![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
![]() |
||||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוכים הבאים למחילה - משפחת וויזלי! טוב אז ככה: הורים: אבא - ירין וויזלי. אמא - RIMA14 ילדים: בנים: TheMasterOfTheDeath jorden hermon Hedwig בנות: romi weasly_girl omerbz Math Weasly דודים ובני דודים: ~Ginney Weasley~ *Emma Watson* Dark Vampire *בשביל להצטרף למשפחה רשמו כאן: כינוי: בית: אתם חושבים שאתם מתאימים למשפחת וויזלי? *החתימה של המשפחה: [מומלץ שכל מי שבמשפחה ישים.] ![]() וזה הקוד של החתימה: [רק למי שבמישפחה]
*חתימה נוספת למי שמעונין: ![]() הקוד:
קרדיט ע-נ-ק לנסיך חצוי הדם על החתימות! דרושים: -חיות. -גמדוני בית. -סבתא,סבא. -ילדים - בנים. -ילדית - בנות. אוהבים את כולכם בני משפחה יקרים!!!! משפחת וויזלי! -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 24 2007, 23:18 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תתחדשו על המשפחה=]=]
לילי, את לא תשכחי אותנו, נכון? *כמוני* וירין, תבוא לפעמים גם לבקר את האחיינים המתוקים שלך ואת החמה המאמי שלך (=אני) במשפחת ווטסון^.^ -------------------- ?Why does my heart go on beating
?Why do these eyes of mine crying ?Don't they know it's the end of the world It ended when you said goodbye (The Carpenters: The End Of The World) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2007, 23:21 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב!!!!
-------------------- ![]() משהו קטן שציירתי :) בנים?! מי אתם בכלל? הפמיניזם שולט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2007, 23:23 PM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאמה: על תידאגי אני יבוא!!
לדובי: תודה רבה! לילי את פה? -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2007, 23:23 PM
|
||
ראיתם שקיצרתי ועשיתי כמה שינויים בחתימה?
איך זה? -------------------- ?Why does my heart go on beating
?Why do these eyes of mine crying ?Don't they know it's the end of the world It ended when you said goodbye (The Carpenters: The End Of The World) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2007, 23:26 PM
|
||
יפה יותר...
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2007, 23:29 PM
|
||
תודה=]=]
אני הולכת לשים את מה שתכין לי במקום הגריפינדור^.^ באיזה צבע אתה חושב שכדאי לי? ![]() -------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
פורסם ב: Dec 24 2007, 23:30 PM
|
||
![]() הפלפאפי גאה למשפחתי היקרה משפחת dark ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טוב
-------------------- ![]() ד"ש למשפחתי dark ודרקפאף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2007, 23:31 PM
|
||||
נאמממ... אין לי מושג... -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 24 2007, 23:33 PM
|
||
היי אורן=]
ירין- אתה חושב שכתום יהיה יפה? יש מצב שאפשר להכניס בזה שני צבעים? תגיד, זה קשה לעשות את זה? ז'תומרת, אתה יכול לנסות בכמה צבעים ואני אראה מה הכי יפה? [אני ממש מצטערת על כל השאלות האלה... ![]() -------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
פורסם ב: Dec 24 2007, 23:36 PM
|
||||
יש לי חתימות מוכנות שלי, וכל אחת בצבע אחר, רוצה אני יראה לך ותבחרי? -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 24 2007, 23:37 PM
|
||
כןןן!
-------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
פורסם ב: Dec 24 2007, 23:48 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
ירין,
למה כתבת שבשביל להצטרף צריך שם וכינוי?? מי שבא - ברוך הבא!!! -------------------- לילי // 14 // גריפינדור // אורלנדו 3>
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2007, 23:48 PM
|
||
לאמה:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2007, 23:50 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
וואו, ירין, יפההההההה!
-------------------- לילי // 14 // גריפינדור // אורלנדו 3>
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |