![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (122) « ראשון ... 110 111 [112] 113 114 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 1 2008, 00:24 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי זה מה שיש בספר.
את לא אמורה לקרוא עכשיו? -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2008, 00:25 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן אבל אני עושה משו לבצפר..
-------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2008, 00:26 AM
|
||
בטח... ><
-------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2008, 00:44 AM
|
||
><"
נמנמנמנמנמ -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
*המלאכיות של מאלפוי - כי גמאני מכור לדראקוהול !!* דמבלדור חכם, הארי אמיץ, הרמיוני חכמה - אבל מאלפוי סגיד 333333> משעמם לי.... בבקשה עזרו לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2008, 00:44 AM
|
||
חח...קראת כב5ר?
-------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2008, 00:47 AM
|
||
לא
![]() אני קוראת לאט! ועוד לא התחלתי.. חח -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
פורסם ב: Apr 1 2008, 00:49 AM
|
||
אז תתחילי (ותסימי)
אני רוצה לשמוע את דעתך לפני שאני צריכה ללכת להתארגן לשחייה... >< ואני צריכה ללכת עוד 10 דקות! -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2008, 00:52 AM
|
||
אני אקרא אחר כך ואתן לך דעה כשתחזרי
|
|
פורסם ב: Apr 1 2008, 00:52 AM
|
||
אוף...אז רק מחר אני אראה את זה ><
=( -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2008, 00:53 AM
|
||
למה?
|
|
פורסם ב: Apr 1 2008, 00:54 AM
|
||
כי בתשע אני לא אעלה למחש, וגם אחרי שחייה והכל.
אני שוחה בערך קילומטר....זה מעייף. -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2008, 22:29 PM
|
||
מה נשמע?D:
|
|
פורסם ב: Apr 1 2008, 22:40 PM
|
||
ברוך ה'.
ואת? -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 1 2008, 22:42 PM
|
||
בסדר^^
איך עבר היום? -------------------- שיר אמה || 21|| ותק של (כמעט) 11 שנים!!! || היי
|
|
פורסם ב: Apr 1 2008, 22:44 PM
|
||
היה נחמד.
החפלנו כיתות עם הכיתה השניה לכדו 1 באפריל. היה מצחיק ^^ -------------------- ![]() קרדיט ל-Rita " הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הוגי הוגוורטס... הוגי הוגי הוגוורטס... הו-גי הוגי הוגי הוגוורטס... הוגוורטס אנחנו אוהבים...." (במנגינה של "צ'יטי צ'יטי בנג בנג") ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |