האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור אישיות || מארין לה פן
פורסם ב: Aug 11 2017, 23:00 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 736575
מגדר:female
משתמש מספר: 30194
חפצי המשתמש: צפה

User Posted Image
מארין לה פן

שם מלא: מאריון אן פרין לה פן
תאריך לידה: 5.8.1968
מקום לידה: ניי סיר סן, מחוז איל דה פראנס, צרפת
מקום מגורים: נאנטר, ליד פריז
השכלה: תואר במשפטים באוניברסיטת פריז (פנתאון - אסאס) ותואר DEA במשפט פלילי
תחום עיסוק: משפטנית, עורכת דין ופוליטיקאית צרפתית
מפלגה: מפלגת "החזית הלאומית"
אופי המפלגה: ימין קיצוני, לאומנות צרפתית, אירוסקפטיות, אנטי-גלובליזציה
דת: נצרות קתולית
לאום: צרפתייה

פעילות כללית:
1) חברה בוועד הפועלים הצרפתי משנת 2000
2) מהשנים 2004-2010 היא הייתה מושלת מחוז איל דה פראנס בצפון מזרח צרפת
3) משנת 2010 היא מושלת מחוז נור-פה דה קאלה בצפון צרפת
4) חברה בפרלמנט האירופאי משנת 2004
5) בשנת 1986 כשהייתה בת 18 היא נשבעה אמונים למפלגת "החזית הלאומית" והפכה לחברה בה
6) משנת 2011 היא ראש מפלגת "החזית הלאומית" ומתמודדת על נשיאות צרפת

משפחה:
אבא: ז'אן מארי לה פן - המייסד של מפלגת "החזית הלאומית"
אמא: פיירט לאלן
אחיות: שלוש אחיות
אחיינים: תשעה, אחת מהן היא מריון מרשל לה פן שכיהנה כחברה במפלגת "החזית הלאומית" בבחירות האחרונות (2017)
ארוס: לואי אליו - בכיר במפלגת "החזית הלאומית"
בעלים קודמים: אריק לוריו (2002-2006), פרנק שופרואה (1995-2000)
ילדים: מטילד שופרואה, לואי שופרואה, ג'אן שופרואה

מידע כללי:
מארין נולדה בשנת 1968 בצפון מזרח צרפת בחבל ארץ הכי הגדול של צרפת. בילדותה גדלה ברמות הסן, אביה ברטוני (ברטאן: חבל ארץ בצפון מערב צרפת) ואם שמוצאה לא ידוע. עקב גירושי הוריה בגיל צעיר וניתוק קשרה עם מארין, אין הרבה מידע על אמה. אביה הוא מייסד המפלגה הקיצונית "החזית הלאומית" שאליה הצטרפה בגיל 18. היא למדה משפטים וסיימה את התואר ב-1991, לאחר מכן למדה תואר DEA במשפט פלילי ב-1992. לפני ששקעה בפוליטיקה, היא הייתה עורכת דין 8 שנים וייצגה מהגרים בלתי חוקיים במדינה. בתא המשפחתי, נכון להיום היא מאורסת ללואי אליו, יהודי ממוצא צרפתי ואלג'יראי, שגם הוא חבר מפלגה מכהן בחזית הלאומית. לפניו היו לה שני בעלים מהם התגרשה.
בבחירות האחרונות שנערכו במאי 2017 היא העפילה לסבב השני של הבחירות עם עמנואל מקרון. בסבב הראשון הפסידו פרנסואה פיון (מועמד הימין המתון), בנואה האמון (מועמד השמאל המתון), וז'אן לוק מלנשון (מועמד השמאל הקיצוני). מקרון המרכזניק ומארין הימנית הקיצונית עלו לסבב השני אך הוא מארין הפסידה ומקרון גבר עליה עם 30% פער בקולות. מארין תמשיך להתמודד על נשיאות צרפת ותישאר נשיאת המפלגה.

מקצוע, דעות ופוליטיקה:
תפקידיה של מארין כללו שליטה במחוזות צרפת, ייצוג וועדות, עריכת דין וכן כיהון כחברת פרלמנט. תפקידה המרכזי היום הוא נשיאת המפלגה הימנית הקיצונית - "החזית הלאומית". במשך 8 שנים היא הייתה עורכת דין, בדיוק כשסיימה את שני התארים שלה במשפטים. היא ייצגה מהגרים בלתי חוקיים במדינה, מה שמנוגד לאמנה הפוליטית שלה ולאופי המפלגה שלה.
מגיל 18 שנכנסה למפלגת "החזית הלאומית" היא הייתה יד ימינו של אביה ז'אן מארי לה פן שעמד בראשות המפלגה באותו זמן, היום היא נשיאת המפלגה ומובילה אותה כבר 6 שנים להישגים אדירים. מארין קבעה כי ביום שבו תיבחר לנשיאה היא תוציא משאל עם להתנתקות מהאיחוד האירופאי, דבר שבו היא תומכת ומתכננת לבצע בעתיד. היא מאמינה כי אין מקום להגירה של האסלאם הקיצוני ושיש לרסן את הטרור שמבוצע על ידם. לפי דבריה - "יש 11000 תיקים במודיעין הצרפתי על אנשים שנתפסו ונענשו בעקבות קשרם עם האסלאם הקיצוני". לאחר שאנגלה מרקל בגרמניה הכניסה כמה מאות אלפי מהגרים שבתוכם נמצאים לוחמי טאליבן לשעבר, מארין הבהירה כי היא תילחם בתופעה זו ולא תיתן להתפשטות האסלאם לתקוף את צרפת. מארין מקדמת כלכלה פרוטקציוניסטית, חברה יחסית שמרנית אך רחוקה מאוד מלהיות פנאטית, גישה ביטחונית ימנית קיצונית מובהקת והדגשת חילוניות במרחב הציבורי.
מארין היא בין הנשים היחידות בפוליטיקה הצרפתית שמוכנות להילחם על זכויות יהודים וצמצום האנטישמיות, זכויות בעלי חיים, זכות הדמקרטיה להגן על עצמה, זכויות נשים נרחבות וענישה כבדה לאנסים. דבר זה נתן לה הרבה קולות בבחירות האחרונות מצד האזרחים.
בנושא האנטישמיות היא מאמינה כי יהודי צרפת הם צרפתים מן המניין והם לא צריכים להגר למדינות אחרות, צרפת היא הבית שלהם וכך היא תישאר תמיד. מארין הוסיפה ואמרה בביטחון כי היא תהיה המגן הכי טוב של יהודים מול האסלאם הקיצוני. היא מעוניינת להדק את יחסי צרפת וישראל ולקרב בין העמים. הארוס שלה, לואי אליו, הגיע לביקור בישראל ונפגש עם בכירי הממשלה הישראלית. מארין הודיעה כי מפלגת "החזית הלאומית" תומכת בזכותה הריבונית של ישראל למדינה עצמאית וקביעת ירושלים כעיר הבירה וכן ביכולת שלה להגן על עצמה כנגד הטרור האסלאמי. מארין דוגלת בפתרון שתי המדינות על מנת לקבוע גבולות ברורים בין ישראלים לפלסטינים וכך ליצור שקט באזור. בנוסף לכך, הארוס שלה הוא יהודי ממוצא צרפתי ואלג'יראי ושני הוריו יהודים, היא מעולם לא אמרה משהו אנטישמי והתחייבה כי אין אנטישמי בסביבה הקרובה שלה, בעיקר אחרי השינוי שנעשה במפלגה (אפרט בהמשך).
בנושא הומוסקסואלים היא מסתייגת מלהביע עמדה נחרצת, לעומת אביה שהביע דעות קשות כנגדם. מארין נחשבת למתונה ביותר ממשפחת לה פן בנושא ההומוסקואליות. הסגן שלה, מספר 2 של "החזית הלאומית", פלוריאן פיליפו, הוצא מהארון לפני כ-3 שנים, דבר שהוביל לסערה. זאת ההוכחה כי גם במפלגת ימין קיצוני יש יחסים חד מיניים. באותו זמן מארין צירפה למפלגה את סבסטיאן שנו (פעיל לזכויות להט"ב של המפלגה).

הנתק עם אביה ושינוי מספר נושאים במצע המפלגה:
מפלגת "החזית הלאומית" הוקמה עם שורשים אנטישמים שוביניסטיים והומופובים, אותם מארין דאגה לשנות כשקיבלה את השלטון במפלגה.
ז'אן מארי הוא אנטישמי שמכחיש את השואה, מנגד מארין מאורסת ליהודי ומקרבת אליה את הקהילה היהודית בצרפת ומביעה יחס חם ואוהב ליהודים.
ז'אן מארי הומופוב שטוען שהומוסקסואליות זאת סטייה חברתית ושהומואים הם מצורעים שצריכים להיכנס להסגר, מנגד מארין מתנגדת לכל מקרי אפליה ופגיעה באנשים מהקהילה הלהט"בית בחברה (אם כי היא לא הביעה דעה נחרצת על היחס לקהילה מבחינה משפטית) ונכון להיום מפלגתה היא המפלגה עם כמות ההומואים הגדולה יותר משאר המפלגות בצרפת.
ז'אן מארי שוביניסט, מיזוגן, סקסיסט ואף מאשים קורבנות באונס. בנוסף, הוא לא מאמין כי זכויות נשים הן ערך חשוב בחברה. מנגד, מארין לה פן עובדת על זכויות נשים נרחבות ומתכננת להוציא לפועל צורות ענישה כבדות לכל מקרה של פגיעה בנשים שיגיע למשטרה או לרווחה. בנושא האונס היא מתנגדת למעשה הזוועתי הזה ומבטיחה עונש לאנסים.
אחרי התבטאויות קשות מצד ז'אן מארי, מארין העיפה אותו מהמפלגה והבהירה כי הוא לא יחזור לכהן בה. את כל הטעויות שז'אן מארי עשה במשך שנים מארין דואגת עכשיו לנקות ולשנות על מנת לבנות חברה טובה לכלל האזרחים בצרפת.
כמה מהתבטאויותיו של ז'אן מארי לה פן:
"תאי הגזים לא היו תהליך שגרתי בכל מחנות הריכוז הנאציים"
"השואה הייתה פרט קטן במלחמת העולם השנייה ולא הייתה הטרגדיה של העם היהודי מעולם"
"הומואים הינם מצורעים ויש להכניסם להסגר"
"הומוסקסואליות היא סטייה חברתית"

מארין לה פן ברשתות החברתיות:
טוויטר
פייסבוק
האתר הרשמי שלה מהבחירות
אינסטגרם
יוטיוב
טאמבלר
העמוד שלה באתר של "החזית הלאומית"

נאומים אהובים:

ציטוטים אהובים:
1:
I don’t judge people based on their religion. But I judge them based on how they respect the French constitution

2:
The European Union has become a prison of peoples. Each of the 28 countries that constitute it has slowly lost its democratic prerogatives to commissions and councils with no popular mandate. Every nation in the union has had to apply laws it did not want for itself

3:
I think patriotism is never racism

4:
I will be Madame Frexit if the European Union doesn’t give us back our monetary, legislative, territorial, and budget sovereignty

5:
Brexit has really broken a taboo. The Brits have shown us that you can leave the European Union, and you can come out better

6:
I want to destroy the EU, not Europe! I believe in a Europe of nation-states. I believe in Airbus and Ariane, in a Europe based on cooperation. But I don't want this European Soviet Union

7:
My father was kicked out of the National Front. He does whatever he wants. It doesn't concern me anymore... I don't talk to him, and I'm not responsible for him or his inadmissible remarks

8:
Behind mass immigration, there is terrorism

9:
I do not stop repeating it to French Jews... Not only is the National Front not your enemy, but it is without a doubt the best shield to protect you. It stands at your side for the defense of our freedoms of thought and of religion against the only real enemy: Islamist fundamentalism

10:
In France, we respect women: we don't beat them; we don't ask them to hide themselves behind a veil as if they were impure

11:
?There are 15 Muslim Countries that BANNED Israeli's and this offends no one

12:
My dear compatriots, I'm not interested in your race, your origin, your sexual orientation. What interests me is your happiness

13:
Jewish skullcaps are obviously not a problem in our country

תמונות:
User Posted Image
עם הארוס שלה, לואי אליו

User Posted Image
עם האחיינית שלה, מריון מרשל לה פן

User Posted Image
עם אבא שלה, ז'אן מארי לה פן

User Posted Image
עם הסגן שלה, פלוריאן פיליפו

User Posted Image
ארבע תמונות ישנות שלה מהימים שהייתה קצת פחות מבוגרת (;

User Posted Image
עם הנשיא הנבחר עמנואל מקרון, לו הפסידה בבחירות

חוות דעת אישית:
בהתחלה ניסיתי לעשות את זה בלי תעמולה אבל זה לא הולך. יש משהו באישה הזאת שפשוט מושך אותי עמוק לתוך ארמון האליזה ולמה שמתנהל שם. משהו בכריזמה שלה, העוצמה שלה, העובדה שהיא יודעת מה היא רוצה בשביל עצמה ובשביל המדינה שלה. אכפת לה מהלאום שלה, אכפת לה מהאזרחים שלה ברחובות שהולכים ומותקפים מזרים, או שאין להם מקומות עבודה, או בעיות דיור. היא דואגת לנשים, לבעלי חיים, ליהודים, לכלכלה, לחברה, לשמירה על הסדר הציבורי, ואני ממש רוצה לראות אותה בממשלה של צרפת יום אחד. במצב של צרפת היום - אין מישהו אחר שיהיה מספיק טוב, מארין היא התשובה.
היות ויש לי אזרחות כפולה, ישראלית וצרפתית, הצבעתי בבחירות של צרפת. אני גאה בזה שהצבעתי לה. אין ספק שאני אצביע לה גם עוד 4 שנים, ועוד 8 שנים, ועוד 12 שנים. כי מארין היא האחת בשבילי ואני גאה להחזיק באזרחות צרפתית כשיש בחורה כזאת בצרפת. לביאה אמיתית שנלחמת בשביל הטוב לעם שלה.
יש אנשים שיגידו שאני גזען אחרי הסיקור הזה, אז במקרה הזה יש 2 דברים לעשות:
1) אם לא קראתם את הסיקור בכלל וסתם עברתם פה, אז תקראו ואז תבינו.
2) אם קראתם ועדיין יש לכם טענות, אני אענה ואבהיר הכל. הבחורה הזאת משנה המון את המפלגה ואם אתם רוצים להאשים אותה בדברים שאבא שלה עשה ולא היא - לכו על זה. אני אוכיח לכם שאתם טועים.

--------------------

They say the captain goes down with the ship"
"?So when the world ends will God go down with it
Fall Out Boy —

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Aug 11 2017, 23:35 PM
צטט הודעה

may we meet again

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 0
משתמש מספר: 43313

טוב, יש לי כמה דברים לומר על זה.
זה סיקור מאוד מושקע, קצת התבלבלתי עם כל המקומות והשמות הצרפתיים אבל סוף סוף אני באמת מבינה מי היא ומה האג'נדה שלה, נקרא לזה ככה. כל פעם שאמרת שהיא לא אבא שלה לא הבנתי כל כך אבל אני בהחלט חושבת - לפחות כרגע לפי הסיקור הזה - שהיא באמת בן אדם שיכול, ממה שהבנתי כי אני ודמוקרטיה של צרפת לא חברים מי יודע מה - להוביל את צרפת למקום טוב יותר.
שמחתי לקרוא שבמפלגה שלה יש נציג מהקהילה ושהיא לא אנטישמית מהסיקור הזה, כי לפי גם מה שהבנתי בחדשות מהבחירות עצמם היא מול מקרון ההוא (מקווה שכתבתי את השם נכון) הציגו אותה די אנטישמית. שמחה לראות סיקור ממש ברור עליה שמציג גם דברים שמידי פעם זרקת אבל עכשיו הם מתאגדים לי ביחד בראש וזה מצויין.

לגבי העניין עם אבא שלה, אין לי מושג מה הלך שם במפלגה אבל בתור אחת שהייתה בפולין וראתה את הדברים לומר דברים כאלה ולהכחיש שואה זה דבר נוראי מבחינתי, אני באמת לא מבינה איך אפשר להכחיש דבר כזה. אני יודעת שזה לא הנושא, אבל בכל אופן - אני שמחה שהיא החליטה להעיף אותו מהממשלה. בן אדם כמוהו בכלל לא צריך לכהן ולהביע את דעתו, ובכלל לשבת בעמדה משפיעה שבו הוא יכול פשוט לפגוע באנשים דרך המילים שלו (אם זה הגיוני איכשהוא) אז אני שמחה שהוא עף. העולם הזה מספיק פגוע בלעדיו, לא צריך את הדעה החשוכה שלו בעמדה של כוח.

לגבי האיחוד האירופאי, אני מודה אני לא מבינה בזה כל כך. אבל אם היא חושבת שזה כן יועיל לצרפת (שוב, גם שמתי לב שבריטניה עזבו והיה להם יותר טוב מבחינה כלכלית נקרא לזה ככה?) אז שתעשה את זה. לגבי המוסלמים לא אכנס כאן אבל את הדעה שלי אתה פחות או יותר יודע.

חפרתי אבל זה אחלה סיקור וסוף סוף אני מבינה עליה דברים אז כל הכבוד וכל זה.

---------
פורסם ב: Aug 11 2017, 23:47 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש

QUOTE (Eliza Taylor @ Aug 12 2017, 01:07 AM)
טוב, יש לי כמה דברים לומר על זה.
זה סיקור מאוד מושקע, קצת התבלבלתי עם כל המקומות והשמות הצרפתיים אבל סוף סוף אני באמת מבינה מי היא ומה האג'נדה שלה, נקרא לזה ככה. כל פעם שאמרת שהיא לא אבא שלה לא הבנתי כל כך אבל אני בהחלט חושבת - לפחות כרגע לפי הסיקור הזה - שהיא באמת בן אדם שיכול, ממה שהבנתי כי אני ודמוקרטיה של צרפת לא חברים מי יודע מה - להוביל את צרפת למקום טוב יותר.
שמחתי לקרוא שבמפלגה שלה יש נציג מהקהילה ושהיא לא אנטישמית מהסיקור הזה, כי לפי גם מה שהבנתי בחדשות מהבחירות עצמם היא מול מקרון ההוא (מקווה שכתבתי את השם נכון) הציגו אותה די אנטישמית. שמחה לראות סיקור ממש ברור עליה שמציג גם דברים שמידי פעם זרקת אבל עכשיו הם מתאגדים לי ביחד בראש וזה מצויין.

לגבי העניין עם אבא שלה, אין לי מושג מה הלך שם במפלגה אבל בתור אחת שהייתה בפולין וראתה את הדברים לומר דברים כאלה ולהכחיש שואה זה דבר נוראי מבחינתי, אני באמת לא מבינה איך אפשר להכחיש דבר כזה. אני יודעת שזה לא הנושא, אבל בכל אופן - אני שמחה שהיא החליטה להעיף אותו מהממשלה. בן אדם כמוהו בכלל לא צריך לכהן ולהביע את דעתו, ובכלל לשבת בעמדה משפיעה שבו הוא יכול פשוט לפגוע באנשים דרך המילים שלו (אם זה הגיוני איכשהוא) אז אני שמחה שהוא עף. העולם הזה מספיק פגוע בלעדיו, לא צריך את הדעה החשוכה שלו בעמדה של כוח.

לגבי האיחוד האירופאי, אני מודה אני לא מבינה בזה כל כך. אבל אם היא חושבת שזה כן יועיל לצרפת (שוב, גם שמתי לב שבריטניה עזבו והיה להם יותר טוב מבחינה כלכלית נקרא לזה ככה?) אז שתעשה את זה. לגבי המוסלמים לא אכנס כאן אבל את הדעה שלי אתה פחות או יותר יודע.

חפרתי אבל זה אחלה סיקור וסוף סוף אני מבינה עליה דברים אז כל הכבוד וכל זה.

שמח שזה עשה לך סדר.
מארין היא האכזבה של ז'אן מארי. אנשים נוטים לחשוב שהיא תמיד כמוהו ושהיא הולכת בעקבותיו וזה ההפך הגמור. היא הולכת להתחתן עם יהודי, הסגן שלה הומו, כמעט רבע מהמפלגה שלה אוחזת בדעות בעד להט"ב, והכל קרה אחרי שהיא העיפה אותו. בגלל ההתבטאויות שלו שאין להן מקום בחברה הזאת.
מבחינה סטטיסטית, לז'אן מארי כמעט לא הצביעו יהודים ולהט"בים, אבל עכשיו עם מארין האחוזים עלו.
44% מכל הקהילה הגאה בצרפת הצביעו למארין.
44%!

הצביעו לה בעיקר גאים, פועלים (מקרון יעשה נזק לחוק הגנת העובד ובכללי למעמד הביניים, הוא נשיא לעשירים בלבד), מעמד הביניים והעשירון התחתון, נשים (הצביעו יותר נשים למארין מאשר מקרון, מבחינת אחוזים).
היהודים בצרפת כבר כמה שנים חלוקים בדעות שלהם, מאז שמארין עלתה. אפשר להגיד בוודאות שמצביעים היום יהודים למפלגה שלה ובכמות מטורפת. אבל בגלל אבא שלה הם חוששים.
על זה בדיוק אני מדבר כשאני אומר שהיא לא אבא שלה, היא סוחפת את כל הזרמים שהוא לא אהב. היא מטפחת אותם ודואגת להם, והיא רואה בהם כאזרחים מן המניין.

זה תמיד יהיה ככה. תמיד יגידו עליה "הבת של האנטישמי", "המפלגה האנטישמית", "הימנית הקיצונית האנטישמית". גם אם היא לא כזאת.
צריך ללמוד להתמודד עם תגובות כאלה, רוב האנשים זורקים הערות בלי לדעת מה קורה לעומק, הם מתבססים רק על מה שהתקשורת מאכילה אותם ולא על דברים שהיא בעצמה אומרת ועושה.

גם אני שמח שהוא עף. אני שונא מכחישי שואה. כל הזמן הזה שלא הייתה לי עדיין זכות הצבעה רציתי להצביע לסרקוזי (שבבחירות האחרונות החליף אותו פרנסואה פיון), עכשיו כשמארין לקחה את השליטה במפלגה אני תומך בה ב-100%. זה עצוב לשמוע איך היא מדברת עליו, ועוד יותר עצוב איך הוא מדבר עליה, אבל כמו שזה נראה עכשיו אין סיכוי שהדרמה תפסיק. ואין ספק שז'אן מארי לא יחזור למפלגה. מארין לא תאפשר את זה.
הקרע עד כדי כך עמוק שהוא אמר שמארין בוגדת ושהיא הייתה עדינה מידי בבחירות ושהוא היה מנהל קמפיין אכזרי יותר.
מארין נחשבת הכי קיצונית בצרפת היום, אם הוא אומר שהיא הייתה עדינה את יכולה רק לתאר לעצמך מה הוא יכול לעשות.
היא מקסימה, וכל העובדות האלה שמגיעות מהמפלגה שלה מראים את זה.

כן, בריטניה עזבו וזה צעד נכון. גם צרפת צריכה להתנתק מהאיחוד. זה כבר נושא כבד ויש הרבה מה לומר עליו, אם תרצי אני אפרט על כל הנושא. זה הורס מעבר לכלכלה, זה הורס את כל המדינות מהבסיס שלהן.

מעולה. שמח לשמוע.

--------------------

Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Aug 13 2017, 00:55 AM
צטט הודעה

עובד משרד הקסמים

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 14973
משתמש מספר: 55954

כל הכבוד על הסיקור המושקע, יתווסף ללינקייה ;)

הוספת את כל הפרטים הנחוצים, וכתבת הכל הצורה מסודרת ויפה.
הציטוטים הוסיפו המון, מאוד אהבתי אותם. הם באמת מסכמים בצורה טובה את הדעות והאידיאולוגיות של מארין לה פן.

בתור אחת שעקבה אחרי הבחירות בצרפת אני יכולה לומר שגם אותי מארין לה פן הדהימה ממש. היא עומדת בראשות המפלגה הכי ימנית בצרפת אבל בכל זאת היא יודעת איפה עוברים הגבולות, וזה מצוין. אני גם חושבת שהימין זה מה שאירופה צריכה עכשיו, ואנשים כמו מארין לה פן בראשם.

מאוד הפתיעה אותי העובדה שבתור עורכת דין צעירה היא ייצגה מהגרים בלתי חוקיים, אני חושבת שזו עובדה מאוד חשובה להוכיח שהיא אכן לא גזענית ומה שבאמת מפריע לה זה הטרור של האיסלאם הקיצוני.

היחס שלה לקהילה הלהט"בית הוא די קריר לדעתי, אבל אני יכולה להבין גם את זה. אחרי הכל היא עשתה כבר שינוי עצום במפלגה תוך כדי שהיא לקחה סיכון על חלק מהבוחרים, עוד שינוי גישה בנושא רגיש כזה יכל לגרום לה למפלה. אני מקווה שבפעם הבאה זה כבר ישתנה יותר לטובה.

העובדה שהארוס שלה יהודי היא גם מדהימה, לכל מי שאומר שהיא אנטשמית זו ראיה מוחצת שלא. (אולי בתור דתיה זה קצת מפריע לי, אבל אלו החיים שלו. לי נשאר רק לאחל להם זוגיות מקסימה)

כל הכבוד, חן חן על הסיקור, מאוד נהניתי happy.gif

--------------------

Ashley

אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור •

---------
פורסם ב: Aug 13 2017, 22:33 PM
צטט הודעה

Believers Never Die

פרטי משתמש

QUOTE (Supergirl @ Aug 13 2017, 02:27 AM)
כל הכבוד על הסיקור המושקע, יתווסף ללינקייה ;)

הוספת את כל הפרטים הנחוצים, וכתבת הכל הצורה מסודרת ויפה.
הציטוטים הוסיפו המון, מאוד אהבתי אותם. הם באמת מסכמים בצורה טובה את הדעות והאידיאולוגיות של מארין לה פן.

בתור אחת שעקבה אחרי הבחירות בצרפת אני יכולה לומר שגם אותי מארין לה פן הדהימה ממש. היא עומדת בראשות המפלגה הכי ימנית בצרפת אבל בכל זאת היא יודעת איפה עוברים הגבולות, וזה מצוין. אני גם חושבת שהימין זה מה שאירופה צריכה עכשיו, ואנשים כמו מארין לה פן בראשם.

מאוד הפתיעה אותי העובדה שבתור עורכת דין צעירה היא ייצגה מהגרים בלתי חוקיים, אני חושבת שזו עובדה מאוד חשובה להוכיח שהיא אכן לא גזענית ומה שבאמת מפריע לה זה הטרור של האיסלאם הקיצוני.

היחס שלה לקהילה הלהט"בית הוא די קריר לדעתי, אבל אני יכולה להבין גם את זה. אחרי הכל היא עשתה כבר שינוי עצום במפלגה תוך כדי שהיא לקחה סיכון על חלק מהבוחרים, עוד שינוי גישה בנושא רגיש כזה יכל לגרום לה למפלה. אני מקווה שבפעם הבאה זה כבר ישתנה יותר לטובה.

העובדה שהארוס שלה יהודי היא גם מדהימה, לכל מי שאומר שהיא אנטשמית זו ראיה מוחצת שלא. (אולי בתור דתיה זה קצת מפריע לי, אבל אלו החיים שלו. לי נשאר רק לאחל להם זוגיות מקסימה)

כל הכבוד, חן חן על הסיקור, מאוד נהניתי  happy.gif

כן, החלק האהוב עליי היה הציטוטים. אני לא יכול שלא לחייך בכל פעם שאני קורא אותם, והם רק חלקיק מבין כל הדברים שהיא אמרה בראיונות ונאומים במשך 6 שנים.

יאפ... אבא שלה הוא הבן אדם הכי קיצוני בפוליטיקה הצרפתית, מארין נחשבת מתונה מאוד יחסית אליו. והעובדה שהיא המנהיגה של המפלגה הכי קיצונית זה רק מראה שהיא הקול המתון בסביבה קיצונית. טוב שהיא העיפה את אבא שלה, היא הקול היחיד שצריך להוביל את המפלגה הזאת, בלי אנטישמי מכחיש שואה והומופוב כמוהו.

גם אני הופתעתי, אבל באיזשהו שלב זה נראה לי דווקא הגיוני. כשאת נחשפת למשהו שמנוגד לחוק את לומדת את הכל עליו, לטוב ולרע. מארין לה פן מכירה את ההגירה יותר טוב מכל פוליטיקאי אחר בצרפת. היא היחידה שמכירה את ההגירה מבפנים, והיא היחידה שליוותה מהגרים כל השנים האלה. אף אחד לא יכול להתווכח איתה על ההגירה, יש לה את היתרון הכי גדול בנושא הזה על שאר המפלגות.

פעם כן, היום היא קצת מתחממת. למרות שעדיין יש מקום לשינוי, אין ספק. כשיש לך סגן הומו, חברי מפלגה הומואים, אחוזי הצבעה גבוהים מהקהילה הגאה ושמכנים אותך "מארין הורודה" בכהרבה מקומות זה קצת עושה שינוי. מבחינה משפטית קשה לה לאשר נישואים חד מיניים, בעיקר בגלל המצע של המפלגה וזה עניין שהיא גם תטפל בו, כי זה ערך יסוד שאבא שלה עמד עליו, והיא בדרך לשנות את רוב הרע שלו.
הבחורה הזאת יוצאת לתקשורת והיא אחת מהימניות היחידות בצרפת שמגנה את הפיגןעים והאפליות כלפי הקהילה הגאה. רק השמאל בצרפת מגנה את זה, ומארין פתאום באה מהימין הקיצוני ומתחילה להפציץ הומופובים. לאט לאט זה עוד ישתפר.

בקשר למארין והקהילה, כמה מילים על הנושא:

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

User Posted Image

אני מקווה שלא יעשו לה משהו על זה. הגיע הזמן שהיא תפלס את הדרך שלה לאליזה. ההומופובים מתחילים קצת להתרחק ממנה כמו שאבא שלה עשה, אבל אני מאמין שיכול להיות שינוי לטובה מצד הרבה אזרחים אחרים במדינה. וזה חשוב.

לגבי הארוס שלה - אני נגד התבוללות אבל רואים שהם נהנים ביחד ושטוב להם אז מי אני שאשפוט?
שיהיה להם רק אושר בחיים, זה הכי חשוב.

תודה רבה (:
שמח לשמוע.

דרך אגב, כמה מילים על מקרון:

User Posted Image

מילים של רב, לא אני.
נושא למחשבה.

--------------------

Fall Out Boy —

---------
פורסם ב: Aug 15 2017, 20:58 PM
צטט הודעה

שר הקסמים

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 38386
משתמש מספר: 43040

אוקי, נתעלם מזה שאני תומכת שלה וכך חונכתי מן הצד של אבא שלי והיא כזו מקסימה בתמונה <333
מארין לה פן ללא ספק היא אחת מהנשים שתרמו לפוליטיקה הצרפתית והפוליטיקה מהצד הנשי במאה ה21, היא אישה חזקה ואמיתית שלא פוחדת לומר את מה שיש לה להגיד ואני פשוט יושבת מול נאומים שלה, מרותקת, היא מלאת כריזמה ואישיות שיכולה בקלות לשבות כל אחד.
נכון, אבא שלה הוא זה שהקיים את המפלגה ונתן את קולו האנטישמי שפשוט עושה רע אבל היא, שינתה את זה, היא הפכה את המפלגה הקיצונית שגרמה לאנשים לחשוש, למפלגה חזקה ועמידה שאני מאמינה שבעוד 4 שנים היא תתפוס את השלטון ותצליח להפוך את צרפת למה שהיא, מעצמה מיוחדת וחזקה באירופה.

לגבי הסיקור, מושקע וממש מהנה ויפה וכיף לקריאה, רואים שכתבת אותו מכל הלב עם חיוך על הפנים.. תמונות מקסימות ומידע מדהים, הנאומים שבחרת; אני ממש אוהבת אותם ושוב מראים כמה היא אישה חזקה שמסוגלת להראות מי היא ומה מקומה בפוליטיקה, ממש דמות מופת לחיקוי.
גם העובדה שהוספת ציטוטים מדהימים שבאמת מי שיודע למה אמרה אותם, יתחבר (רק הערה קטנה- לשים אותם בתיבת ציטוט/ לשים ״״ אבל זה ממש לא עקרוני)

סיקור מעולה על אישה מדהימה ומיוחדת שתשנה את צרפת ותהיה הנשיאה הכי מדהימה שיש !!

--------------------
User Posted Image

ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS
SMILE AND SAY YOUR GOODBYES

Jasmine is the name, you figure out m'a game

Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36
You need a new quote from the bible so here I am
I love you so much <3

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025