![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (19) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 15 2017, 17:43 PM
|
||
![]() מוגל |
מגניב מאוד תוכלי בבקשה להוסיף לי200 חרמשים.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 15 2017, 17:55 PM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום ajr123 וברוכ/ה הבאה לפורטל הארי פוטר הישראלי! לצערי, הודעתך היא הודעת ספאם, משמע הודעה שאין לה קשר לנושא הפורום ואף הודעה שעוברת על חוקי הפורומים. מכיוון שאת/ה חדש/ה לא תוענש/י, אך היזהר/י לא לחזור על מעשייך/ מעשיך. אתה מקבל אחד מן התגמולים כאשר אתה פותח אשכול בפורום.
יום טוב ^^ שק"ר -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2017, 18:07 PM
|
||
![]() מוגל |
שם:סטטיק
כינוי:סטטיק הדברים שאני רוצה להמיר למאכלים:סוכריות ברטי בוטס בכל הטעמים לאילו מאכלים וכמה:בירצפת טעימה ומשובחת חשופית ג'לי תודה -------------------- לא צריך להיות גיבור על כדי להיות גיבור
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 25 2017, 19:53 PM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום סטטיק וברוכ/ה הבא/ה לפורטל הארי פוטר הישראלי! לצערי, הודעתך היא הודעת ספאם, משמע הודעה שאין לה קשר לנושא הפורום ואף הודעה שעוברת על חוקי הפורומים. מכיוון שאת/ה חדש/ה לא תוענש/י, אך היזהר/י לא לחזור על מעשייך/ מעשיך. את/ה מקבל/ת אחד מן התגמולים כאשר אתה פותח אשכול בפורום.
יום טוב ^^ -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2017, 14:21 PM
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: אורי
כינוי: מגנס צ'ייס הדברים שאני רוצה להמיר למאכלים: http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=7099057 לאילו מאכלים וכמה: בירצפת אני משער הארות/הערות/חשופית ג'לי: -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2017, 20:02 PM
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=141091
מדריך, הכי גבוה שתיתן?(זה לקח נצח רק המחשבה להכין אותו המחשבה עשתה כאב ראש ששש) -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 28 2017, 22:07 PM
|
||
התווסף לכולם ^^
-------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2018, 09:48 AM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: ליאן
כינוי: Cherry On Top הדברים שאני רוצה להמיר למאכלים: http://hportal.co.il/index.php?showtopic=141378 לאילו מאכלים וכמה: בירצפת הארות/הערות/חשופית ג'לי: -------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2018, 17:01 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:רעות
כינוי:בצד הדברים שאני רוצה להמיר למאכלים: http://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=50&t=141800 לאילו מאכלים וכמה:בירצפת אחת. הארות/הערות/חשופית ג'לי:אין -------------------- רעות :) הייתי פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2018, 17:18 PM
|
||
התווסף לשניכן! ליאן, סליחה על האיחור
-------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2018, 09:38 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם:ורד
כינוי: SING הדברים שאני רוצה להמיר למאכלים:http://hportal.co.il/index.php?showtopic=142624&view=findpost&p=7147340 לאילו מאכלים וכמה: חשופית ג׳לי אחת הארות/הערות/חשופית ג'לי: תגובה בדיון -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2018, 10:04 AM
|
||
התווסף ^^
|
|
פורסם ב: Mar 19 2018, 02:02 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: טהר
כינוי: ינשופונת הדברים שאני רוצה להמיר למאכלים: http://hportal.co.il/index.php?showtopic=144128 לאילו מאכלים וכמה: בירצפת הארות/הערות/חשופית ג'לי: אני יעלה את הפעילות השנייה מאוחר יותר^^ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2018, 07:13 AM
|
||
התווסף ^^
|
|
פורסם ב: Mar 19 2018, 09:38 AM
|
||
![]() מוגל |
מה זאת אומרת להמיר?
-------------------- אין כזה דבר רשע יש אדם בעל שאיפות גבוהות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |