![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 26 2007, 23:44 PM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח אוקי... את יכולה לשים את החתימה של המשפחה? -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 26 2007, 23:50 PM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Dec 26 2007, 23:52 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוי: romi
בית: גריפינדור אתם חושבים שאתם מתאימים למשפחת וויזלי? כן! מאוד! מתה על הוויזלים! -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 26 2007, 23:59 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
מה קורה? ![]() -------------------- ?Why does my heart go on beating
?Why do these eyes of mine crying ?Don't they know it's the end of the world It ended when you said goodbye (The Carpenters: The End Of The World) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 00:24 AM
|
||||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התקבלת! מזל טוב בת! אני האבא שלך! את נצר נוסף לבית משפחת וויזלי ![]() טוב אז תשימי את החתימה של המשפחה... -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 00:25 AM
|
||
היי!
מה קורה? אולי תבואו לבקר? נראה לי שהילדים שלכם ישמחו לראות את הבני דודים שלהם ![]() -------------------- ?Why does my heart go on beating
?Why do these eyes of mine crying ?Don't they know it's the end of the world It ended when you said goodbye (The Carpenters: The End Of The World) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 00:27 AM
|
||||
משפחת רידלוורד נכון?! ממצב אמה? -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 00:28 AM
|
||
לא משפחת רידלוולד! משפחת ווטסון! חח
והכל טוב=]=] מה איתך? (ואתה יכול לקרוא לי גם ליה, איך שבא לך...) -------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 00:44 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני הבן של אמה ווטסון איך אני קשור!
-------------------- ![]() ^^The best in the world --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 00:46 AM
|
||
נכון יש לך דודה שקוראים לה לילי והיא אחותי? זאת המשפחה שלה, כאן יש לך בני דודים חמודים=]=]
-------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 00:46 AM
|
||
ברוך הבא!
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 00:50 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שלום משפחה של הדודה שלי!
מה שלומכם? -------------------- ![]() ^^The best in the world --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 00:53 AM
|
||
הכל בסדר ואיתך?!
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 00:53 AM
|
||
היי משפחה, היי ירין, היי לילי, היי אחיינים מאמי שלי=]=]
-------------------- ?Why does my heart go on beating
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 00:55 AM
|
||
הי...
ממצבב?! -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |