||
![]() Come To The Dark Side... We Have Cookies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דנה הצליחה לצלם אותי ![]() -------------------- עירית|17|מנהלת פורום מוזיקה לשעבר
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:06 AM
|
||||||||
את שקסיתתת!!! -------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:07 AM
|
||||||||||
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצלחת להצחיק אותי XDDDDDDDDDDDD -------------------- עירית|17|מנהלת פורום מוזיקה לשעבר
|||||||||
|
|
||
![]() הנהלת האתר לשעבר ~ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=13743 רועי כנס לפה<<<< אתה תישפך....
|
|
|
||
![]() Black Rose-יפה אך קוצני ורעיל. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו כיף לכם שהייתם במפגש..><
-------------------- WHO AM I?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |