![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 106 107 [108] 109 110 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 26 2008, 22:40 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נא להתפלל לעילוי נשמתה של חנה אפרת חיה בת מזל
-------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2008, 23:44 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה פספסתי?
![]() ורונה/רימה או משזה לא יהיה בכלל לא קשור אחד לשני:S -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2008, 01:27 AM
|
||
אמ...אבל זה שם דומה ><
-------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2008, 01:31 AM
|
||
ממש לאא
-------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2008, 01:32 AM
|
||
טוב, אז לא.
אבל לדעתנו כן. ![]() -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2008, 01:56 AM
|
||
חח בסיידר
מה נשמע? -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
פורסם ב: Mar 27 2008, 01:56 AM
|
||
ברוך ה'.
ואת? -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2008, 01:57 AM
|
||
גםם^^
את באה למפגש פסח/היית בפורים? -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
פורסם ב: Mar 27 2008, 01:58 AM
|
||
לא ולא.
א. לא מרשים לי. ב. לא יכלתי ואני לא יכולה גם אם היו מרשים לי >< -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2008, 01:59 AM
|
||
אוףף.. חח
|
|
פורסם ב: Mar 27 2008, 02:01 AM
|
||
בדוגרי- מפגשים זה רק לגלובאלים +...
אחרת לא מכירים אותך. -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2008, 02:02 AM
|
||
חחח למה?
הכירו אותי..(פחות או יותר:S) -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
פורסם ב: Mar 27 2008, 02:03 AM
|
||
כן מכירים,
גם אותי יכירו אם אני אבוא כנראה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2008, 02:04 AM
|
||
אתה בא?
|
|
פורסם ב: Mar 27 2008, 02:07 AM
|
||
אותי לא יכירו...
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |