![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 6 2017, 17:33 PM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*יש אישור מהדס המהממת.
![]() אחד הדברים האהובים עליי בטלוויזיה (אם לא היחיד) זה תוכניות ריאליטי. סוף סוף נותנים לי לראות את המציאות! (טוב, יש שטוענים שלא, אבל עדיין). ברוכים הבאים לספיישל שכל כולו ריאליטי. במהלך הספיישל תוכלו לצבור את הדברים הבאים: תוכנית = 10 חרמשים/נקודת בית ערוץ = 50 חרמשים/5 נקודות בית מנחה = 180 חרמשים/10 נקודות בית * כל משתתף שיפתח פעילות/דיון בנושא הספיישל יזכה בערוץ! קדימה, רוצו להשתתף בפעילויות: המירוץ למיליון האח הגדול הישרדות היפה והחנון - מייקאובר הרווק מוזיקה מאסטר שף VS משחקי השף בייק אוף דייט בחשיכה זוג מנצח -------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2017, 16:39 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
-------------------- פרשתי:)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2017, 16:44 PM
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום, אביב. על פי חוקי האתר, אין לפרסם קישורים חיצוניים ולכן הודעתך צונזרה. כמו כן, הודעתך הינה הודעת ספאם. את כבר לא חדשה, אך מפני שזו פעם ראשונה שלך לא תוענשי. שימי לב לפעם הבאה, וקראי שוב את חוקי הפורום לפני שאת מגיבה. המשך יום נפלא ![]() -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |