![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (52) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 20:26 PM
|
||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר המ
--------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגדיר כיוון ימין שמאל צפון דרום וכולי לא משנה הבנתי ואני אשתוק את פי הקטן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדוק
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול --------------------
|||||||||
|
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיט, טליה.
הוא קלטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אין אני וגאוגרפיה זה לנצח נשואות + 11
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 20:27 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די רציני?
אתן בנות 12 יש בנינו הפרש של 6 שנים זה נהיה מוזר כבא -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() ALL FOR THE GAME ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ מה קורה פה?
-------------------- מיקה - לשעבר א. עדכונים ומערכת הפאנפיקים - כותבת ומציירת - כאן לפעמים מנהלת הפורום לשנת 2016 - מוזיקת מטאל ורוק - החלקה על הקרח - All For The Game ![]() T"Thank you," he finally said. He couldn't say he meant thanks for all of it: the keys, the trust, the honesty and the kisses. Hopefully Andrew would figure it out eventually. "You were amazing."g Nora Sakavic, The King's Men - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
אני השושבינה -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
המ
בואו נחזור לאסוציאציות --------------------
|||
|
|
||||
קליטה זה דבר מעניין -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
זה היה בצחוק -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר לדבר על כמה אני אוהב את הסמיתס
i've come to wish you an unhappy birthday because you're evil and you lie and if you should die i may feel slightly sad but i won't cry -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 20:28 PM
|
||
אה סליחה
7 שנים אני כבר.לא 18 -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 20:28 PM
|
||||||
אסנת שאש עדיף לשתוק מאשר לסבך אותנו יותר או שלא רעיון טוב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |