![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 103 104 [105] 106 107 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 21 2008, 04:55 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עשיתי לכם משו (כן כן משהו) רע בחיים?
![]() -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2008, 05:00 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ירין אפילו אל תנסה להבין אל מה אני מדבר
![]() אפילו אני לא יודע... ![]() אז צר לי לאכזב אבל אין לך סיכוי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2008, 05:07 AM
|
||
אהמ *על
-------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2008, 17:10 PM
|
||
וואטאבאר
![]() למה להעתיק? אני הייתי קודם וגם אני הפסקתי אז גם את אל תתחילי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2008, 20:49 PM
|
||
שלום! מי כאן!
-------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2008, 22:49 PM
|
||||
אני חייבת לך ![]() -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|||
|
פורסם ב: Mar 21 2008, 22:55 PM
|
||
WOW
יצאו לי שתי חתימות מדהימות!!! באותו היום (היום!!!) למרות שאחת רק פרסמתי היום אבל עשיתי אתמול... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2008, 23:48 PM
|
||
אפשר להבין מה כתבת כאן?
עשית שתי חתימות היום ואחת אתמול כי פרסמת אחת היום?OO" -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
פורסם ב: Mar 21 2008, 23:55 PM
|
||
לא...
וזה פשוט להבין: פרסמתי היום שתי חתימות יפות ואחת מהם עשיתי אתמול והשנייה היום.... ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2008, 23:56 PM
|
||
אהה><
-------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
פורסם ב: Mar 22 2008, 01:30 AM
|
||
רוצה להתנחל גם במשפחת נעל בע"מ?
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2008, 01:31 AM
|
||
בכיףףףD:
אפשר? -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
פורסם ב: Mar 22 2008, 02:27 AM
|
||
SURE U CAN
THAT WHY I TOLD YOU SO... ותעזרי לי להוריד ממני את נועה שקוראת לי אמא ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2008, 03:33 AM
|
||
למה היא קוראת לך אמא?OO"
ומי זאת נועה?^^"; -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
פורסם ב: Mar 22 2008, 04:03 AM
|
||
הבת שלי...
כי היא מעצבנת וכי יש לי חתימה של פיה [ששמתי כי היא יצאה לי דיי יפה ואני רוצה לפרסם ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |