![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (3) 1 2 [3] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jul 13 2022, 17:06 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
תלוי באילו סיטואציות. לפעמים אנשים משקרים לאנשים רק בגלל שזו האפשרות הנוחה ביותר, שזה מאוד יכול לפגוע באמון ולדעתי לא בסדר, אבל לפעמים שקר פה או שקר שם, בשביל לשמור לדוגמא על הפרטיות שלך/חבר קרוב/בן משפחה זה בסדר.
כמובן שזו רק דעתי -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 19 2022, 23:36 PM
|
||||
לדעתי, אסור לשקר. אישית, מעדיפה לומר את האמת ולפעמים זה דורש אומץ. אם לא רוצים לענות על שאלה אולי אפשר להגיד משהו כמו לא מבינ/ה בנושא הזה (אם זו האמת, כמו למשל בהתאמת בגדים או פוליטיקה) או אין תגובה. שקרים מתגלים, לא רק בסופו של דבר ולאנשים מסויימים יש זיכרון מצויין. אם שואלים על נושא מסויים שביקשו לשמור בסוד, אולי אפשר להגיד מעדיפ/ה לא לענות. אם מי ששואל חבר/ה, יכבדו את זה.
מקרה של פיקוח נפש זה מצב מורכב אבל פיקוח נפש נדיר וקורה לעיתים רחוקות מאוד. --------------------
מוסר עבודה (work ethic) סבלנות ידידות התנהגות הוגנת נאמנות לא שיפוטיים לגבי החברה (without bias) מכיוון ויותר מבוגרת ממרבית המשתמשים באתר זה, לא יוצרת קשר. כאן כי אוהבת לקרוא גם את סדרת הארי פוטר חיפוש משמעות אותיות ומספרים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 26 2022, 20:13 PM
|
||
![]() Don't Worry Be Happy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפעמיים, לגמרי תלוי מתי. יש פעמיים ששקר גורר שקר בקטע נורא ואיום שבא לך להקיא.
למשל ראיתי את מיוחדת (סדרה) ויש שם מישהו שמשקר בקטע שאם הוא היה אומר אמת בסוף הכל היה מסתדר לפי דעתי. -------------------- תהילה | כותבת | 15 | דתיה
עוד פעם אחת לחבק, לראות אותך צוחקת, אז נשבע אני אלך. עוד מילה אחת, שיר אחרון, לשקר שאני בסדר, שיש לכל זה היגיון. עוד פעם אחת בעיניים, זה לא שלום בינתיים, רק להתראות. -עידן עמדי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 26 2022, 20:47 PM
|
||
![]() "אילו פינו מלא שירה כים.. " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי יש קטעים שזה לא ממש שקר
יותר מן 'סטייה מן האמת המלאה' והסטייה הזאת היא בקטע טוב כלומר אם להגיד את האמת באותה סיטואציה יכול לגרום למישהו להיפגע או למצב להסתבך אז באמת שעדיף לשקר אבל רוב הזמן- כן, לומר את האמת במלואה. -------------------- בעזרת ה' יתברך
אביה • 14 • דוסהה • פרשתי:) אחים יקרים שלי, אין עליכם. באמת שאין עליכם. אתם העם הכי מדהים שיש!! אתם הכי טובים שיש!!! תמשיכו להיות ביחד, לב אחד, בלי מחלוקות וויכוחים. רק תרבו אהבת חינם אחד לשני. וזכרו תמיד, שיש לנו את אבינו שבשמיים.. "הכל בול. שום דבר לא סתם!" (עודד אברג'ל הי''ד שנרצח ברעים) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 18 2022, 21:15 PM
|
||
לפעמים שקר לבן זה בסדר. חוץ מזה, אם יש דברים שאני רוצה לשמור עליהם בסוד, ולא סוד מפגר, אלה משהו פרטי אישי שלי, שאף אחד לא אמור לדעת, אני יכולה לשקר.
-------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 23 2022, 01:28 AM
|
||
אסור לשקר. מהשקר לא יוצא שום דבר, רק רע.
ואתם כבר מכירים את המשפט: לשקר אין רגליים. הוא אף פעם לא יחזיק מעמד וכשזה יתפוצץ זה יאכזב מאוד את האדם ששיקרתם לו. הסיבה היחידה לשקר היא לדרכי שלום בלבד. לדוגמא אתה יודע שחבר שלך עשה משהו לא בסדר לחבר שלך אחר ואתה משקר כדי שלא יריבו בינהם, מן הסתן זה גם לא יחזיק מעמד אבל אסור לגרום למריבות ולתככים בין אנשים ולכן רק במצב כזה אפשר לשקר. שלא תבינו לא נכון, אני משקרת מלא לצערי אבל אני מודעת לאמת ואני אגיד אותה למרות שאני טועה. אני גם מנסה להשתפר, שלא תראו אותי ככה... -------------------- נענע בננה🔹️19🔹️אין עוד פרטים חשובים חולת הארי פוטר | BTS | סקיז | בייסיקלי כל הקייפופ LA CHI MO LA LA "האמונה שלי היא שהאמת תמיד עדיפה על השקרים" "אתה באיזשהו שלב מתחיל להאמין שהכל אפשרי אם יש לך מספיק חוצפה" "רון: "אני לא מטומטם, אתה יודע", הארי: "אבל אתה עושה חיקוי מעולה של מטומטם" "מה שמשנה זה לא האדם שנולדת, אלא האדם שגדלת להיות" פיפול לייף איז גוד (חוץ מישלי...) תהנו בחיים! חיים פעם אחת! ותלכו לבית ספר מה אתם עושים פה בכלל? חח יאללה נתראה עוד חודשיים שלושה נראה אם אני לא אתאבד עד אז... צ'או! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 12 2022, 15:32 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לשקר כדי לשמור על שלום זה טוב
אבל לשקר סתם זה מעשה בזוי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 29 2022, 23:13 PM
|
||||
וואי בתכלס זה מזה נכון. בכל הסרטים יש את הקטע שהכל מסתבך רק בגלל שקר. וגם בחיים האמיתיים זה ככה. מהשקר לא יוצא טוב -------------------- נענע בננה🔹️19🔹️אין עוד פרטים חשובים חולת הארי פוטר | BTS | סקיז | בייסיקלי כל הקייפופ LA CHI MO LA LA "האמונה שלי היא שהאמת תמיד עדיפה על השקרים" "אתה באיזשהו שלב מתחיל להאמין שהכל אפשרי אם יש לך מספיק חוצפה" "רון: "אני לא מטומטם, אתה יודע", הארי: "אבל אתה עושה חיקוי מעולה של מטומטם" "מה שמשנה זה לא האדם שנולדת, אלא האדם שגדלת להיות" פיפול לייף איז גוד (חוץ מישלי...) תהנו בחיים! חיים פעם אחת! ותלכו לבית ספר מה אתם עושים פה בכלל? חח יאללה נתראה עוד חודשיים שלושה נראה אם אני לא אתאבד עד אז... צ'או! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Sep 30 2022, 23:38 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו, דיון חשוב.
אני חושב שתמיד עדיף לומר את האמת, אבל לפעמים יש צורך לשקר, לטובת האדם השני. אם אתה יודע שלהגיד למישהו את האמת יפגע בו אז עדיף- אני לא אקרא לזה לשקר- עדיף להקל את האמת, או לחסוך קצת בפרטים. אני לא יכול להגיד כאן שלא שיקרתי מעולם, כי זה יהיה שקר... לפעמים צריך לשקר לטובת האדם השני. או, במקרים של צד שלישי שסיפר לך משהו ובטח בך שלא תספר, עדיף פשוט לא לספר, אבל אם יש צורך אפשר לשקר. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 20 2022, 18:51 PM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמו שאמיר אמר,
לא צריך לשקר ברוב הפעמים, אבל יש מקרים שזה פוגע, או שמישהו אחר לא מסכים, כן חברות ואמון, חשובה יותר מאמת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 6 2023, 23:21 PM
|
||
![]() מוגל |
לדעתי, מכיוון שבכל מקרה כולם משקרים, והדמות החוצית היא כולה שקר במובן מסוים. מותר לשקר כל עוד זה לא שקר שאתה מרוויח בו משהו כגון כסף, כל עוד זה לא הונאה או דבר דומה. וגם אז, לשקר זה לא דבר חכם כי יש לו רגליים והם רצות ברוב הפעמים כמו אצן (אלא אם כן אתה יודע לשקר ואתה הגעת לרמת חשיבה הדמות שאני מציג ביחס למקום וזמן, ואז כבר הרבה יותר קל לשקר בלי שיתפסו אותך, אך זאת עדיין אפשרי ולכן אתה יודע לשקר בצורה שיש בה אמת ושהיא לא רחוקה מהאמת, לפעמים אפילו אתה אומר את כל האמת ורק מחסיר פרטים הוא משנה את הסדר של המשפט, הטון, מבליט דברים שונים, וכולי).
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |