![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 104 105 [106] 107 108 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 22 2008, 04:30 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
היא יפה -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2008, 04:44 AM
|
||
![]() מוגל |
כינוי: !פלר_דלאקור!
בית: הפלפאף אתם חושבים שאתם מתאימים למשפחת וויזלי? כן! D: ואם צריך גם למה... אני חושבת כי אני מקווה... ><" -------------------- <span style='font-size:21pt;line-height:100%'>הפ - הפ - הפלפאף!!
סלית'רין בוגדים בדם!! טובי הלב לנצח הלגה הפלפאף לא הייתה סתם טובת לב, היא הייתה גאונה. מתה על סדריק דיגורי !!</span> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2008, 04:46 AM
|
||
עשו תופס הרשמה למשפחה?OO"
-------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2008, 19:45 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
בטח לקחו משליOO
רק ששלי שונה טיפה.... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2008, 21:32 PM
|
||
מה לקחו משלך?
|
|
פורסם ב: Mar 22 2008, 23:35 PM
|
||
את הטופס הרשמה ממשפחת נעל בע"מ OO
זתומרת אני עשיתי קודם טופס הרשמה לא? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2008, 23:42 PM
|
||
אנארף....
|
|
פורסם ב: Mar 22 2008, 23:43 PM
|
||
אה?
OO --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2008, 23:57 PM
|
||
לןא משנה><
|
|
פורסם ב: Mar 23 2008, 00:08 AM
|
||
אוקיי.............
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 23 2008, 03:10 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להלהלה
-------------------- איזה שאווה זה יאוי $@! 3>
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 23 2008, 03:31 AM
|
||
שובע טוב לכולם!
מי פה? -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 23 2008, 05:08 AM
|
||
אני^^
נהנהנהנהנה אני בננה ![]() -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
פורסם ב: Mar 23 2008, 16:19 PM
|
||
שלום לך.
-------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 23 2008, 21:05 PM
|
||
היי,
אמה למה עדיין לא שמת את החתימה? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |