![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:07 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהה, ראיתי אותך ^^ חח, ואת לא שמת לב אליי P: -------------------- לשעבר ..Bellatrix.. ^^
בטאית רשמית, מעצבת, אוכלת מוות, חברה במועדון הסלג-סלבז, סופרת ופאנפיקאית צעירה, ראש סלית'רין לשעבר, וסלית'רינית גאה. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:08 AM
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דנה,
את גם אומרת שתומר שקסי >< אה, עוד ציטוט "דנה אומרת שתומר שקסי!" אני לכולם ![]() -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:08 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הזכרתי משהו בדבר ![]() הייתה לנו פגישה קצרה ![]() הו, הצטלמנו ביחד! -------------------- ![]() נגה | ח' | מישהי [: "THERE'S AN END TO MY HORIZON" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:09 AM
|
||
![]() Black Rose-יפה אך קוצני ורעיל. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו אני כל כך מקנאה בכם!!
-------------------- WHO AM I?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
הזכרת אותנו? באיזה עמוד? לפי מה שאני רואה בתמונות, כשכתבתם שמות מלמעלה, ראיתי שגם עוז צילם אותנו. למה לעזאזל?! -------------------- לשעבר ..Bellatrix.. ^^
בטאית רשמית, מעצבת, אוכלת מוות, חברה במועדון הסלג-סלבז, סופרת ופאנפיקאית צעירה, ראש סלית'רין לשעבר, וסלית'רינית גאה. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() Father Black ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם הפורום לא יהיה קיים בפסח תעשו מפגש פליטי HPortal ואני מבטיח שאני אעשה הכל כדי להגיע>_<
-------------------- יוחאי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
לא להעלות תמונות איתי.
אני אצנזר >< -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:10 AM
|
||||||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצטערת לא ידעתי מי מה מו! נחום שקסי! -------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:10 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה? את הרי היית במפגש >< -------------------- ![]() נגה | ח' | מישהי [: "THERE'S AN END TO MY HORIZON" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:11 AM
|
||
היהה כיף ><
תעלו תמונות! ול=א שלי! -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Magical Creature ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון! זה לא לבעלי לב חלש! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
סתמי ![]() -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:12 AM
|
||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חעחעחעחע
הנחמדות!! איפה משמו?? -------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
חח, גם אין לך מושג איך אני נראית. ![]() -------------------- לשעבר ..Bellatrix.. ^^
|||||||
|
|
||
איפה הילה שתעלה תמונות?
-------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |