האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סאם וקאט (Sam & Cat) || סיקור סדרה
פורסם ב: Dec 18 2017, 22:05 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 4032
מגדר:female
משתמש מספר: 58761
חפצי המשתמש: צפה

*יש לסדרה עונה אחת אז אני פשוט אסקר את הסדרה בלי לכתוב שאני מסקרת את עונה אחת כי היא כל הסדרה בתכלס ועזבו הבנתם.*

סאם וקאט Sam & Cat
סיקור סדרה

🎬 הסדרה בשפת המקור: Sam & Cat
🎬 פוסטר:
User Posted Image
🎬 ז'אנר: קומדיית מצבים
🎬 במאי: סטיב הופר
🎬 שחקנים: אריאנה גרנדה, ג'נט מקארדי, קמרון אוקסיו, מרי צ'יטם, אלדד שחם
🎬 שפה: אנגלית
🎬 שנת יציאה: 2013
🎬 אורך הסרט\ אורך ממוצע לפרק: 20 דקות בערך
🎬 ערוץ שידור: ניקלודאון (אני לא בטוחה שזה עדיין משודר אבל זה באתר שלהם)
🎬 מספר עונות: 1

רקע על הסדרה
הסדרה היא כמו סדרת בת כזאת לסדרות ויקטוריוס ואי-קרלי, הביאו שתי דמויות מהסדרות הללו וחיברו אותן יחד. כל זה קרה ב2012 (כיוון שיש לסדרות אותו יוצר) אז הוא ביקש אישור מניקולודיאון להעלות את הסדרה וקיבל אישור לבסוף. בסדרה תוכננו להיות 20 פרקים, כיוון שהייתה אהדה רבה לסדרה ניקולודיאון בחרו להכפיל את מספר הפרקים של הסדרה ל40. ניקולודיאון בחרו לתת פסק זמן מהתוכנית והכחישו שמבטלים אותה. אבל אריאנה גרנדה פתחה בקריירה מוזיקלית וטענה כי אינה רוצה לקחת חלק בתוכנית אלא להתרכז במוזיקה ולא במשחק והתוכנית בוטלה. יש האומרים שעוד סיבה שהתוכנית בוטלה זה כי לאריאנה גרנדה שילמו יותר מאשר לג'נט, ניקולודיאון עדיין לא וויתרו על הסדרה ואמרו שהסדרה הייתה אמורה להיפסק ולהמשיך אך לבסוף ביטלו אותה (כןכן, זה קצת מסובך גם אני הבנתי חלקית^^)

תקציר
סאם פאקט (כןכן, מהסדרה אי-קרלי) התחילה לטייל עם האופנוע שלה לחוף המערבי ועוצרת בוינסשהיא בעצם שכונה שיש בלוס אנג'לס. היא שמה לב שיש ילדה הלבושה וורוד שנזרקה אל תוך משאית זבל, סאם מצילה אותה. הן מתחילות להכיר אחת את השניה, סאם וקאט. קאט בדיוק עברה לגור (כןכן, קאט מויקטוריוס) עם סבתא שלה, עד שסבתא שלה בוחרת לעבור לבית אבות. קאט לא רוצה לחיות לבד וסאם מציעה שהיא תעבור לגור עם קאט, קאט מסכימה. הן בוחרות לנסות להרוויח כסף יחד בדרך בייביסיטר בשם ''שירותי הבייביסיטר הכייפים והמגניבים של סאם וקאט" ובכל פרק איכשהו יש בעיה חדשה או תחרות חדשה בין הבנות. ציינתי שהבנות הן הפכים גמורים כבר?: סאם- פאנקיסטית, קשוחה, *אפשר גם להגיד סוטה קצת*, אלימה קצת.
וקאט- ילדת חדי קרן, פלאפית, ורדרדה.
איך החברות הללו מסתדרות אחת עם השנייה? אני לא בטוחה בזה, אבל השוני שביניהן לא מפריע להן (טוב, הוא דיי מצחיק) והן מצליחות לגור ביחד ולעשות יחד בייביסיטר כפי שצויין קודם.
בסדרה יש גם דמות בשם דייס שהוא ילד שעוזר לאנשים להתפרנס (ויקיפדיה אמרה את זה, אני יודעת שהוא עוזר לאנשים אבל אני לא בטוחה איך) והוא משתתף בכמה פרקים.

חוות דעה
אוקי, ראיתי סאם וקאט בסביבות כתה ד' (לפני דיי הרבה זמן) בזמן שזה שודר והייתי קצת הרבה אובסיסיבית לגביה, היא מהסדרות הללו שלא צריך לראות רצוף, שאין מתח כזה בין פרקים ושאם מפספסים פרק אפשר פשוט לדלג עליו ולהמשיך ולא יהיה חור בעלילה. (אני אפילו חושבת שלא ראיתי את הפרק הראשון) אז את האמת סאם וקאט היא סדרה עם לא הרבה תוכן או סדרה לאנשים שכן רוצים עכשיו לאהוב סדרה ולהיות אובססיבים כי היא א) סדרה קצרה מאוד ב) אין לה עוד המשך בטוח ג) אין שם עלילה במיוחד. אבל זה גם מה שיפה בסדרה, כי יש את סדרות הקומדיה שיש מליון דמיות ושאי אפשר לזכור אותן ופה הדמויות מאוד קלות לזכירה (סאם, קאט, דייס, נונה) ולא צריך להסתבך עם מה שקורה שם. אני אישית אהבתי במיוחד את זה שסאם וקאט שונות בטירוףףףףףףףףף אבל עדיין יכולות להיות חברות (אני מניחה שכולם מכירים את הסיטואציה הזאת) וזה מצחיק לראות אותן מנסות להסתדר אחת עם השניה :) בקיצור סדרה מגניבה לחלוטין שאפשר לראות באופן לא רציף.

שטויות/מומלצים
חשבתי במקום לשים סתם קטעים אז אני פשוט אשים קישור לכל הפרקים:
לחיץ
User Posted Image
User Posted Image
User Posted Image
וכל השאר תמונות גדולות אז הינה קישור לתמונות הענקיות שלי:
http://up411.siz.co.il/up2/mwljqot3mnzh.jpg
http://niranbd.com/newcity/vcitypics/95011...7722B5FB3A5.jpg
http://msc.wcdn.co.il/w/w-700/1676817-5.jpg
http://up409.siz.co.il/up2/oblt5tydqyzi.png
ת"ב?
~~~~~~~~~~~~~

--------------------

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Dec 20 2017, 19:10 PM
צטט הודעה

Living with my eyes closed

פרטי משתמש
קבוצה: מעצב האתר
חרמשים: 10937
משתמש מספר: 65051

אהבתי את הסיקור. מאד מפורט. מודה שלא הכרתי את הסדרה לפני כן, נכנסתי ללינקים וראיתי את אחד הפרקים. משעשע מאד
אריאנה גרנדה מעולה כרגיל. שווה יהיה לראות עוד כמה פרקים מהסדרה הזאת.

--------------------
User Posted Image
User Posted Image
User Posted Image

---------
פורסם ב: Dec 21 2017, 11:39 AM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 133690
משתמש מספר: 38229

כל הכבוד על הסיקור! כתבת את כל הנדרש בפירוט, והוספת תמונות נפלאות. היה כיף לקרוא ולראות את אהבתך לסדרה. הסדרה נשמעת קלילה ומצחיקה, אולי אראה אותה מתישהו.
נוסף ללינקייה ^^

--------------------

הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר
אין חתימה, תרקדו.

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025