![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (52) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 19:20 PM
|
||
![]() Blink, and the years fall away like leaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ימי החנוכה חנוכה...לא יודעת את ההמשך
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 19:21 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה הדס?
היי חלי באמת צריך לדבר יותר מה חדש -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב לשמוע :) לחוץ לי, אני לפני בגרויות חורף -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ימי החנוכה חנוכת מקדשנו בגיל ובשמחה ממלאים את ליבנו -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ימי החנוכה חנוכת מקדשנו בגיל ובשמחה ממלאים את לבנו לילה ויום סביבוננו ייסוב סופגניות נאכל גם לרוב האירו, הדליקו נרות חנוכה רבים על הנסים ועל הנפלאות אשר חוללו המכבים אדק איך זה עוד ממשיך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 19:22 PM
|
||||
![]() Blink, and the years fall away like leaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מסכימה, צריך לדבר יותר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 19:22 PM
|
||||||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהצלחה :) אח שלי בכיתה י''ב ויש לו פשוט מלא בגרויות, אבל הוא אמר לי שבכיתה י''א יש עוד יותר אלוהים כמה --------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 19:23 PM
|
||||||||
תודה ^^ י"א זו בהחלט שנה שיותר קשה. י"ב קשה רק בחצי הראשון, אחר כך בסדר. עוד מעט אעבור את זה -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 19:24 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגרויות במה?
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 19:24 PM
|
||||||||||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהצלחה שוב ^^ אוי ואבוי לי, איך אני אעבור את זה שכשבכיתה ז' יש לי פשוט חודש מלא במבחנים ואני מתלוננת --------------------
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 19:26 PM
|
||||||
אז על מה לדבר? בדיעבד יא ויב, לא באמת קשה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 19:26 PM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב הלכתי,ברור שנפסיד.
ביי -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 19:28 PM
|
||||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול כיתה ט זה פשוט כל הזמן מלא מבחנים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 19:28 PM
|
||||||
מתמטיקה 806, ספרות ואזרחות רק בספרות אני באמת טובה חחח
תודה :) את תעברי מצוין, תלמדי למבחנים לפי הסדר ויהיה בסדר -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 19:29 PM
|
||||
אני מקווה ^^
אוף רק לי קורה שבימים מסוימים יש לי ביד אחת רק אצבע אחת חמה והאחרות קפואות? מה זה הדבר הזהה --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |