![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 98 99 [100] 101 102 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 16 2008, 23:05 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום
![]() יש כאן מישהו? -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2008, 01:02 AM
|
||
אני
(כבר לא) --- יש פה גלובאלים+ שיכולים לעזור לי להחזיר פורום משחקי רשת? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2008, 01:27 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייייייייייייייייייייייי
-------------------- איזה שאווה זה יאוי $@! 3>
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2008, 02:03 AM
|
||
היי P=
-------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2008, 03:39 AM
|
||
אני באמת צריך עזרה
![]() היי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2008, 21:07 PM
|
||
איזה עזרה אתה צריך?
-------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2008, 21:56 PM
|
||
ת לא יכולה...
התכוונתי לגלובאלים+... שיעזרו לי להחזיר את משחקי רשת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2008, 21:58 PM
|
||
אה...חבל...
![]() -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2008, 22:23 PM
|
||
לא נורה
![]() את יודעת את יכולה לדבר גם באשכול נעל בע"מ (המשפחה שלי...) גם רימה מגיבה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 18 2008, 02:04 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אאאהה אני עדיין רוווקקהההה
יש לכם מישו לשדך לי? ![]() שיהיה בן 13+ -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 18 2008, 03:27 AM
|
||
גמאני רווקה P=
|
|
פורסם ב: Mar 18 2008, 14:19 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא^^
-------------------- איזה שאווה זה יאוי $@! 3>
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 18 2008, 22:37 PM
|
||
אתה לא רווקה?
אז אתה רווק? חחח... -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 18 2008, 22:47 PM
|
||
![]() מוגל |
משפחה,זה אני חזרתי,אני Dark-Vadim ,המשפחה שהייתה בזמני זוכרת אותי!!!!!
-------------------- http://cgi.di.uoa.gr/~std06176/naruto.jpg [img][img)
[SIZE=7][COLOR=red]זה אני,Dark-Vadim לשעבר!!!! [SIZE] Color] ד"ש לכל הקרובים שלי:משפחת ווטסון,משפחת האגריד,משפחת ווניוולד,רידלוורלד,לאבגוד ועוד... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2008, 00:50 AM
|
||
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |