![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (43) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 20:00 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי אני פה וכי יש פה אנשים טובים אבל תראי מה זה המהירות הזאת של השולחן רווקים ממתי זה ככה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Blink, and the years fall away like leaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי מלא לא נרשמו כנראה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו אני אוהבת אותך יותר כי אתה לא הולך למרות שאני הולכת עוד מעט, אופס חלי חזרהה -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() I keep it undercover ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבלאבל צריך את נטע
ואני אני אני טרחתי לחפור לה שתבוא כבר והיא רק בפעילויות, חוצפה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 20:01 PM
|
||
![]() so long, and thanks for all the fish! ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז מה קורה?
-------------------- אופיר ".you keep using that word. I don't think it means what you think it means" סלית'רין גאה (אך גריפינדור באתר), נצנצים זה מלכלך, וחד הקרן רצח את הגבינה. אם למישהו בא להוסיף טקסט לחתימה היבשה שלי, תשלחו לי בה"פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני הולך עוד מעט שיט -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
מה לאן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() Blink, and the years fall away like leaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן חזרתי
עשיתי הפסקה כי יש לי גם הפסקה בפירסום פעילויות -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופס? -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלום לי
-------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 20:02 PM
|
||||||||||||
אופס מאוד -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||||||
לוקחים לי מחשב בשמונה): חלי מה קורה?^^ -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||||
יאאאא תסתכלו נטע פהההה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||||
למה ותהיי מהטלפון -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 20:03 PM
|
||||||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאא אני נמצאת בבית כבר חמש דק -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |