האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

דרושים: חברים חדשים להנהלה הגבוהה!
פורסם ב: Sep 16 2017, 21:04 PM
צטט הודעה

מכשף ראשי בקסמהדרין

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 100006
מגדר:male
משתמש מספר: 5565
חפצי המשתמש: צפה

דרושים חברים חדשים להנהלה הגבוהה!

משתמשים יקרים, לאחרונה נוצר הצורך במשתמשים שיאיישו תפקידים בהנהלה הגבוהה. אם תמיד חשבתם שאתם מתאימים או שרציתם להיות חלק מההנהלה הגבוהה, אנו מזמינים אתכם להגיש מצע להנהלת הפורומים או לתפקידי הנהלת האתר.

הגשת המצעים תתאפשר עד 2/10, יום ב' בערב.
אנו מבקשים מכם למלא את הטופס הבא במלואו, ניתן לשלוח בפרטי אלי - מאסטר שיפו, או פה באשכול.
הכרזת המשתמשים שיועלו להנהלה תבוצע ב 3/10, יום ג'.

CODE
[B]שם:[/B]
[B]גיל:[/B]
[B]תאריך הצטרפות:[/B]
[B]מצע:[/B] כתבו למה עלינו לבחור בכם להנהלה.
[B]הערות:[/B] מוזמנים לצרף כל פרט שנראה לכם לנכון.

בברכת הצלחה לכל המגישים,
הנהלת HPortal - פורטל הארי פוטר הישראלי!

--------------------
User Posted Image

תראי אותי אני אבוד בלב מדבר
ואת השמש העולה מהדממה
תראי אותי אני צולל ונעלם
ואת השמש העולה
קחי אותי איתך למעלה

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Sep 19 2017, 18:23 PM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
חרמשים: 1060387
משתמש מספר: 52922

שם:נעם
מצע: היי כולם, שמי נעם, בעוד כחודש אחגוג יום הולדת 15 (ב12.10) וברצוני לעלות להנהלה הגבוהה.
אתחיל בתקופה בה הייתי חדש באתר. נרשמתי, נכנסתי, ראיתי והחכמתי. לאט לאט התחלתי להבין את החוקים, מה אסור ומה מותר, איך הפורטל הזה פועל ולמה יש משתמשים שיש להם אין סוף חרמשים. ככל שהתקדם הזמן כך התאקלמתי וניסיתי יותר דברים - ניסיתי לנהל את פורום השחקנים ומטומ"מ, אך לאחר שתי בקשות הניהול שפתחתי לא עליתי לניהול. השתתפתי גם בפרויקט חניך חונך שעבר, בו היעד שלי היה לנהל את פורום השחקנים, אך בסופו של דבר לא ניהלתי אותו. לא התייאשתי והשתתפתי גם בפרויקט חניך חונך שנגמר לפני חצי שנה, ביעד לנהל את פורום מטומ"מ, וכפי שאתם יודעים זכיתי בניהול פורום עם שאר המנהלים ומאז ועד היום אני מנהל את הפורום הנפלא הזה. אני לא יודע אם ידעתם, אבל בכל פעילות שלי - אם היא טובה בסופו של דבר או שלא - השקעתי מחשבה רבה, פיתחתי את הרעיון וניסחתי. כל פעילות, ללא יוצא מן הכלל. אולי זה לא נראה כך, אך זה היה המצב. נכון לעכשיו הפעילות באות אליי קצת ביותר קלות מפעם, אולי מכיוון שאני בתפקיד מנהל פורום כבר זמן לא קצר.
כמו כן, אי אפשר להתעלם מתפקיד נוסף שזכיתי בו לפני יותר משנה - אני מתכוון למדריך בית רייבנקלו, כמובן. במשך שנה שלמה, בשיתוף הדס, ראש הבית (לשעבר) המקסימה, הצלחנו להפעיל את רייבנקלו ולהמריץ אותם להשיג נקודות בית. סלית'רין עקפו אותנו וגרמו לפער עצום בנינו לבניהם, אך לפני כמה ימים עקפנו אותם שנית. אני רוצה לספר לכם כמה השתדלתי ודירבנתי, אם זה בנק הסיכות או סתם פעילויות בפורום הבית. זה גם די קשה לנהל פורום ונוסף על כך להיות מדריך (עכשיו כבר ראש) בית. אני יודע שההנהלה תדרוש דברים שיהיו קשים מהרבה מזה, אבל אני כבר מוכן.
ועכשיו לחלק המרכזי במצע: מדוע מגיע לי להיות בהנהלה הגבוהה. אז קודם כל, כמו שכתבתי מקודם, ניהלתי את מטומ"מ ורייבנקלו בו זמנית, דבר המתאים בצורה כלשהי להנהלה - להיות אחראים למספר פורומים בו זמנית. זה לא קל, אבל זה אפשרי.
שנית (אולי דבר קצת פחות חשוב), אני נמצא באתר כבר יותר משנתיים ואני מכיר כמעט את כל החוקים באתר ואני יכול לענות על רוב השאלות ששואלים בפורום הערות/הארות/הצעות/תלונות, ואני יכול כמובן לזהות ספאם וקישורים אסורים וכדומה. זה לא דבר כל כך חשוב, אבל זה הכרחי.
דבר שלישי ואחרון, אני לא רוצה לעלות להנהלה בגלל ש"להנהלה הגבוהה יש אין סוף חרמשים, יש להם גישות לכל הפורומים, הם יכולים להוריד ולהעלות נקודות בית" - לא. בעבר, כמובן, חשבתי ככה. איזה כיף להנהלה הגבוהה, הם יכולים לקנות מה שבא להם בהוגסמיד. כעת? אני מבין שזו עבודה חשובה שדורשת מאמץ גבוה, שהדברים שם לא באים בקלות וביהירות. להנהלה יש אין סוף חרמשים, ואז? הם ישנו כינוי כל שבוע ו...? כן, זו בדיוק ההרגשה שאני מרגיש.
אז בכל זאת, אתם שואלים, למה אני בכלל רוצה להיות בהנהלה? זה פשוט. הפורטל תרם לי חלק משמעותי בחיים שלי והוא נמצא בלב שלי, ואני לא יודע אם אוכל פעם לעזוב אותו. אני מנהל פורום, וזו כן תרומה - אבל זה לא מספיק בשבילי. אני רוצה להיות בהנהלה הגבוהה כדי להוכיח לעצמי שאני תורם את כל כולי לאתר, וגם שאני יכול ומסוגל לתפקד גם כשאני בתפקיד מכובד כמו זה.
לסיכום, אשמח אם תבחרו בי כי יש לי מה לתת. אני יודע שזהו תפקיד לא קל, אבל אני מוכן לקחת אותו. מה גם, שאני אוהב את כל הפורומים - לא סתם התלבטתי בין ניהול פורום השחקנים לבין מטומ"מ. אני אוהב כל פורום מכיוון שכל פורום הוא שונה - לא רק בנושא שלו, אלא גם בפעילויות שיש בו, באווירה ובסוגי האשכולות. זה נחמד להפעיל מספר פורומים ובכל פורום לפתוח מגוון פעילויות מסוגים שונים.
אז המצע יצא לי לא הכי ארוך כמו שאר המצעים שראיתי באשכולות הדרושים הקודמים, אך אני מקווה שהבהרתי את עצמי ושהבנתם כמה התפקיד הזה חשוב לי. תודה שקראתם עד כאן, ואני מחכה כבר לדעת מי יעלה :)
הערות:

--------------------
נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר

---------
פורסם ב: Sep 26 2017, 23:38 PM
צטט הודעה

לפעמים האור בקצה המנהרה זה רק המכונית שבאה ממולך

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 2403
משתמש מספר: 58388

שם:ג'יימס
מצע: שלום, אני ג'יימס, בעוד כחודשיים וחצי ימלאו לי 16 שנים, וברצוני להגיש מצע לתפקיד הנהלת הפורומים / אחראי פו"פ, מה שתמצאו לנכון.

כשנרשמתי לפורטל, לפני קצת יותר משנה, לא חשבתי בכלל על התפקיד הזה. מה שצד את עיני באותו זמן היה ניהול של פורום הספרים, והתחלתי להשקיע בו.
האשכולות הראשונים שפתחתי בפורום היו ממש גרועים, אבל לאט לאט השתפרתי, ניהלתי קבוצה, עד שהתקבלתי לניהול לפני כשבעה חודשים, בעקבות פרוייקט חניך חונך, ומאז אני מנהל את הפורום, תוך שאני משתדל להשתפר כמה שיותר.

כבר במהלך חניך חונך, התחלתי לומר לעצמי שיהיה ממש מגניב לעלות להנהלה הגבוהה. כלומר, ברור שזה מגניב שיש אינסוף חרמשים וגישה לכל הפורומים וכל זה, אבל אני לא מתכוון לבחינה הזו – אני מתכוון לזה שסומכים עלי לתת לי תפקיד ניהולי כל כך גבוה וחשוב, וחשבתי לעצמי כבר אז שאני ממש רוצה להיות באמת בעמדה שהחונכים שלי היו אז, עם כל האפשרויות של פתיחת פעילויות ופרוייקטים ברחבי הפורומים, וכל שאר תחומי האחריות של ההנהלה הגבוהה.
ובאמת, אני מוכרח לציין שאני חייב לפורטל כל כך הרבה – אין לכם מושג עד כמה האתר הזה תרם לי לאישיות. גם בתקופות שהיה קשה לי בעולם האמיתי, תמיד היה לי את הפורטל, עם חברים ותמיכה, ובעיקר עם האמון שנתנו בי כשהעלו אותי לתפקיד מנהל פורום הספרים. זה תרם לי בצורה שלא תאמן, ואני עד עכשיו מרגיש אסיר תודה להנהלה שהעלתה אותי לתפקיד הזה, ואני רוצה להחזיר ולעזור גם בתמורה, בתפקיד ההנהלה הגבוהה.

למען האמת, אני מוכרח לומר, שגם בלי קשר להודעה שהתפרסמה כעת, הייתי מגיש בכל מקרה בקשת עלייה לתפקיד. יכול להיות שבשלב יותר מאוחר, אולי עוד חודש, נניח, אבל זה משהו ששמתי את עיני בו ממזמן והייתי עושה את זה בכל מקרה, אבל כשראיתי את ההודעה, אמרתי לעצמי שזה הזמן להגיש מצע – וזה בדיוק מה שאני עושה.
אני חייב להוסיף, שאם תאמינו בי ותעלו אותי לתפקיד, אני אהיה אסיר תודה צא פחות. זה תפקיד שמחייב אמון עצום בבנאדם, ואם תאמינו בי בצורה הזו – זה יחמיא לי מאוד מאוד ויחייב אותי לא פחות מכך, ואני חושב שאני מסוגל ויכול לעמוד בנטל הזה, ומקווה שגם אתם תתנו בי את האמון הזה.

ובכן, אני רוצה למנות מספר סיבות שבגללן אני חושב שכדאי להעלות אותי. אני מתמיד במשימות – גם בזמנים קשים יותר ופחות, אף פעם לא ויתרתי, והשתדלתי כמה שיותר להיות מסור לפורום ולתפעל אותו כמה שיותר. אני לא טיפוס חפיפניק שיסיים כל עבודה בדקה וחצי ויקווה שזה מקבל ציון עובר – אני באמת מסוגל להוציא משהו גדול ומושקע, בלי לוותר. כמו כן, יש לי רעיונות יצירתיים, שיכולים לעזור ליצירת כל מיני דברים חדשים ומגניבים שאפשר להביא לפורטל, אני משקיען, בעל רמה לשונית גבוהה, ואני משוכנע שאני באמת ובתמים יכול לעזור לפורטל בתפקיד, ואשמח מאוד אם תאמינו בי ותעלו אותי לתפקיד :)

הערות: מקווה שתבחרו בי :) כל השאר כבר כתוב בפנים. בכל אופן, אני מוכן לשני התפקידים - אם כי מאחר שאין הרבה פרוייקטים נראים לעין בתקופה הקרובה, ייתכן שעדיף לי כעת לעלות להנהלת הפורומים, ובהמשך לאחראי פו"פ - כי אני באמת ובתמים רוצה לתרום לפורטל ולא רק להשוויץ בצבע, אבל - לשיקולכם. תודה שקראתם עד כאן:)

--------------------

ג'יימסעושה 18 ב 13.12מנהל פורום הספרים וראש בית סלית'רין בדימוספרשתי

---------
פורסם ב: Sep 28 2017, 16:35 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 0
מגדר:
משתמש מספר: 64460

למה צריך לנהל פורום?

---------
פורסם ב: Sep 28 2017, 19:33 PM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
חרמשים: 133690
מגדר:female
משתמש מספר: 38229

QUOTE (רשע1234 @ Sep 28 2017, 05:07 PM)
למה צריך לנהל פורום?

שלום רשע1234 וברוכ/ה הבא/ה לפורטל הארי פוטר הישראלי!
הודעה זו היא הודעת ספאם. הודעת ספאם היא הודעה שנושאה לא קשור לנושא הפורום בו היא מפורסמת. במידה ויש לך שאלות תוכל\י לשאול באשכולות השאלות הנעוצים בכל פורום או בפורום השאלות.
מכיוון שאת/ה חדש/ה לא תוענש/י, אך אני ממליצה להבא לקרוא את החוקים הגלובאליים ואת חוקי הפורום לפני שאת/ה ממשיכ/ה להגיב ולפעול במערכת הפורומים.
המשך יום נפלא, הנהלת הפורומים ^^

--------------------

הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר
אין חתימה, תרקדו.

---------
פורסם ב: Oct 2 2017, 22:50 PM
צטט הודעה

מכשף ראשי בקסמהדרין

פרטי משתמש
חרמשים: 100006
משתמש מספר: 5565

התוצאות תוכרזנה מחר. תודה לכל המגישים!

--------------------
User Posted Image

תראי אותי אני אבוד בלב מדבר
ואת השמש העולה מהדממה
תראי אותי אני צולל ונעלם
ואת השמש העולה
קחי אותי איתך למעלה

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025