![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 102 103 [104] 105 106 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 20 2008, 01:38 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח אז..
יאי לנו! -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 20 2008, 01:39 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאיי לנו!
ועכשיו- אחרי האבטיח והאננס: הרמת כוסית! -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 20 2008, 01:45 AM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי כולם^^
אני כאן D= חג שמח!! -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 20 2008, 01:46 AM
|
||
גם אני כאן!
עוד כמה זמן כבר צום... ![]() אבל אח"כ חג שמח! -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 20 2008, 02:07 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום^^ לא ראינו אותך כאן הרבה זמן^^ -------------------- איזה שאווה זה יאוי $@! 3>
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 20 2008, 05:18 AM
|
||
מי צם?
-------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 20 2008, 19:33 PM
|
||
אני!
צומועיל לכולם! מי עוד צם? -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 20 2008, 22:31 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ידעתי עד אתמול שצמים בפורים
![]() (אני לא צמה ![]() -------------------- איזה שאווה זה יאוי $@! 3>
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 20 2008, 23:10 PM
|
||
אומרים יאי מי לא יאי לי חסרות יאי מי שכמותכן
![]() וגם יאי אס לא יאי לנו =. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2008, 01:03 AM
|
||
וואט אבאר
![]() -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
פורסם ב: Mar 21 2008, 01:26 AM
|
||
וואטאבאר לא וואט אבאר חסרת מילים מועתקות מאנגלית שמתורגמות לאינדלו שכמותך
![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2008, 01:30 AM
|
||
באלך להפסיק לחקור כל מה שאני כותבת?
![]() -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
פורסם ב: Mar 21 2008, 03:17 AM
|
||
חחח...
*בא לך (עם רווח...) אתם יודעים במה 'שברתי' את הצום? -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2008, 04:25 AM
|
||
מים?
ואני לא חוקר אני מתקן חתיכת חסרת חוש תיקון ![]() טוב דיי זה כבר לא מצחיק הפסקתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2008, 04:55 AM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
?!
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |