![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2017, 11:10 AM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עיצוב מחברת בסגנון הארי פוטר אתמול בלילה התמלאתי געגועים להארי ולחבריו.. אז ראיתי כל מני סרטונים של DIY של הארי פוטר. רובם היו עם חומרים יקרים שאין בבית או חומרים שיש בבית אבל התוצאה הסופית לא מספקת. ואז, אחרי שראיתי כמה מדריכים התחלתי לגבש רעיון של מחברת הוגוורטס סטייל. תמונה: לחיץ לחיץ. חומרים: - מחברת, עדיף קטנה (חצי A4) - בריסטול לבן(אני לקחתי מבלוק ציור.. אפשר גם להשתמש בדף A4 רגיל אבל אני לא בטוחה שהוא יעמוד בזה) - צבעי מים (צבעי חרדל אדום וחום. בדכ יש..) - דבק חם - כפתור גדול (בגודל של פקק ספרינג בערך, אם אין לכם אפשר להשתמש בפקק:) - מכחול - עט כחול נוצץ - עט זהב נוצץ -(את שני האחרונים אפשר להחליף) אופן ההכנה;) 1.בודקים שהדף / בריסטול עוטף בדיוק את המחברת. אם הוא יותר גדול אז לחתוך אותו לפני. לוקחים את הבריסטול ואת צבעי המים. שמים מלא מים בתוך השפורפרת של החרדל. צבע מים בצבע חרדל**מערבבים קצת כדי שהמים יקבלו גוון חרדל ואז לוקחים את המכחול ופשוט מניחים אותו על הבריסטול. חשוב מאוד לא למשוך את המכחול אלא לטפוח בו על גבי הדף כדי שתהיה אשליה באמת של קלף.הקלף שצבעתי** 2. צובעים כך את כל הבריסטול ומשאירים אותו להתייבש . לוקחים עוד חצי A4 וצובעים אותו דבר. בינתיים מחממים את הדבק חם ומתחילים לצפות את הכפתור (רק מצד אחד) בצורה של החותמת של המכתבים של הוגוורטס. 3. בזמן שמחכים שהכפתור יתיבש מדביקים את החלק שלא צבוע בזהירות למחברת בדבק חם. תיזהרו שאתם עושים את זה.. צריך להיות מדוייקים מההתחלה כי אחר כך אי אפשר להזיז.... 4. אחרי שהדבקנו אד הדף יש לנו עכשיו מחברת עטופה בצבע קלף. לוקחים את חצי הקלף שנותר לנו וגוזרים אותו בצורה של הלמעלה של המעטפה . לאחר מכן מדביקים רק את הקצה העליון שלו לשפת המחברת. 5. לוקחים צבע מים אדום שמעט מעורבב בחום וצובעים את הכפתור. זה קצת קשה . וצריך לעשות כמה שכבות כדי שיצא יפה. בסוף רושמים את האות H באמצע הכפתור, אני השתמשתי באקריליק שבמקרה היה לי אבל אפשר עם ארטליין או צבע מים...חותמת ** 6. מדביקים את הכפתור בדיוק בשפיץ וקצת גם על מה שמתחת לשפיץ כדי שיחזיק כמו חותמת שעווה אמיתית בדבק חם. 7. בצד השני בחרתי לצייר איילה ולרשום After all this time? ,Always את החלק הזה קצת העתקתי מעיצוב יפה שראיתי ...הצד השני של המחברת** וזהו! המחברת מוכנה! מקווה שנהנתם;) -------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2017, 21:50 PM
|
||
![]() You ok fred? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התמונות לא עלו, אבל נשמע מעניין.
זה משהו על זה שאי אפשר לשתף תמונות פרטיות^^ -------------------- אלכס\עדן בפרישה טוב אז זאת נאלס שלי, היא אוהבת את ביטיאס, וגם את פאניק נראלי והיא מדהימה, אז תאהבו אותה אבל לא יותר מדי כע? והיא נאלס, אבל רק אני קורא לה נאלס, אתם תקראו לה אלכס או איזה כינוי אחר לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |