![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 81 82 [83] 84 85 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 17 2008, 02:56 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו ראה את RIMA14?! יש לה חתונה עכשיו!
-------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2008, 03:29 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
עכשיו?!
-------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
ד"ש לקרובים שלנו שהם: משפחת ווטסון,משפחת ווינרוולד,משפחת וויזלי,משפחת לאבגוד ,משפחת רידלוולד ומשפחת האגריד ![]() "קסם הוא כוח" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2008, 04:01 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כבר היה
-------------------- ![]() משהו קטן שציירתי :) בנים?! מי אתם בכלל? הפמיניזם שולט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2008, 04:34 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מוזר!!!
-------------------- הוגוורטס-כי השלמות בנו מסתובבת ונשארת
הוגוורטס-כל תלמיד רצוי כאן. הוגוורטס-הבית שיגרום לכם לצאת מהכלים הגוורטס- אם לא אנחנו אז מי? אתם? הגוורטס- לניצחון! הגוורטס - בטורניר ניצחנו ונמשיך לנצח! הגוורטס- כי הקוסם הגדול ביותר בכל הזמנים, הוא בראשנו. הוגוורטס - כי מקום מנצח אפחד לא שוכח הוגוורטס - כי לא משנה מי תביאו נגדנו , זה תמיד יהיה נצחננו! הוגוורטס - כי במקום שיש אנשים מיכול הסוגים , אותם אנשים ימחקו לכם תפנים הוגוורטס- טבעי שלא תשלוט בעצמך הוגוורטס-כי אנחנו היחידים ששפוים הוגוורטס- כי רק לנו יש 4 בתים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2008, 04:46 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממ....אני עדיין לאיודעת את התוצאות של המשחק קווידיץ'..מי ניצח?(גריפין או הפל)
-------------------- איזה שאווה זה יאוי $@! 3>
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2008, 03:08 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מעניין לדעת
-------------------- גם אני באגודת הקונדסאים ובאלרג"ה!!!!
ד"ש לקרובים שלנו שהם: משפחת ווטסון,משפחת ווינרוולד,משפחת וויזלי,משפחת לאבגוד ,משפחת רידלוולד ומשפחת האגריד ![]() "קסם הוא כוח" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2008, 03:12 AM
|
||
wat a fuck?
הרגע היה כאן עד עמוד 90 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2008, 03:48 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
כן מחקו עמודים!!!!
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() משהו קטן שציירתי :) בנים?! מי אתם בכלל? הפמיניזם שולט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2008, 04:59 AM
|
||
לי לא אכפת מהעמודים!!!
מחקו לי הודעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2008, 06:12 AM
|
||
גם לי מחקו הודעות!!!!
דרך אגב גריפין ניצחו 220-0 -------------------- הוגוורטס-כי השלמות בנו מסתובבת ונשארת
הוגוורטס-כל תלמיד רצוי כאן. הוגוורטס-הבית שיגרום לכם לצאת מהכלים הגוורטס- אם לא אנחנו אז מי? אתם? הגוורטס- לניצחון! הגוורטס - בטורניר ניצחנו ונמשיך לנצח! הגוורטס- כי הקוסם הגדול ביותר בכל הזמנים, הוא בראשנו. הוגוורטס - כי מקום מנצח אפחד לא שוכח הוגוורטס - כי לא משנה מי תביאו נגדנו , זה תמיד יהיה נצחננו! הוגוורטס - כי במקום שיש אנשים מיכול הסוגים , אותם אנשים ימחקו לכם תפנים הוגוורטס- טבעי שלא תשלוט בעצמך הוגוורטס-כי אנחנו היחידים ששפוים הוגוורטס- כי רק לנו יש 4 בתים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2008, 06:30 AM
|
||
אני יודעת.. אבל למה לא שמים את זה מתחת לשעון שלנו
![]() -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
|
|
פורסם ב: Jan 18 2008, 14:36 PM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
^^את צודקת רומי!! [מה אני קושר]
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2008, 15:22 PM
|
||
צריך לשלוח הודעה פרטית למנהל האתר
-------------------- הוגוורטס-כי השלמות בנו מסתובבת ונשארת
|
|
פורסם ב: Jan 18 2008, 18:43 PM
|
||
רק על הנקודות.....
הם כתבו שימחק..... ומישהו יכול להגיד לי איך לעזאזל אני נכנס ל לאיזשהו בית? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2008, 20:51 PM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עשית את שאלון המיון?!
------------------------- הי משפחה!! היום יש לנו לילה לבן זוכרים? -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |