![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 11 2007, 20:35 PM
|
||
![]() אני סבתא זקנה-צעירה-מאגניבה-מודרנית! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אין תמונות שלי?
![]() -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
אנו מאחלות לך ליומולדתך ה15 (קטנטנה3>) שתזכי לאושר כושר בריאות יושר אהבה ואייפון 4 ^_^ שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה (אייפון+ מחשב נייד) שתפיקי את המיטב מתוכנותייך הרבות ( חיבוק ב2 שקלD:) שתדעי תמיד למצוא את הטוב בכל דבר (אם האייפון יתקלקל, לפחות תוכלי להשוויץ שיש לך בכלל אחד כזה) שתדעי תמיד שיש לך למי לפנות בעת צרה (חוץ מבבוקר שאנחנו ישנות><) שתמיד אבל תמיד תיהיה שמחה (פה אין הערה, תיהי תמיד שמחה:O) ותמיד תמיד תמיד תמיד תמיד (החלק הכי חשוב בברכה) תדעי כמה שהחברות שלך מושלמות! ואוהבות אותך כזה בין היתר... בהמון המון המון חיבה++++++++++ מימיצ' ורונצ' שאוהבת אותך מפה ועד כוכב בלופלנדD: אני אוהבת אותכן המוווון33333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 11 2007, 23:35 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי לא רצו שאנשים יתעוורו
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2007, 01:52 AM
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
פאדמה! לא פאדמה! -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2007, 03:34 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה? דווקא שירה ממש חמודה! O:
-------------------- ![]() נגה | ח' | מישהי [: "THERE'S AN END TO MY HORIZON" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2007, 03:47 AM
|
||||
![]() Live Together Die Alone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ישש לי על המחשב אבל את בלא מזוהים.. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2007, 04:13 AM
|
||||
![]() אני סבתא זקנה-צעירה-מאגניבה-מודרנית! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה!! ![]() מי לאב יו!! ![]() ![]() ![]() פאדמה.. מי הייט יו! ![]() ![]() ![]() סתיו.. מה זה לא מזוהים? ![]() ![]() ![]() -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
אנו מאחלות לך ליומולדתך ה15 (קטנטנה3>) שתזכי לאושר כושר בריאות יושר אהבה ואייפון 4 ^_^ שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה (אייפון+ מחשב נייד) שתפיקי את המיטב מתוכנותייך הרבות ( חיבוק ב2 שקלD:) שתדעי תמיד למצוא את הטוב בכל דבר (אם האייפון יתקלקל, לפחות תוכלי להשוויץ שיש לך בכלל אחד כזה) שתדעי תמיד שיש לך למי לפנות בעת צרה (חוץ מבבוקר שאנחנו ישנות><) שתמיד אבל תמיד תיהיה שמחה (פה אין הערה, תיהי תמיד שמחה:O) ותמיד תמיד תמיד תמיד תמיד (החלק הכי חשוב בברכה) תדעי כמה שהחברות שלך מושלמות! ואוהבות אותך כזה בין היתר... בהמון המון המון חיבה++++++++++ מימיצ' ורונצ' שאוהבת אותך מפה ועד כוכב בלופלנדD: אני אוהבת אותכן המוווון33333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2007, 15:47 PM
|
||||
![]() David Jackobson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הכוונה לפאדמה אמידלה שבגיל 12-16 (בערך) הייתה מלכת הכוכב נאבו, היא אהבה שימוש בכפילות ולכן בסרט הראשון כשהיא בת 14 היא מעמידה פנים שהיא המשרתת של עצמה כדי שהיא תהייה בטוחה תחת האיומים של פדרציית הסחר. בסרט השני 10 אחרי הראשון היא הופכת לסנטורית בסנאט הגלאקטי, לאחר סיום הקדנציה שלה כמלכה. היא חוזרת לכוכב קורסונט, שם קורים 2 ניסיונות התנקשות בחייה, ובעקבותם היא ואנקין סקייווקר נוסעים לנאבו למען בטחונה. שם שניהם מתאהבים, אבל בגלל היותם ג'דיי וסנטורית הם לא יכולים להיות ביחד. כששניהם מובלים , לאחר שנתפסו, לקרב של כמו גלדיאטורים, פאדמה מסכימה ששניהם יהיו ביחד. בסוף הסרט השני הם חוזרים לנאבו ומתחתנים בסתר. בסרט השלישי פאדמה נכנסת להריון מאנקין, וכשהוא פונה לצד האפל היא גוססת מעצב. היא יולדת את לוק וליאה ומתה מצערה כשמילותיה האחרונות הן: "אני יודעת שעדיין יש בו טוב" *חולה על star wars!!!!!!* -------------------- ![]() ![]() I LOVE THE BEATLES FSM||יהווה הירדנלוני||גלובאלוהים||הנהלת הפורומים||17 וחצי||מגלת קדחת העצים והמפגרת הראשית. קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 12 2007, 16:12 PM
|
||||||
תרגיעי עם הידע הזה או שאני אדקור אותך! עם מפתח! ומפתח גדול.. ![]() http://blog.tapuz.co.il/DUMINOLOG/images/1790616_382.jpg -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
|||||
|
פורסם ב: Dec 13 2007, 21:14 PM
|
||
![]() נממ... פשוט תומר?! ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף! אין שום תמונה שלי...
-------------------- ![]() אני: תומר|14|כפר סבא|הכפר הירוק ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2007, 21:19 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנ"ל ולךמה ליאל כיסית את הפנים שלי?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2007, 21:55 PM
|
||||
זאת דפי!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 13 2007, 21:57 PM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה דפי עשתה זאת? ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 13 2007, 21:57 PM
|
||||||
![]() Live Together Die Alone ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא מזהוים זה אנשים שצילמתי ואני לא יודע מי הם ![]() -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 13 2007, 22:01 PM
|
||||||
קרה לך משהו? ![]() -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 13 2007, 22:09 PM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין בכלל תמונות שלי ואני זוכרת שצילמו אותי!!! ):
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |