![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 20 2008, 10:16 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שלום{יום ראשון שש חתונה}
-------------------- ![]() ^^The best in the world --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2008, 15:13 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היום בשש!!
-------------------- ![]() משהו קטן שציירתי :) בנים?! מי אתם בכלל? הפמיניזם שולט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2008, 21:37 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היום בשש החתונה?
-------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2008, 21:40 PM
|
||
כן לא שלי של אמה ואיתי
-------------------- ![]() משהו קטן שציירתי :) בנים?! מי אתם בכלל? הפמיניזם שולט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2008, 01:16 AM
|
||
![]() מוגל |
היום חתונה?
![]() -------------------- ![]() סדריק דיגורי , יזכור. הפלפאפים- כי אנחנו לא שוכחים את אלה שהיו חלק מאיתנו-סדריק. הפלפאפים- כי אולי לא היה לנו את הארי, ולא את לונה, וגם לא את דראקו. אבל כן היה לנו את האחד והיחיד: סדריק! הפלפאפית בנשמה ( הטובה שלי) משפחתי: בעלי-ירין ויזלי בנותיי-romi,ג'נברה ווילי בניי-Remus Lupin,LiFe EaTeR,jorden hermon -חברה ביער האסור:) תחזירו את מועדון לילה!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2008, 01:59 AM
|
||
כבר שבע אז לא נראה לי!!
|
|
פורסם ב: Jan 21 2008, 02:13 AM
|
||
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2008, 02:22 AM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי!
מה חדש כולם?! -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2008, 02:33 AM
|
||
כלום ואיתך??
|
|
פורסם ב: Jan 21 2008, 04:00 AM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי כולם יש לכם אחות חדשה במשפחה והיא....
omerbz אז קבלו אותה!!! -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2008, 04:03 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
תודה אבא =) ברוכה הבאה שיהיה לי, וברכים הנימצאים לכל משפוחתי הגדולה והענפה =) עכשיו אני צריכה לחזור כמה עמודים אחורה, לברר מי מתחתן/התחתן =) -------------------- אין לי חתימה. תהרגו אותי.
אבל רק לידע אישי- אני בת!!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 21 2008, 06:22 AM
|
||
הייי!!!! אני אחותך!!!!
אני התחתנתי עם dark vadim, ויש לנו שתי בנות, ויכול להיות שבן.. ><" אני לא זוכרת!! ברוך הבא למשפחה! -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2008, 21:02 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוך הבא
אני אחיך -------------------- הוגוורטס-כי השלמות בנו מסתובבת ונשארת
הוגוורטס-כל תלמיד רצוי כאן. הוגוורטס-הבית שיגרום לכם לצאת מהכלים הגוורטס- אם לא אנחנו אז מי? אתם? הגוורטס- לניצחון! הגוורטס - בטורניר ניצחנו ונמשיך לנצח! הגוורטס- כי הקוסם הגדול ביותר בכל הזמנים, הוא בראשנו. הוגוורטס - כי מקום מנצח אפחד לא שוכח הוגוורטס - כי לא משנה מי תביאו נגדנו , זה תמיד יהיה נצחננו! הוגוורטס - כי במקום שיש אנשים מיכול הסוגים , אותם אנשים ימחקו לכם תפנים הוגוורטס- טבעי שלא תשלוט בעצמך הוגוורטס-כי אנחנו היחידים ששפוים הוגוורטס- כי רק לנו יש 4 בתים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2008, 21:30 PM
|
||
מישהו פו?? =]
|
|
פורסם ב: Jan 21 2008, 21:37 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני
-------------------- הוגוורטס-כי השלמות בנו מסתובבת ונשארת
הוגוורטס-כל תלמיד רצוי כאן. הוגוורטס-הבית שיגרום לכם לצאת מהכלים הגוורטס- אם לא אנחנו אז מי? אתם? הגוורטס- לניצחון! הגוורטס - בטורניר ניצחנו ונמשיך לנצח! הגוורטס- כי הקוסם הגדול ביותר בכל הזמנים, הוא בראשנו. הוגוורטס - כי מקום מנצח אפחד לא שוכח הוגוורטס - כי לא משנה מי תביאו נגדנו , זה תמיד יהיה נצחננו! הוגוורטס - כי במקום שיש אנשים מיכול הסוגים , אותם אנשים ימחקו לכם תפנים הוגוורטס- טבעי שלא תשלוט בעצמך הוגוורטס-כי אנחנו היחידים ששפוים הוגוורטס- כי רק לנו יש 4 בתים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |