![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 40 41 [42] 43 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 13 2007, 23:29 PM
|
||
![]() צית"א אימפריה !!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה ממש כיף ><
אחרי זה הלכתי לליאל ![]() מי שלא בא - הפסיד ! ![]() ![]() -------------------- לני | עוד אחת שפרשה D:
"החיים זה מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות." ~ ג'ון לנון "כשאתה טובע, אתה לא אומר: 'הייתי מרוצה באופן מדהים אם מישהו היה צופה בי, רואה שאני טובע והיה בא לעזור לי.' אתה פשוט צורח." ~ ג'ון לנון "שיר הוא בסך הכל שיר, יצירה קצרה, וכל השירים הם וריאציה על נושא קבוע." ~ ג'ון לנון קדחת העצים- המחלה הנפשית הקשה בהסטוריה. ג'ון לנון כבר חולה- מה אתכם??? *זכויות שמורות לנגה על ג'ון* כל חולה שיוסיף שורה זו בחתימתו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 13 2007, 23:31 PM
|
||||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תיכנסי לאשכול ציטוטי מפגש ביתי אצלי ![]() נמ מי שלא בא באמת הפסיד, היה כיף לא נורמליי ![]() ![]() ![]() -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 14 2007, 02:22 AM
|
||||||||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כדי להסתיר מהעולם את מוטציית הזוועה: עוז! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 14 2007, 02:27 AM
|
||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אני זוועתית? הא? אני לפחות היחיד שאקב אחריך בנתיים שהאחרים נעלמו......... עזרתי להסתיר את הבלונים........ מה לא בסדר בי הא? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 14 2007, 02:28 AM
|
||||||||||||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו, הכל! ![]() אתה לא קולט שצוחקים איתך, אה? בטעות האצבע שלי הייצתה שם, אז החלטתי שזה אתה מוסתר =.=" -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 14 2007, 02:30 AM
|
||||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אוקי מילא למה שני לא באה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 14 2007, 04:26 AM
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמ
עבר מספיק זמן =\ יורד מנעוץ, אם תרצו שזה יחזור לנעוץ תכתבו כאן ואשקול את זה ![]() -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2007, 04:42 AM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אין תמונות שלי?!?!
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2007, 19:05 PM
|
||||
![]() אני סבתא זקנה-צעירה-מאגניבה-מודרנית! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי באת די בסוף. -------------------- שיירה מושי מושי בלופית,
אנו מאחלות לך ליומולדתך ה15 (קטנטנה3>) שתזכי לאושר כושר בריאות יושר אהבה ואייפון 4 ^_^ שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה (אייפון+ מחשב נייד) שתפיקי את המיטב מתוכנותייך הרבות ( חיבוק ב2 שקלD:) שתדעי תמיד למצוא את הטוב בכל דבר (אם האייפון יתקלקל, לפחות תוכלי להשוויץ שיש לך בכלל אחד כזה) שתדעי תמיד שיש לך למי לפנות בעת צרה (חוץ מבבוקר שאנחנו ישנות><) שתמיד אבל תמיד תיהיה שמחה (פה אין הערה, תיהי תמיד שמחה:O) ותמיד תמיד תמיד תמיד תמיד (החלק הכי חשוב בברכה) תדעי כמה שהחברות שלך מושלמות! ואוהבות אותך כזה בין היתר... בהמון המון המון חיבה++++++++++ מימיצ' ורונצ' שאוהבת אותך מפה ועד כוכב בלופלנדD: אני אוהבת אותכן המוווון33333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 14 2007, 19:28 PM
|
||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נראת נוראאא
-------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2007, 19:36 PM
|
||||||||
אז?! צילמומ אותי!!! אני זוכרת!!!!
אני? אני ידעת, תודה (: -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 14 2007, 19:38 PM
|
||||||||||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ![]() -------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 14 2007, 19:40 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
באה להגנת ירדן!!! יש רע בלאהוב star wars ![]() אה וירדן, באמת יותר מידי אינפורמציה... אפשר פשוט לומר שפאדמה היא דמות במלחמת הכוכבים... ואם יש אנשים שזה לא אומר להם כלום, זאת מי שבחתימה שלי, ואנאקין זה מי שבסמל האישי שלי... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 14 2007, 19:41 PM
|
||||||||||||
חשבתי שכתבת לי בתגובה לסזה ששאין תמונות דלי... וזה גם הגיוני... -------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 14 2007, 19:44 PM
|
||
גרררררררר הכיעור
-------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |