![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:12 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דנה, את מאוהבת בנחום או בתומר?
תבחרי! -------------------- ![]() נגה | ח' | מישהי [: "THERE'S AN END TO MY HORIZON" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:14 AM
|
||
![]() אני בכבודי ובעצמי! ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד תמונות!!! ארר... איפה כל מי שצילם אה?
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סורי!! אם הייתי יודעת איך את נראת! ועכשיו את נותנת לי בפרטי תמסן! -------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() היא מאוהבת בתומר, היא עדיין חושבת שהוא שקסי [ תומר שקורא את זה . לא משהו אישי נגדך, ] -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:15 AM
|
||||
כן, אבל היא כל הזמן נדבקה לנחום ![]() -------------------- ![]() נגה | ח' | מישהי [: "THERE'S AN END TO MY HORIZON" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:15 AM
|
||||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההה... לא ולא. ![]() -------------------- לשעבר ..Bellatrix.. ^^
בטאית רשמית, מעצבת, אוכלת מוות, חברה במועדון הסלג-סלבז, סופרת ופאנפיקאית צעירה, ראש סלית'רין לשעבר, וסלית'רינית גאה. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:16 AM
|
||||
![]() כי אני סוגדת לכל דבר שיש בו קמצוץ אימו D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי תתבינו אני , מאוהבת בבנאדם אחר, לא מהפורום בכלל!! נחום ותומר סתם שקסים ><" -------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:18 AM
|
||
אח, איזו עוגה סגודה הכינו לאוריה!
בסוף היא לא נמעכה, אה? ![]() -------------------- ![]() נגה | ח' | מישהי [: "THERE'S AN END TO MY HORIZON" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:20 AM
|
||
אכלתי את כולה חחח
-------------------- Daniella - u may call me ~ dani/dani chocolate/dani vanilla/ daiina~i am zoremet ! LOL|| almost 16|| i ♥ fat louis ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:22 AM
|
||
ולא השארתם לי!!! ):
-------------------- ![]() קרדיט על החתימה המתחלפת להרבה אנשים, יש קרדיטים על החתימות זה פשוט הרבה... מאד! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:23 AM
|
||||
כי הגעת בחמש דקות האחרונות ![]() -------------------- ![]() נגה | ח' | מישהי [: "THERE'S AN END TO MY HORIZON" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:25 AM
|
||
איזה חמש?! עשר ^^" סתם...
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:26 AM
|
||
![]() All you need is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() היה כיף >< העוגה לא נמעכה! <אהמרונהאהמ> ואוריה חשדה שיש לה מסיבה, וניסתה לעקוב אחרינו! ושהיא באה "Tאההההההההההההההההההההההה יאייי לא הייתם צריכים!" -------------------- » מסדר מרלין » לשעבר מנהלת ראשית, מנהלת גלובאלית, ועוד כל מיני .. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:26 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
ליעד, "כמו שרועי אמר עכשיו מגיע העונש" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גדול! אמרתי להביא יותר עוגה בהודעותי קודם. מיקי, הגעת נורא מאוחר, ואת רוצה שישמרו לך עוגה?! אני לקחתי את החתיכה האחרונה. אין תמונות שלי!!!! וליאל, לא צריך לצנזר תמונות שלך, פשוט לקשקש עלייך. בכל התמונות שאני מופיע גם את מופיעה!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 10 2007, 01:28 AM
|
||
אני- "ליאל, אין זמן להיות בסטימצקי לקנות ת'שביעי! אני חייבת לרוץ לסבארו!
סבאאאארו! אני אפספס את ליאור בסוף!" -------------------- ![]() נגה | ח' | מישהי [: "THERE'S AN END TO MY HORIZON" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |