![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (21) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 19:01 PM
|
||||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטוב אני... אני חגגתי לפני 13 ימים. ואני בן 13. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאא מזל טובבבב 3> -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Blink, and the years fall away like leaves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@ג'יימס מזל טוב!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 19:02 PM
|
||||||||||||||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל בכל אופן עד מתי נמשך הנשף בערך? סתם תוהה, אשאר פה כל הזמן במקום לראות עוד פרקים של קומיוניטי כי דמות מתה וזה מוזר ולא עצוב כי לא מתי עליה אבל מתה. מה מה מה. -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך לעשות אפשרות תיוגים באמת
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אניווי, בימים הקרובים אני אהיה באסקייפ רומס
הידד? אגב, שקד, לג'יימס (שלי) יהיה קעקוע. שמישהו פסיכופת עשה לו (לא רוני) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב ♥ מה שלומך? -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
13 שמח!
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() לפעמים האור בקצה המנהרה זה רק המכונית שבאה ממולך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טנקס לכם :)
ולא פתחו לי אשכול יומולדת, לא בפורום ולא בבית :-( זה עצוב :-( (הנהלה גבוהה, איך איפשרתם דבר כזה?) תודה, הדס וג'ורי. שנים לא דיברנו :) -------------------- ג'יימס ✡ עושה 18 ב 13.12 ✡ מנהל פורום הספרים וראש בית סלית'רין בדימוס ✡ פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולה
היי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 19:03 PM
|
||||||||||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עד שבע וחצי נראה לי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 19:03 PM
|
||||
תודה! אממממממ פלג צודק. צריך תיוגים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 17 2017, 19:04 PM
|
||||
כי פרשת :( -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
גם לי לא פתחו אבל לא נורא אני ממילא משתדלת שלא לעשות ביג דיל מזל טוב ויחס חיובי כלפיי זה כל מה שאני רוצה. לא חוגגת ימי הולדת בגלל הצביעות הכלולה סביב אבל תמיד כיף כשזה מגיע :) -------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |