![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 80 81 [82] 83 84 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 17 2008, 00:23 AM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה רוצה להצטרף למשפחה החמודה שלנו?! ![]() -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 17 2008, 00:25 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
חוצפן אני שאלתי קודם!!
-------------------- ![]() משהו קטן שציירתי :) בנים?! מי אתם בכלל? הפמיניזם שולט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2008, 00:40 AM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הוא ביקש להצטרף למשפחת וויזלי לפני ששאלת אותו!!
---------------------------------------------------------- הי משפחה! אני ואמא החלטנו לפתוח שירשור למשפחת וויזלי! אתפ מעונינים?! מה אתם חושבים על הרעיון?! -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2008, 00:41 AM
|
||
כןןןן
-------------------- ![]() משהו קטן שציירתי :) בנים?! מי אתם בכלל? הפמיניזם שולט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2008, 00:42 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה=]
על מה? -------------------- ?Why does my heart go on beating
?Why do these eyes of mine crying ?Don't they know it's the end of the world It ended when you said goodbye (The Carpenters: The End Of The World) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2008, 00:48 AM
|
||
אבל לא סתם שירשור....
כמו סיפור בהמשכים שהמשתתפים הם אנחנו ![]() נגיד: "משפ' וויזלי והטיול ליער האסור" ,"משפ' וויזלי והיומולדת של____" וכל מיינ כאלה אבל שיהיה מעניין ויצירתי...(בלי הערות ביניים כי אז זה יוצר בלגן..) -------------------- איזה שאווה זה יאוי $@! 3>
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2008, 00:49 AM
|
||
-נעלבת-
למה דווקא וויזלי? ![]() -------------------- ?Why does my heart go on beating
?Why do these eyes of mine crying ?Don't they know it's the end of the world It ended when you said goodbye (The Carpenters: The End Of The World) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2008, 00:50 AM
|
||
כי זאת משפחת וויזלי לא
![]() ![]() ---- אגב..אני וירין מתחתנים ![]() -------------------- איזה שאווה זה יאוי $@! 3>
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2008, 00:50 AM
|
||
אוו יותר טוב
|
|
פורסם ב: Jan 17 2008, 00:56 AM
|
||
אני יודעת=]
הוא הרגע אמר לי במסן=]] ואני ביום ראשון!! -------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
פורסם ב: Jan 17 2008, 01:00 AM
|
||
הי כולם!!
היום בשעה שמונה אני ורימה מתחתנים!! אז כ-ו-ל-ם לבוא!! לא לשכוח!! -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2008, 01:00 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא שוכחת, אני באה!!
![]() ![]() -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2008, 01:01 AM
|
||
מזל טוב
רומי למה את לא נכנסת לשירשור שלי ושלך?? -------------------- ![]() משהו קטן שציירתי :) בנים?! מי אתם בכלל? הפמיניזם שולט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2008, 01:33 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני יכנס עכשיו.. ><" אני פשוט כל היום לא הייתי בבית..><
-------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2008, 02:48 AM
|
||
אהה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |