![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (52) « ראשון ... 46 47 [48] 49 50 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 21:50 PM
|
||||||||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הדס 3> לול תודה :) נשף מדהים :) -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחח צריכה להתרוקן? משלושת סוגי השתייה ? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיין ♥ ממש כיף לשמוע, תודה! -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 21:51 PM
|
||
תנצלו את הדקות האחרונות רבותיי
-------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 21:51 PM
|
||
מנצלות טוב
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 21:52 PM
|
||||||||||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אבל דייייייי מיםםםםםםםםםםם שינהההההה אוכלללללללללללללל משהוווווווווווווווו אני צוחקת בטירוף מחוסר מים -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() ALL FOR THE GAME ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראלי אתם רשמית השולחן הכי חופר
-------------------- מיקה - לשעבר א. עדכונים ומערכת הפאנפיקים - כותבת ומציירת - כאן לפעמים מנהלת הפורום לשנת 2016 - מוזיקת מטאל ורוק - החלקה על הקרח - All For The Game ![]() T"Thank you," he finally said. He couldn't say he meant thanks for all of it: the keys, the trust, the honesty and the kisses. Hopefully Andrew would figure it out eventually. "You were amazing."g Nora Sakavic, The King's Men - --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:) אגב מזל טוב ענקי עוד פעם על הנהלותית הפורומים לשנה 3> היה לי ממש קשה להחליט כי אתם מדהימים באותה מידה הממ -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||||
לימונדה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם בכלל יחפרו --------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תזכירו לי מתי נגמר הנשף?
-------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
חופרים חופרים
|
|
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד עשר דקות בערך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 21:53 PM
|
||||||||||||||
יא תודה ♥♥ כל ההנהלה מדהימה, מבינה אותך :) -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 21:53 PM
|
||
אלוהים שיעזור לי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |