![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 03:21 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, אני הבת החדשה..
מה נשמע? -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 03:24 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
סבבה
אם את שואלת אמא שלך היא דודה שלי -------------------- ![]() משהו קטן שציירתי :) בנים?! מי אתם בכלל? הפמיניזם שולט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 03:30 AM
|
||
האממ לא ממש הבנתי למה התכוונת..?
-------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
"There's a legend - of a man who lives beneath the sea. He's a fisher of a men. A last hope for all those who have been left behind. He is known as the GUARDIAN." The Guardian My name is Romimisheep and no one will ever stop me! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 03:31 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
כנ"ל -------------------- ![]() ^^The best in the world --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 03:34 AM
|
||
אם את שואלת אמא שלך היא דודה שלי
אני לא הבנתי למה אתם מתכוונים! מה זאת אומרת שאימא שלי היא דודה שלי...? -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 03:39 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
ז''א, שאת ואחים שלך בני דודים של משפ' ווטסון, והאמא של משפ' ווטסון היא אחותי.
אני באה ממשפ' רידלוולד. אם זה עדיין לא ברור אני מוכנה להסביר לך גם מאה פעמים, בת שלי ![]() -------------------- לילי // 14 // גריפינדור // אורלנדו 3>
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 03:42 AM
|
||||
ברוכה הבאה אחות ![]() -------------------- ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 03:44 AM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי מי פהה?
![]() ילדים שלי? ![]() אישתי ![]() חחח נראה לי הגזמתי קצת עם הסמיילים לא?! ![]() -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 03:54 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
רגע אז ירן וויזלי הוא דוד שלי?{אני הבן של אמה וטסון אחות של לילי אוונס!}
-------------------- ![]() ^^The best in the world --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 04:50 AM
|
||
![]() "כל הילדים, חוץ מאחד, גדלים." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני דוד שלך!
אתה אחין שלי... -------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 05:01 AM
|
||
צריך לבנות עץ משפחה של כול המשפחה בשביל להבין
-------------------- ![]() משהו קטן שציירתי :) בנים?! מי אתם בכלל? הפמיניזם שולט! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 05:20 AM
|
||
צריך לבנות לדעתי עץ משפחה של כל המשפחות שיש! כי כולם קשורים אחד לשני..
-------------------- ירין - אתם מוזמנים לקרוא לי פיטר פן "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ויותר מכול, רחם על אלה שחיים בלי אהבה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 05:23 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
הי דוד ודודה{גיליתי שיש לי דוד מגניב!}
-------------------- ![]() ^^The best in the world --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 05:45 AM
|
||
![]() harry good voldemort better snape best ![]() |
מה קורה?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 27 2007, 05:46 AM
|
||
אוקי, נראה לי שהבנתי, אני הבת של לילי אוונס, ומשפחת ווטסון הם בני דודים שלי, נראה לי?
תודה רבה.. גם אני אוהבת אתכם.. ^^" 33> -------------------- "What makes a legend? Is it what someone did when they were alive... Or how they're remembered after they're gone?"
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |